Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slaughtering απο γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος masada, στις 24 Μαϊου 2007.

  1. nasmar

    nasmar Regular Member

    .".Τους πολέμους τους κάνουμε με joystick για να μη βλέπουν αίμα οι τηλεθεατές και σκανδαλίζονται, μπορούμε να χρηματοδοτούμε το θάνατο πεντάχρονων στη λωρίδα της γάζας, αλλά προσθεού απαγορεύεται να τα γαμαμε."
    δηλαδη κυριλε και με παιδεραστεια αφου τα σκοτωνουμε...ας μπει ενα νημα για τους φιλους του σπορ.εγω αηδιασα την κανω.
     
  2. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: slaughtering απο γυναικες

    Πες μου που ειναι γραμμενη ως παρανομη η θανατωση ζωων και θα το δεχτω...Οσο για ηθικη,ας μην ανοιξουμε αυτη τη κουβεντα.Αλλα ας μη τη μπερδευουμε με τις περιεργες σεξουαλικες πρακτικες.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το γνωρίζεις φίλε perfect_number.
    Σκέψου να σκοτώνεις έξω στο δρόμο σκυλιά ή περιστέρια (σκέψου να τα σφάζεις κι όλας).
    Σε πάνε μετά μέσα ή όχι;

    Δεν γνωρίζω ποιο είναι το συγκεκριμένο άρθρο-νόμος, γνωρίζω όμως πως κι αυτά προστατεύονται από διεθνείς νόμους.
     
  4. nasmar

    nasmar Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: slaughtering απο γυναικες

    ναι ρε συ αλλα αλλο να γουσταρει καποιος νατο κανει με νεκρο ηδη και αλλο να καυλωνει την ωρα που τον σκοτωνει.το ενα ειναι φετιχ το αλλο φονος.και η φοτο ειναι ζωοφιλια.η αλλη ειναι τσιτσιδι μετο σφαχταρι μπροστα της το οτι δεν εχει βουτηξει κανα μπουτακι νατο χωσει στο μουνι της ειναι το προβλημα?ας μην κοροιδευομαστε.
     
  5. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    η απο αρχαιοτατων χρονων πρακτική της ζωοφιλίας ορίζει να γαμας το ζωάκι ζωντανό όχι να χώνεις το κομμένο μπούτι του στο μουνί σου. Οποτε σταματα να το θεωρεις ζωοφιλια

    θα επιμείνω κι εγω στην ταινία που περιέγραψα για να δώσω τα πλαισια του τι βρήκα αναπαντεχα ερωτικό στο σφάξιμο των ζώων

    http://www.imdb.com/title/tt0424992/

    http://european-films.net/content/view/659/57/


    και θα σταματησω πριν καταληξουμε σε flame. Ετσι κι αλλιως τέτοια νηματα ειναι χρησιμα για να μυριζομαστε και να καταλαβαινομαστε μεταξύ μας, ενθεν κι ενθεν όχι για να πεισουμε καποιον
     
  6. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: slaughtering απο γυναικες

    Αλλο να σκοτωνεις ο,τι βρεις μπροστα σου και αλλο να σφαζεις την αγελαδα απο τη φαρμα.Υπαρχουν νομοι περι προστασιας ζωων καθως και νομοθεσιες περι υγειονομικου...οποτε φανταζομαι αν εχει αδεια απο το δημαρχειο,δε θα σε πειραζε...

    (!!!!!)
    Εχω βαρεθει να υπερασπιζομαι τα αυτονοητα σε αυτο το νημα.(και να φανταστειτε,δε μου κανει τιποτα ερεθιστικο το ολο θεμα)

    Ο,τι πειτε...
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor


      έλα μου ντε!!!

    ααα!! ότι έχει δίκιο έχει....! όλα κι όλα!!


    Ετσι ...χωρίς αναστολές , μην κρίνετε για να μην κριθείτε, βουρ στον πατσά !!
    Αει βρες παιδί μου στα 40 σου ποιος είσαι και τι καταλαβαίνεις και αν δεν μπορείς θα σου πω εγω που χθες ακόμη ήμουν τίγκα στις αναστολές και στις φοβίες ντρεπόμουν να αντικρύσω τον εαυτό μου στον καθρεπτη ξεβράκωτο και ακόμα τα πρώτα ...άντα δεν τα πάτησα.... Τωρα έχω , κατέχω όλη τη γνωση και την αυτογνωσία και μπορώ να κρίνω τους πάντες που νομίζουν οτι μπορούν να κρίνουν!! Αδαής , μετριοπαθέστατοι και στενόμυαλοι... α πα πα πα!!!
    αμε πως...????


    μμμμ...μ'αρέσειιιι...

    αέι να παω για κανα τσίπουρο τωρα μπας και συνέλθω (και δεν ειμαι και του αλκοόλ η 'καλόγρια'/κολόγρια!! )
     
  8. Dolce

    Dolce Regular Member

    καλα τσιπουρα και καλη σου μερα.  
     
  9. Τhe Enchanter

    Τhe Enchanter Regular Member

    και Χρόνια σου Πολλά MP slave!
    Σημερα ειναι της Πεντηκοστής.. Ευχομαι η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, του Πνεύματος της αληθείας να επέλθει επί σου και να σε οδηγήσει εις πάσαν την αλήθειαν...

    Σήμερα ο ιεροκήρυξ μιλά για Ανάσταση των Σωμάτων, των σωματων που δεν ειναι το σκοταδι της ψυχης, αλλα η ελευθερια της.. το μέσο με το οποίο ο καθείς βλεπει, ακουει, μιλαει, αγγιζει, στεκει πλαι στο διπλανο του και εκφραζει αγαπη, εκτιμηση, σεβασμό, καβλα, φετίχ, σλοτεριν....

    Choice is yours! Hic Rhodus, hic Saltus!
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Έχω παρακολουθήσει ελάχιστες σφαγές, και δεν αισθάνθηκα ότι οι σκηνές περιείχαν κάποια ερωτική πληροφορία για εμένα, όμως μπορώ να κατανοήσω εκείνους που αρέσκονται σε αυτού του είδους θεάματα. Η σκηνή της σφαγής δείχνει ξεκάθαρα ότι η γυναίκα ορίζει τη μοίρα του ζώου, επιλέγει να το σκοτώσει και το κάνει χωρίς ενοχές. Επομένως η γυναίκα μπορεί εύκολα να φανεί σε έναν υποτακτικό άνδρα ιδιαίτερα δυναμική, βίαιη, ωμή, σαδίστρια, βάρβαρη, θηριώδης, κυριαρχική, στυγνή, κτηνώδης.

    Το φετίχ αυτό είναι φυσικά συνδεδεμένο με τον αγροτικό βίο γι αυτό συναντάται κυρίως σε ώριμους ανθρώπους και σε κατοίκους επαρχιακών περιοχών, όπου ακόμη και σήμερα συνηθίζεται οι οικογένειες να εκτρέφουν ζώα με σκοπό την επικείμενη κατανάλωσή τους. Στη σύγχρονη ζωή στις μεγάλες πόλεις, οι φετιχιστές αυτοί δέχονται ελάχιστα ερεθίσματα που να ικανοποιούν το φετίχ τους.

    Υ.Γ. Καθώς παρατήρησα ότι τα περισσότερα από τα σχόλια που προηγήθηκαν ήταν εντελώς εκτός θέματος, γράφω παρακάτω τις σημασίες κάποιων όρων που χρησιμοποιήθηκαν λανθασμένα, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του πραγματικού θέματος αυτού του νήματος.

    • Slautering fetish έχει κάποιος/α που αρέσκεται να παρακολουθεί σκηνές σφαγής ζώων από ανθρώπους του αντίθετου φύλου (ή του ίδιου αν είναι ομοφυλόφιλος/η), και όχι κάποιος/α που αρέσκεται να σφάζει ζώα.
    • Εκείνος/η που αρέσκεται στη ζωοκτονία, προφανώς είναι σαδιστής, ο οποίος είτε αντιλαμβάνεται ως ιδανικό δέκτη του σαδισμού του τα ζώα, είτε καταφεύγει στη θανάτωση ενός ζώου για να αποφύγει τη θανάτωση ενός ανθρώπου. Η ζωοκτονία διώκεται ποινικά όταν ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την εν λόγω θανάτωση οπότε θεωρείται φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
    • Ζωοφιλία είναι η αγάπη (όχι η σεξουαλική έλξη) για τα ζώα, καθώς και η ενασχόληση με τα ζώα, όχι όμως για λόγους βιοπορισμού.
    • Η ενασχόληση με τα ζώα που αποσκοπεί σε οικονομική εκμετάλλευσή τους λέγεται κτηνοτροφία.
    • Η συνουσία ανθρώπου και ζώου ονομάζεται κτηνοβασία.
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

      η τάξη της σκέψης σας Syrrah , ειλικρινά , με εχει εντυπωσιάσει πολλάκις !!
    Ευχαριστουμε για τις διευκρινήσεις επίσης

    Μια διευκρινιση ακόμα αν σας βρίσκεται φυσικά η απάντηση.
    Δηλαδή το φετίχ λαμβάνει χώρα "κατα λάθος"? ή ..εν παση περιπτώση 'θα γινόταν ο σφαγιασμός έτσι κι αλλιως"?? Διοτι τότε όλα καλά!
    Αν κάποιοι αρέσκονται να παρακολουθούν σφαγιασμους ζώων , είτε στη φάρμα όπου ο κτηνοντρόφος κάποια στιγμή ουτως ή άλλως θα σφάξει, ή σε επαγγελματικά σφαγία , τότε οκ!
    Ας βλέπουν ότι θέλουν και ας παρακολουθούν αν αυτό τους εξιτάρει .


    Βεβαίως κατανοώ τα συναισθήματα που μπορει να δημιουργεί , η θέα του σφάζοντα και την πρόσληψή τους ως δύναμη , στιγνή βία, ανελέητη Κυριαρχία... αλλά και πάλι εχω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τις επιφυλλάξεις μου για την ιδιοσυγκρασία των ατόμων αυτών (όχι πλέον αυτων που σφάζουν, αλλα που παρακολουθούν)
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    πρωτα απο ολα δεν κρινουμε ..... σχολιαζουμε ... και εφοσον ο καθις μπορει να το κανει και σε μας ... θα εξακολουθουμε να σχολιαζουμε .... και με πολυ χιουμορ ... εστω και κατα την δικη μας αντιληψη περι αστειου .... ... και σε οποιον δεν αρεσει ... να μην μας κρινει ......... ουδεις θα γλιτωσει απο το μικροσκοπιο ... τουλαχιστο αυτο του isnogood ....
    ζητω οι κατινες .... !!!!
    και ετσι και δω να αρπαζει κανεις ζωακι και να το κανει φετιχ στον αγυριστο .... ααααχχ ας μου τυχει κανενας τετοιος ... ε ρε γλεντια ....