Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικοί έτοιμοι για όλα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 2 Φεβρουαρίου 2021.

  1. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Το πώς λειτουργεί ο καθένας δεν είναι δικό μου θέμα να κρίνω. Αλλά μέσα από την επικοινωνία, πάνω κάτω μαθαίνεις και τον τρόπο του άλλου ατόμου που σε ενδιαφέρει και πράττεις ανάλογα.
     
  2. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Με την λογική αυτή λοιπόν όλες αυτές οι κοπέλες που έχουν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση τα ήθελε ο κώλος τους.
    Μιλάμε για ηλικίες πάνω από δεκαοκτώ.
     
  3. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Χωρίς να διαφωνώ ή να συμφωνώ, νομίζω πως υπάρχουν παράγοντες, όπως πχ το πόσο εύκολα χειραγωγείται ένα άτομο ή όχι, ο οποίοι είναι εξίσου σημαντικοί για να παρθεί μία απόφαση
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Κρίνετε όμως

     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Επιδιώκετε να φέρετε το "me too" στο φόρουμ;
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Ξέρετε κάποια προσωπικά;
    Καλύτερα :
    Πόσες από αυτές τις "όλες" ξέρετε προσωπικά;
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Δεν υπάρχουν άτομα διαφορετικών ταχυτήτων, στην δική μου αντίληψη. Ικανότητα να σκεφτεί έχει ο καθένας, όπως και να βιάζεται ή να μην βιάζεται αν θέλει.

    Όπως το βλέπω εγώ, κανείς δεν χειραγωγείται αν δεν θέλει, ειδικά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον όπως το φόρουμ, όπου απουσιάζουν πιο ουσιαστικές πιέσεις. Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν, και ούτε μπορεί, να συναινέσει σε οτιδήποτε, να παραμείνει σε οτιδήποτε, και πάει λέγοντας.

    Να προσθέσω ότι υπάρχουν άτομα για τα οποία είναι ζητούμενο να απουσιάζουν η γνωριμία, η συμβατότητα, η "εμπιστοσύνη" και λοιπά. Και καλά κάνουν, αφού αυτό θέλουν.
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Πραγματικά, εδώ μέσα αηδιάζω ώρες ώρες
     
  9. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Εεεμμμ θα διαφωνήσω. Ακόμη κ με μια γρήγορη ματιά εδώ μέσα διακρίνει κανείς τις "διαφορετικές ταχύτητες". Ή αλλιώς τι να πω, μπορεί και να είμαι η μόνη που αναρωτιέται ώρες ώρες πως η ηλιθιότητα βαράει κόκκινο.

    Όλοι δυνητικά μπορούν να χειραγωγήσουν ή να χειραγωγηθούν. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Από το διαδικτυακό περιβάλλον ξεκινάει η επαφή, από κοντά αλλάζει το εργάκι λίγο. Το λίγο "δεν μέτρησα καλά τα πράγματα" μπορεί να γίνει και "γλίτωσα στο παρατσάκ" or not...

    Σίγουρα, κανείς δεν έχει κακές προθέσεις όμως; Κάνεις δεν βγήκε ένα απλό ραντεβού για γνωριμία και ο άλλος άπλωσε το χεράκι του; Luck I guess...

    Εγώ πάλι ξέρω προσωπικά 3 άτομα που έχουν υποστεί από light μέχρι χοντρά πραγματάκια. Άτομα έξυπνα, κοινωνικά κ τετραπέρατα. Εγώ η ίδια, η ξεκάθαρη, η ανεξάρτητη, η "θέλω να πιστεύω" έξυπνη, που φυλάω τον κώλο μου... έχω πάθει το πατατράκ της ζωής μου όταν το "δεν κολλάμε και θέλω να το λήξουμε εδώ" έγινε "είμαι έξω από την πόρτα σου κ δεν φεύγω". Ήμουν μόνη μου, χεσμένη και το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει από τις κλήσεις του.

    Όχι παιδιά, περιστατικά υπάρχουν και μάλιστα πολλά, άσχετα εάν δεν βολεύει ή ενοχλεί να τα βλέπουμε και ναι, πολλές φορές είναι θέμα ταχυτήτων. Αλλιώς θα πρέπει πάντα να έχουμε πρόχειρα μερικά σύννεφα για να μπορούμε να πέφτουμε.
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Πρακτικά δίνω δίκιο στον @Δίας διότι αν έχουν κριτική ικανότητα, ευθύνες και σύνεση τα υ το ίδιο να συμβαίνει και με τα Κ, τα οποία μάλιστα μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον νόμο αν το υ ξυπνήσει μέχρι και τρεις μήνες μετά από το session και υποστηρίξει ότι κακοποιήθηκε. Άρα είναι καλό και για Κ να έχει κάνει καλή συνεννόηση με το υ πριν ξεκινήσει οτιδήποτε ουσιαστικό.

    Ούτε η νοημοσύνη ούτε η συναισθηματική νοημοσύνη ούτε η εμπειρία ζωής είναι αρκετά όταν μπει μπροστά η επιθυμία / κάβλα, είναι εξαιρετικά ισχυρά κίνητρα που υπερβαίνουν όλα τα σινιάλα προσοχής και ναι, ανοίγουν πόρτα σε κάθε είδους εκμετάλλευση, ένθεν κι ένθεν και εννοείται ότι δεν μιλάω μόνον για τον χώρο. Αν μάλιστα νιώθει ότι του σώνεται ο χρόνος αυτός που επιθυμεί πιο ισχυρά...!!!

    Νομίζω ότι έχετε χάσει κάτι μικρο επεισόδια, η ευφυΐα έχει βγει στην παρανομία πρόσφατα, οι ευφυείς είναι απλά καριόληδες που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο ανταγωνισμός  
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

    Αυτό το ότι οι κοπέλες που μιλάνε για κακοποιηση λένε ψέματα ή είναι μόδα.

    Αυτό που παθαίνουν κάποιοι/ες παροξυσμό αν γράψει κάποια οτιδήποτε κακό για κάποιον Κ ανώνυμα κιόλας.

    Αυτό που δεν παίζει ρόλο η εμπειρία στο οτιδήποτε (διαβάστε λίγο για τα σχήματα στην ψυχολογία).

    Αυτό που αποκλείεται καμία να χειραγωγηθεί και να μην το πάρει χαμπάρι άρα φταίει.

    Αυτό που όλοι οι άνθρωποι έχουν υποτίθεται μεγαλώσει το ίδιο, έχουν κάνει τις ίδιες σκέψεις, έχουν αναπτύξει τις ίδιες ικανότητες σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους άρα αν κάτι πάει στραβά θα έπρεπε να το χειριστούν με τον καλύτερο τρόπο, κι αν όχι ε τότε ας πρόσεχαν.

    Και πολλά πολλά άλλα που βλέπω σε αυτό το νήμα και σε άλλα καταντάει πράγματι αηδία.

    Είναι προφανές ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν και έχουν δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο κλίμα. Ενα κλίμα βαθειά αντικοινωνικό και απολίτιστο.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ναι, και τέτοια έχουν συμβεί αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την υποτακτικότητα και την κυριαρχία αλλά με τη φύση του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου. Εννοώ πως τέτοια συμβαίνουν και σε ανθρώπους που έχουν γνωριστεί από άλλα δικτυακά μέσα ή ακόμα και από κοινούς γνωστούς.

    Υπάρχει η περίπτωση ο άλλος να είναι τύπος και υπογραμμός μέχρι να τον γνωρίσεις και όταν τον δεις από κοντά να είναι κοινό κάθαρμα του ποινικού; Φυσικά και μπορεί αλλά αυτό θα μπορούσε να συμβεί *με όποιο* τρόπο και αν τον γνώριζες.

    Η παγίδα που φρονώ ότι πρέπει να αποφεύγουν τα υ είναι "είμαι Κ και είσαι υ άρα εγώ θα λέω βάτραχος και εσύ θα απαντάς πόσο ψηλά."

    Αυτό *δεν* λέγεται, κατακτιέται από τον Κ.

    Από την άλλη δεν κάνουμε όλοι για όλους, αν ο άλλος θέλει *τώρα* τα Χ και εσύ μπορείς να δώσεις *τώρα* τα Y με Y<<Χ τότε δεν κάνετε ο ένας για τον άλλον και εκεί χωρίζουν οι δρόμοι σας.

    Αν ο Κ κάνει σκόντο για μένα πάει περίπατο η κυριαρχία.

    Από την άλλη αν έχει επέλθει πραγματικά κατίσχυση η όλη συζήτηση σταματάει γιατί η απάντηση δε θα είναι "πόσο ψηλά" αλλά το ίδιο το πήδημα που θα έχει ρίξει με όλη την ψυχή του το υ