Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slaughtering απο γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος masada, στις 24 Μαϊου 2007.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    εγω πάντως αγαπητε Mesodo, δεν είδα κανέναν να λέει ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, είδα μόνο απόψεις που εγκρίνουν την πιθανότητα κάποιου να του αρέσει.

    Επιπλέον ναι, δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι αν για να καυλώσει κάποιος πρέπει να σφάξει και να ξεκοιλιάσει κανα δυο ζωντανά!! Σιγουρα όχι!
    Αλλα για πες ? έχεις κανα φίλο ΄- φίλη που το κάνει? Αν έχεις (εσύ ή όποιος άλλος) θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει περισσότερα πραγματα για την προσωπικότητα αυτή που στους πολλούς είναι μαλλον άγνωστη.

    Τέλος αυτή η ανοιχτομυαλιά του στύλ... αφήστε την Πάνια να παίζει με τα ανθρωπάκια-τραγουδιστάδες , ή τους μικρούτσικους με τα (παλιοτερα) που επιτρέπουν στους πάντες τα πάντα έτσι γιατι κάποιοι είναι ξύπνιοι και βγάζουν φράγκα απ'αυτά ενώ παράλληλα δημιουργούν 'σχολές συμπεριφορών' και funs (γιατι άραγε??)*, εμένα με βρίσκει εντελώς στενόμυαλη.

    και καλό θα ήταν να προσεγγίζουμε με λίγο πιο αναλυτική διάθεση (όχι κακή) τέτοιου είδους φαινόμενα.


    ΥΓ (*)η απάντηση είναι ήδη γνωστή, αλλα δεν είναι του παρόντος
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν ήθελα να γράψω σε αυτό το θέμα μιας και γνωρίζετε όλοι πως η θέα του ( ανθρώπινου και μόνο) αίματος με εξιτάρει. Κυρίως της μαδάμ που θα σφάζει το ζωάκι.
    Θα την έσφαζα έτσι για να δω πόσο θα καβλώσει ο υποτακτικός της ας πούμε. Και μάλιστα θα μπορούσα να την σφάξω αργά, ηδονικά, με σκουριασμένο μαχαίρι.

    Πολλές φορές αναρωτιέμαι πώς μπορούν και συμβιώνουν ο ευαίσθητος με τον δολοφόνο μέσα μου.
    Μα ένας φίλος που αποχώρισε από το φόρουμ μου είπε πριν έξι μήνες με ένα μπουκάλι μπύρας στο χέρι.
    «Ρε φίλε σε καταλαβαίνω. Εχεις συνδέσει το ανθρώπινο αίμα με την απόλαυση και τη ζωή. Χρειάζεσαι έξι μήνες ειδική ψυχοθεραπεία για να τα συνδέσεις με το θάνατο».

    Έξι ακριβώς μήνες πέρασαν.

    Έτσι αν κανείς φίλος υποτακτικός αρέσκετε να βλέπει καμιά μαδάμ να σφαδάζει ...ας μου στείλει ένα pm, κανείς δεν είναι τέλειος, θα το τακτοποιούμε το θέμα.
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Κάποτε είχα πει σε ένα παλιότερο θέμα αυτό που κολλάει με με μια μικρή παράλειψη κάποιων λέξεν ,για να δένει με το θΈμα :

    Αν το γουρούνι της φωτογραφίας το έκαναν μπριζολίτσες,ποια η διαφορά;Ο χασάπης δηλαδή τι καλύτερο κάνει;Του κάνει πρώτα ένεση ή του φέρνει παπά να το εξομολογήσει;

    Μα εξηγήστε μου κάτι,που επιδεικτικά το προσπερνάτε....Πως γίνεται ένας χώρος άρτια δεμένος σε μεγάλο ποσοστό με το leather και τις όποιες εκφάνσεις του να είναι τόσο ζωόφιλος...Και το leather και το φετίχ αυτό μου είναι εξίσου αδιάφορα..Όμως δεν τρελαίνομαι..Αυτήν την απάντηση θα την ήθελα παρακαλώ..

    Καλημέρα!(Υπέροχος καιρός για μπάνιο)
     
  4. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    @MPslave μα πως θα μπορούσε να βγει καποιος να πει εμενα μου αρέσει, όταν ξέρει ότι θα του την πέσουν οι μισή ακόμα και για απλή αναφορά του ζητήματος

    εγώ πάντως που δεν έχω τεράστια σχέση με το αίμα, μετα την ταινία που ανέφερα, το σφάξιμο στην συγκεκριμένη ταινία μου φάνηκε πολύ ερωτικό (και για να ικανοποιήσουμε και τον Φον, σφάζουν και ανθρώπους). Επειδή οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που κοιμάμαι είναι παιδιά της πόλης, τους/μου είναι πολύ δυσκολο να σφάξουμε ένα γουρούνι. Αλλά μου είναι εξίσου δύσκολο να κανω κι αλλα πραγματα που μου αρεσει να τα βλεπω, οποτε δεν το θεωρω περίεργο

    Τώρα πιστεύω πως με την πάνια και τα υπόλοιπα τσόλια κωστόπουλοι, αναστασιάδηδες και τα ρέστα κάνεις ένα νοηματικό σφάλμα. Ο μηχανισμός που χρησιμοποιούν για να βγάζουν χρήματα είναι ακριβώς ο μηχανισμός της μη ανεκτικότητας κι όχι της ανοιχτομυαλιάς. Είναι η παλιά μέθοδος του freak show. Διότι μας παρουσιάζει πχ το ψώνιο που θέλει να γίνει τραγουδιστής προκειμένου να το απορρίψουμε ως διαφορετικό και άρα απόβλητο.

    Αυτό όμως είναι ο ορισμός του κοινωνικού συντηρητισμού και της μη ανεκτικότητας. Κι αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται τα τσόλια της TV.
     
    Last edited: 27 Μαϊου 2007
  5. nasmar

    nasmar Regular Member

    "Με την εγγραφή σας στα Forums της Ελληνικής Bdsm Κοινότητας δηλώνετε κατηγορηματικά πως είστε άνω των 18 ετών και συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι δεν θα τοποθετήσετε υλικό που σχετίζεται με Παιδοφιλία, Ζωοφιλία, Νεκροφιλία, Αιμομιξία και Βιασμούς."
    ετσι γιανα μην ξεχναμε...
    δεν θα κατσω να επιχειρηματολογησω.καποια πραγματα τα θεωρω αυτονοητα.παντως για μενα πολυ καλα μπαινει στο ιδιο τσουβαλι με παιδεραστια και βιασμο!!!!αλλα οχι δεν ειναι το ιδιο τα παιδια εχουν το συν της ανθρωπινης ομιλιας και φυσικα η παιδεραστια δεν προυποθετει την αφαιρεση ζωης, οποτε καλοδεχουμενοι και οι βιαστες!ας μιλησουμε λοιπον για τις φαντασιωσεις τους με τριχρονα,τι alternative ειμαστε!
     
  6. nasmar

    nasmar Regular Member

    αν θελετε σβηστε καποιος και αυτη τη φοτο!!!
     
  7. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    αυτονοητα σουβλάκια τρώμε nasmar?? αλλα ακόμα κι εάν δεν τρώμε πως ανεχόμαστε να λειτουργουν γύρω μας τόσα σουβλατζίδικα. Πως αντέχουμε τέτοια ανηθικότητα? Πως δεν έχεις κάψει ακόμα το σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου?
    Δεν θα μιλήσω και για τα χασάπικα γιατί φοβάμαι μήπως σας σκανδαλίσω. Έτσι κι αλλιώς λιγοστεύουν. Τώρα πια το κρέας μας το παίρνουμε μόνο σε έτοιμα κυβάκια τυλιγμένα σε σελοφάν που στο πακέτο δείχνουν λιβάδια και χαρούμενες αγελάδες.

    ...Τους πολέμους τους κάνουμε με joystick για να μη βλέπουν αίμα οι τηλεθεατές και σκανδαλίζονται, μπορούμε να χρηματοδοτούμε το θάνατο πεντάχρονων στη λωρίδα της γάζας, αλλά προσθεού απαγορεύεται να τα γαμαμε.

    Συγνωμη παρεκτράπηκα αλλα όπως είπες κι εσύ μερικά πράγματα είναι αυτονόητα.


    ΥΓ
    το σφαξιμο δεν εχει να κανει με ζωοφιλια εκτως εαν σοδομιζεις το ζωντανο την ωρα που το σφαζεις 

    ΥΓ2 εαν δεν θελεις να βλεπεις την φωτο μην ανοιγεις το νημα.
     
  8. nasmar

    nasmar Regular Member

    ευστοχα αυτα που λες αν απευθυνοσουν σε κανενα φιλησυχο πολιτη που ειναι μονο θεωριες αλλα ατυχησες!!τι ξυλο εχω φαει και ποσο εχω αγωνιστει για τετοια ζητηματα δε λεγεται.

    οσο για τη φοτο θασου θυμισω¨ποιοι ειναι οι οροι αυτου του φορουμ για αλλη μια φορα!

    "δεν θα τοποθετήσετε υλικό που σχετίζεται με Παιδοφιλία, Ζωοφιλία, Νεκροφιλία, Αιμομιξία και Βιασμούς."
     
    Last edited by a moderator: 28 Μαϊου 2007
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Με συγχωρείς Mesodo αλλά θα διαφωνήσω.

    Προφανώς άλλο η τροφή, άλλο τα φετιχ.

    Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ανεχόμαστε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.


    Είναι απαραίτητο όμως να αποδεχόμαστε το οποιοδήποτε απάνθρωπο φετιχ για να μη θεωρηθούμε στενόμυαλοι;
    Πρέπει να επιτρέπονται τελικά όλα στο όνομα της ηδονής;
     
  10. Dolce

    Dolce Regular Member

    Θα κανω μια υποσημειωση και μετα θα το εγκατελειψω στ'αληθεια το νημα, σας το υποσχομαι.

    Ποιοι ειστε, εσεις που σκανδαλιζεστε; Ποσο σιγουροι ειστε πως καταλαβαινετε τον εαυτο σας και τους αλλους; Ποιος σας ορισε κριτες της ανθρωπινης ηθικης; Ποιος σας ορισε θεματοφυλακες των θεσμων; Τι σημαινει απανθρωπο; Τι σημαινει ανοιχτομυαλος; Και κυριως, τι σημαινει αυτονοητο;

    Οποιος εχει τα κοτσια, ας απαντησει για τον εαυτο του σ'αυτες τις ερωτησεις. Μονο μην προσπαθησετε να τις απαντησετε δημοσιως. Θα εκτεθειτε.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Ό,τι ορίζει ο νόμος Dolce.
    Και η ηθική ναι, υπάρχει και διδάσκεται στα σχολεία και στην οικογένεια.
     
  12. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: slaughtering απο γυναικες

    Δεν ειναι ζωοφιλια,γιατι δε περιλαμβανει σεξ με το ζωο,ουτε καν ερεθιζεσαι απο αυτο.Με τη πραξη του ανθρωπου ειναι που τη βρισκεις.
    Το ιδιο ισχυει οσον αφορα και στη νεκροφιλια.