Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slaughtering απο γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος masada, στις 24 Μαϊου 2007.

  1. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    χμμμ φέτος η berlinale στην αθηνα είχε μια ταίνια που μάλλον θα φαινόταν ενδιαφέρουσα σε οσους αρεσκονται να βλέπουν ζωα να σφάζονται. Λεγόταν Emma's Bliss (Emma Gluck) και ήταν μια πολύ καλή ταινία (πέρα απο το σφάξιμο)... Η αληθεια ειναι πως πριν απο αυτη την ταινια δεν ειχα σκεφτει πως το σφάξιμο των ζωων μπορεί να είναι ερωτικό (αν και κατανοουσα το ψ υπόβαθρο της πράξης),

    τωρα μολις ειδα οτι υπαρχει σε torrent ασ ψαξει οποιος θελει στο isohunt, οπως ειπα ειναι μια πολύ ομορφη ταινια ανεξαρτητα εαν θελει να τρωει τα ζωακια του ζωντανα ή σφαγμένα...

    Dolce κράτα χαρακτήρα
    eri τερπνο και οφελειμο, θυμαστε που η gala είχε ψήσει το αγαπημενο κουνελακι του Dali ???
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: slaughtering απο γυναικες

    Ίσως γενικά έχει σχέση με το blood fetish..Δεν ξέρω και δεν πολυενδιαφέρομαι να μάθω την αλήθεια..Απλά αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να έχω αντίληψη γιατί να μην την έχω;

    Εμένα στο μυαλό μου πάντως μπορούν να τρέξουν κάποια σενάρια ,όσο το σκέφτομαι και όσο αδιάφορα και αν μου παραμένουν...
     
  3. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    οκ...ας το παρουμε αλλιως....

    Αν αμεσως μετα το session με το σφαξιμο,το ζωο πηγαινε κατευθειαν στο κρεοπωλειο για να μη παει χαμενο,θα υπηρχε προβλημα?Τι το διαφορετικο απο τα χιλιαδες αλλα ζωα που σκοτωνονται για να φαμε?
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    To ότι κανεις δεν ηδονιζεται κ δεν χυνει την ωρα του θανατου τους..

    και εν ολιγοις.. ο καθεις "ίσως" μπορει να κανει οτι θέλει πλην του ανεπιστρεπτου..

    Γιατι το ανεπιστρεπτο στα ζωα να ειναι μικροτερης σημασιας επειδη δεν χρησιμποποιούν την γλωσσα μας για να πουνε οχι δεν συναινενω?
     
  5. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Αγαπητη μου μαλλον παρεξηγησες.....Απλα η γιαγια καθαριζε την κοτουλα για να την κανει σουπιτσα και γω απλα το τραβουσα με καπως ντοκιμαντεριστικη ματια αν θελεις.......Ουτε μικρη και χνουδωτη ηταν ουτε την κρεμασαμε απο καπου για να την καμαρωνουμε....
    Ετυχε απο μικρη να περναω αρκετο καιρο στα χωρια και απλα ειμαι εξοικειωμενη με τον τροπο που φτανουν τα κρεατακια στο πιατο μας.........
    Τωρα αν γι αυτο χρειαζομαι καποιον ειδικο τι να σου πω.......Συγγνωμη που δεν ειμαι το κοριτσακι της πολης που δεν ξερει να ξεχωριζει το προβατο απο το κατσικι και ναι μεν τρωει οτι κρεατικο του σερβιρουν αλλα αμα δει τι διαδικασια που προηγειται χαλαει την αισθητικη του κ δεν το αγγιζει...μεχρι βεβαια να παει για ψωνια γιατι εκει του περνανε οι οικολογικες και φιλοζωικες του ανυσηχιες και ευχαριστως αγοραζει τις γοβες των 1000 ευρο απο το δερμα καποιο σπανιου εξωτικου ζωου......
    Αλλα ειπαμε μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος.....εστω και καποιου ζωου....εξαλλου εμεις το σκοτωσαμε?Ασε που αφου δεν εχουμε βιντεακι στην κατοχη μας ειμαστε οκ και με καθαρη τη συνειδηση μας.
    Αυτα και τελος απο μενα σ'αυτο το νημα.......
     
  6. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Δηλ βρισκεις πιο αδικο για το ζωο και πιο μεμπτο ηθικα να ηδονιζεσαι την ωρα του θανατου του απο το να τρως τη σαρκα του και να φορας το δερμα του?
    Και ποιος μιλησε για ανεπιτρεπτα?Δεν ειναι session,θανατος ειναι.Το sane,safe and consensual δεν εχει θεση σε αυτο το θεμα,ουτε θα επρεπε.

    Και για συναινεσεις και σεβασμους στα θελω των ζωων,μη μου τα λες εμενα,πες τα στη μπριζολα σου 
     
    Last edited: 27 Μαϊου 2007
  7. masada

    masada New Member

    Re: Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    εσυ θα το εκανες ποτε,η θα δειλιαζες?
     
  8. Βασικά το όλο thread μου θυμίζει λίγο τους βιεννέζους ακτιονιστές - ένα καλλιτεχνικό ρεύμα - που σφάζανε ζώα και αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό και έπειτα λούζονταν με το αίμα σε live performances back in the 60s. Eίχα ασχοληθεί με το ζήτημα bondage, ερωτισμός και bloody performances πίσω στα 2001 όταν τέλειωνα την ερευμητική μου στον Ακτο.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Viennese_Actionism

    http://www.slought.org/press/11274/

    http://blog.ivanpope.com/awol/2006/11/orgies_mysterie.html

    http://www.subcin.com/aktion.html
     
    Last edited: 26 Μαϊου 2007
  9. Dolce

    Dolce Regular Member

    Εμενα παλι το ολο thread μου προξενει την εξης απορια και θα την επαναλαβω, επιτρεψτε μου. Αφου ειμαστε ολοι τοσο politically corrrect και κραταμε τετοια αποσταση απο ο,τι αρρωστο και διεστραμμενο και ηδονιζομαστε με τοσο υγιη και μεσα στα πλαισια του κατανοητου πραγματα, γιατι ειμαστε σ'αυτο το φορουμ και δεν παμε να συζητησουμε αυτα τα θεματα αυριο το πρωι στο καφε με τους κολλητους μας; "Καλα, πηρα ενα μαστιγιο χτες, δεν μπορεις να φανταστεις τι ωραιο ηχο κανει και τι αψογα σημαδια αφηνει! Και καλοζυγισμενο ε; Αναγκαστηκα να την φιμωσω για να μην ερθει η αστυνομια!"

    Υπαρχει καπου ενα ακομη νημα σχετικα με το τι ειναι εξτριμ και τι οχι. Και αναρωτιεμαι. Ερχομαστε εδω μεσα να συζητησουμε, επειδη εκει εξω δεν υπαρχει ανεκτικοτητα. Και μετα εδω μεσα δημιουργουμε κανονες μεχρι που φτανει η ανεκτικοτητα. Και μετα καποιοι φτιαχνουν υποφορουμ γιατι διαμαρτυρονται πως δεν τους φτανει η εδω ανεκτικοτητα. Και μετα κι εκει μεσα θα γινει ενα ακομα υπουποφορουμ γιατι δεν μπορει, κι εκει θα βρεθει καποιος να φωναξει οταν κατι ξεπερναει τα ορια της ανεκτικοτητας του.

    Αναρωτιεμαι αν πρεπει απλως να επιστρεψω στο εξω. Εκει τουλαχιστον οταν βρισκω ανοιχτα μυαλα ειναι πραγματι ανοιχτα και οχι ανοιχτα υπο προυποθεσεις και ορους.

    Και νιωθω κι ασχημα να μιλαω μετα τον Sweet Distress που εκανε ενα απο τα ελαχιστα επι του θεματος σχολια, κι ευχαριστουμε. Αλλα δεν μπορεσα να συγκρατηθω. Γιατι εγω μπορει να μην παω να δω τι περιεχουν οι παραπομπες που δινει, αλλα το δικαιωμα του καθενα να τις δωσει και να ρωτησει και να συζητησει ανοιχτα για κατι που φαντασιωνεται θα συνεχισω να το υπερασπιζομαι.

    Ειμαι μικρη κι αφελης ακομα το ξερω. Αλλα μην ανησυχειτε, υποψιαζομαι πως θα κουραστω και θα σας βαρεθω και θα την κανω πριν προλαβω να σας εξοργισω στ΄αληθεια.

    Καλο Σαββατοκυριακο παιδια. Εγω λεω να το εγκαταλειψω εδω αυτο το νημα, μη με πουν και ακιβιστρια.  
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: slaughtering απο γυναικες


           
     
  11. XnX

    XnX Love Through Discipline

    Απάντηση: Re: slaughtering απο γυναικες

    Ωραίος sweet distress

    παραθέτω μια φωτ. απο Χέρμαν Νίτς

     

    υ.γ. μιας και αναφερθηκες στο performance, αξίζει πολύ τον κόπο να ρίξει κανείς μια ματιά στον Chris Burden που το 71 έβαλε κάποιον να τον πυροβολήσει...

    Πάντως η εγωισμός του ανθρώπου σχετικά με την κυριαρχία του πάνω στην φύση και τα ζώα έχει καταντήσει επικίνδυνος....
     
  12. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    ποτέ δεν ήταν διαφορετικά με τον ανθρωπο απέναντι στο οικοσυστημα. Για την ακρίβεια ούτε τα ζώα σέβονται το οικοσύστημα. Απλα όταν το παρακάνουν την πατάνε και τα ίδια.

    Κι όσο για το σεβασμο στη φύση και τη φαντασίωση του ευγενή άγριου, (ινδιάνοι και τα ρέστα), όλα αυτά είναι κατασκευάσμτα του δυτικού μυαλού.

    για όσους είναι ευαίσθητοι με τα ζώα και τη σπατάλη του να σκοτώνεις και να μην το τρώς, θα υπενθυμίσω τους χιλιάδες τόνους κρέατος που πάνε για πέταμα κάθε μέρα επείδη δεν καταναλώνονται στον δυτικό κόσμο. Πως εάν πάμε μια μέρα στο σουπερμαρκετ και δουμε τα ράφια άδεια θα πανικοβληθούμε...

    και στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να πεισουμε κάποιον για το εάν σου αρέσει ή όχι το σφάξιμο των ζώων. Απλα αφήστε τον να πει την καβλα του χωρίς κοινωική κριτική.