Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος iolanda, στις 7 Φεβρουαρίου 2021.

  1. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Χαχαχαχα, καλό!
     
  2. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    καλύτερο θα ήταν να το εξηγούσατε..
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Από τον τοίχο του Χρήστου Χωμενίδη, χθες το βράδυ:

     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Κοίτα πάλι να δεις πώς πάλι μπήκαν όλα στη μαρμίτα...
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Νομίζω ότι είδες στην πράξη πως αυτό που έγραψες σηκώνει «παρερμηνεία» και ακόμα δεν έχω καταλάβει την ερμηνεία, παρά την καλοπροαίρετη διάθεση. Και δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο σου ποστ που βρίσκω περίεργες ερμηνείες περί γυναίκας.

    Παραβλέπω τις ερωτήσεις σου γιατί δεν βλέπω και πάλι χώρο για άλλη ερμηνεία από αυτήν που σου έδωσα και δεν έχει νόημα να απαντήσω σε αυτά που όπως λες διαφέρουν από αυτά που καταλαβαίνω.

    Μίλησα για προθέσεις , ούτε για επαγγελματικές θέσεις, ούτε για πορτοφόλια. Ούτε για ατάκες και προστυχούλες λεξούλες.

    Ακόμα και το φλερτ είναι μια διαδικασία που κλιμακώνεται. Από το «μουνάρα» μέχρι το μπαλαμούτιασμα στη γωνία μεσολαβεί ένα πράσινο φως, μια μορφή συναίνεσης ένα οκ που στην υγιή διεκδίκηση είναι απαραίτητη για να προχωρήσει. Στην παρενόχληση υπάρχει πρόθεση επίθεσης που παραβιάζει τα όχι και τα όρια που δίνονται. Προχωράει με κόκκινο, αδιαφορεί για το στοπ, για τις αντιδράσεις και τις απωθήσεις. Η παρενόχληση είναι επίμονη ενόχληση.

    Μια διεκδίκηση μπορεί να σταματήσει ή να πάρει την κατεύθυνση της παρενόχλησης. Οι λεπτές διαφορές έχουν χρησιμοποιηθεί αμέτρητες φορές ως άλλοθι για τους θύτες και τους εύθικτους θυματοποιημένους.

    Υπάρχει συμφέρον στην έλλειψη παιδείας πάνω σε κάποια θέματα. Αλλά ο κόσμος ανοίγει και μαζί και τα μυαλά και μαζί και οι φωνές. Οι αηδιαστικές ρυτιδιασμένες πεπαλαιωμένες κουλτούρες παραγκωνίζονται. Αναγκαστικά, υπάρχει μια ατσούμπαλη υπερβολή στην αντίδραση, μέχρι να δομηθεί η κατάλληλη δράση και οι περίεργα μπερδεμένες «λεπτές διαφορές» ν αφανιστούν.
     
  6. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Δε χρειάζεται εξήγηση. Το ότι στα περισσότερα καινούρια γυναικεία προφίλ γίνεται πόλεμος μηνυμάτων στο ινμποξ, οφείλεται στο ότι τα Κ δεν κυνηγάνε το μουνί.
    Δε λέω ότι γίνεται από το σύνολο των Κ, αλλά γίνεται από την πλειοψηφία. Πάντως έχει απ' όλα, Κ που δεν κυνηγάνε, Κ που κυνηγάνε χωρίς αύριο, Κ που θέλουν να εξερευνήσουν την υπό πλευρά τους (αλλά μη βγει παραεξω μην τους πούνε και ντιντιδες) κλπ κλπ...
     
    Last edited: 9 Φεβρουαρίου 2021
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κάτι σε σουιτς δλδ;

    P.s: πόσες φορές θα αναφέρετε τη λέξη μ@@νί σε αυτό το νήμα;  
     
  8. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Οσο μεγαλωνουν οι απαιτησεις του risk management στις σχεσεις, τοσο πιο ασυμφορες σε διαφορες διαστασεις θα φανταζουν μακροπροθεσμα.
    Παντα θα υπαρχουν αυτοι που τη βρισκουν με τα extreme sport, αλλα για το ορατο μελλον θα ειναι μαλλον μειοψηφια.
    Μπορει οι σχεσεις ν αλλςξουν ριζικα μορφη, μπορει οι περισσοτεροι να αποτραβηχτουν εντελως, μπορει να βρεθει καππτε μια αγνωστη ισορροπια η η αποσταση να αυξανεται συνεχως μεχρι την πληρη αποφυγη, αλλα το μοντελο "αντρας πλησιαζει/διεκδικει, γυναικα αποδεχεται/ πολιορκειται" ειναι πολυ πιθανον να πνεει τα λοισθια.
    Θα επιβιωσουμε και χωρις. Γενικως.
     
  9. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Να ξεκαθαρίσω ότι παραπάνω χρησιμοποιώ το Κ ως ουδέτερος παρατηρητής, χωρίς να μπω στη διαδικασία του εάν κάποιος που δηλώνει Κ, είναι κιόλας ή απλώς χρησιμοποιεί έναν τίτλο, ή μία ιδιότητα εάν θέλετε, προκειμένου να γαμησει. Επί της ουσίας δλδ δε διαφωνώ καθόλου με την @karamel

    Όταν λοιπόν ένα άτομο χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο τίτλο αλλά δεν τον υποστηρίζει, πως μπορεί να σουιτσαρει;
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ναι,το έχουμε δει σε επανάληψη να παίζει αυτό.

    Δεν γνωρίζω τι γίνεται στο inbox και δε θέλω να μάθω ποιός/ποια κυνηγάει. 

    Τα κάνει "όλα" προκειμένου να πετύχει το στόχο του; Κουράστηκα κ στη σκέψη. Λολ
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Είναι δεδομένο πως ο καθένας σκέφτεται και πράττει σύμφωνα με την παιδεία του, (συμφωνώ πως υπάρχει έλλειψη, σε πλήθος θεμάτων) πλην όμως στο να μορφώσει άποψη, μεγάλο ρόλο διαδραματίζουν και οι εμπειρίες που αποκομίζει στις διαδρομές του. Τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά.

    Η πρόθεση, από μόνη της, μαρτυρά ελάχιστα, μιας και μπορεί να είναι κεκαλυμμένη και φτιασιδωμένη με τον μανδύα της πολιτικής ορθότητας. Στη ζωή, μόνο οι πράξεις φέρουν το γνήσιο αντίκρισμα της όποιας επιδίωξης.

    Υπό αυτή την έννοια, δεν εντάσσω τις γυναίκες σε αθώες παιδούλες που δεν μπορούν να διακρίνουν – αντιληφθούν την διεκδίκηση από την παρενόχληση (αν και υπάρχουν κάποιες). Απεναντίας, πιστεύω πως μεγάλη πλειοψηφία των θηλυκών, συνηγορεί με αυτή την δημοσιοποιημένη δήλωση «Οι γυναίκες έχουμε επαρκή επίγνωση ότι η σεξουαλική επιθυμία είναι από τη φύση της άγρια και επιθετική. Αλλά έχουμε επίσης την ικανότητα να μην συγχέουμε μια αδέξια προσπάθεια με μια σεξουαλική επίθεση»

    Ετσι, το κατά περίπτωση ανοήτως, σαχλό, εκτός timing... "μουνάρα" μπορεί να έχει καλύτερες και ειλικρινέστερες προθέσεις από το "χάρμα οφθαλμών" κ.ο.κ

    Σε κάθε περίπτωση, δεν θεωρώ ως άνοιγμα μυαλών τις ανοησίες και τις υπερβολές που έχουν φέρει και προσπαθούν να επιβάλλουν στην πολιτική και κοινωνική ζωή, κινήματα όπως το #Metoo και το #BalanceTonPorc. Ιδίως δε, με τους παραλογισμούς του 4ου κύματος φεμινισμού, που προάγουν την μισανδρία και τον πουριτανισμό και σχεδόν απροκάλυπτα πολεμούν την σεξουαλικότητα. Τα χαρακτηρίζεις ως αναγκαστική ατσούμπαλη υπερβολή, τα χαρακτηρίζω ως υπαρκτό κίνδυνο κατά του ερωτισμού (και όχι μόνο) και της ελεύθερης έκφρασής του, που παράγουν φοβισμένες γυναίκες, φοβισμένους άντρες, φοβισμένες εργασιακές σχέσεις, φοβισμένες ανθρώπινες συμπεριφορές, φοβισμένο φλερτ, φοβισμένο σεξ, φοβισμένους νέους, φοβισμένες πολιτικές...

    Θέλω να πιστεύω, πως τουλάχιστον σε αυτό το χώρο, που η συναίνεση έχει τον πρωταρχικό ρόλο, όλοι/ες τοποθετούνται αρνητικά στην δημιουργία και ενδυνάμωση μιας ακόμα αγχώδους διαταραχής, αυτής του ερωτοφοβικού.
     
  12. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

     

    Συγγνώμη, συνεχίστε.