Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος iolanda, στις 7 Φεβρουαρίου 2021.

  1. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι υποχρεωτικά φεμινίστρια όποια φοβάται τους άντρες, ή όποια κι όποιος φοβάται τα φύλα, τα χαρακατηριστικά και τις συμπεριφορές τους. ένα ιδιόρρυθμο γούστο ή ακόμη και μια εξιδανικευτική σύνδεση μπορεί να είναι αυτοτελής ή και να προέρχεται από ποικίλες πιθανές αφορμές και αιτίες. από κάποιον καθωσπρεπισμό, για παράδειγμα, από μεσαιωνικό ιπποτισμό που περιγράφει τον άνδρα ως γλείφτη, από νεοκαπιταλιστικό ιδεασμό που αντιλαμβάνεται το φύλο ως υποτίμηση γιά να αναδείξει την επαγγελματική καταξίωση, από αγνή και άδολη χειριστική αντιπαλότητα, από πριγκηπική εκπαίδευση ή έναν σωρό άλλα υπόβαθρα, από εντελώς αδιάφορα έως πολύ ενδιαφέροντα.

    η διατύπωση
    φαινομενικά διαπιστώνει το αυτονόητο, αλλά περιέχει παραδοχές με υπόβαθρο. στην επικοινωνία υπάρχουν επικοινωνούμενα που μπορείς ή δεν μπορείς να διαχειριστείς, που έχουν ή δεν έχουν συνυποδηλούμενα, που συνδέονται ή δεν συνδέονται με προλήψεις και προκαταλήψεις. εν προκειμένω ο αποδέκτης αποφασίζει αν ικανοποιεί την ανάγκη του για κοπλιμέντα, την απαίτησή του για κοπλιμέντα, ή την ανάγκη του να είναι ο παρενοχλημένος σε κάθε περίσταση, μεταξύ άλλων. no message.
    «ο,τι δεν με κολακεύει, με παρενοχλεί».
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2021
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ας αφήσουν αυτά με τις διαλέξεις, γιατί μας το λένε, το πιστεύουμε, φτιάχνουμε powerpoint με 45 διαφάνειες, πάμε σπίτι τους, δεν είμαστε ξυρισμένες γιατί που να προλάβουμε αφού φτιάχναμε τις διαφάνειες, ξενερώνουν κιόλας. Πείτε τι θέλετε, να ξέρουμε και τι να απαντήσουμε, να γλυτώσουμε και ένα powerpoint. Δε θα κάνουμε αυτή τη δουλειά μέρα νύχτα.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Φυγόποινος <×>
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Δεν είναι θέμα κολακείας μόνο. Μπορεί να είναι στιγμής, διάθεσης κα. Η επικοινωνία χρειάζεται 2 ή και περισσότερα άτομα. Όταν λοιπόν δεν μου αρέσει ένα μήνυμα που παίζει η τηλεόραση την κλείνω. Αν ξανά ανοίξει μόνη της και συνεχίσει το μήνυμα, για εμένα είναι όχληση και θα τη βγάλω από το ρεύμα. Αν ανοίξει και τρίτη φορά, το πιο πιθανό είναι να την πετάξω από το μπαλκόνι. Να καταφύγω στη βία δηλαδή. Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός μας; Να καταλήγουν όλα σε βία; Να καταλάβει/κατανοήσει ένας άνθρωπος πότε ενοχλεί τον άλλον είναι τόσο δύσκολο πια; Και γιατί αν κάποιος/α ενοχλείται από κάτι πρέπει να του βάλουμε ταμπελιτσα τι είναι (πουριτανός/φεμινιστης/ανεραστος κλπ). Μπορεί απλά να μην έχω πιει καφέ οπότε "σκάσε γιατί δεν θέλω να ακούω άνθρωπο" ή μπορεί να μην μου αρέσει η φάτσα σου ή δεν μου αρέσει η φωνή σου επειδή είναι τσιριχτή και διαλύει το νευρικό μου σύστημα ή το μήνυμα που στέλνεις είναι ηλίθιο σαν και εσένα και δεν θέλω να το ακουω , ή ή ή. Άπειρα ή και πιθανότητες όσα οι άνθρωποι και οι στιγμές.
    Μέχρι σήμερα λοιπόν ο τύπος με το μηχανάκι που ακολουθεί 2-3 τετράγωνα μια κοπέλα και "επικοινωνεί τα μηνύματα του" (sic) δεν είχε καμία επίπτωση κι ας του έλεγε η άλλη στοπ. Ε τώρα θα έχει. Που είναι το κακό; Θα του επικοινωνεί και εκείνη το μήνυμα της μέσω ενός νόμου.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    μονομερώς;
    η στιγμή κι η διάθεση αφορά αποκλειστικά τον προνομιούχο; τον προστατευμένο και προστατευόμενο;
    νομίζω αυτό ακριβώς είναι το κλειδί της συζήτησης, το οτι έχετε προεπιλέξει τον «θύτη» και το «θύμα». επι χάρτου.
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Πως μονομερώς; Ο ένας ξεκινάει μονομερώς να εκπέμπει το μήνυμα του. Το άλλο μέρος είναι δέκτης.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Καλόοοοοοοοοοοοοοοοο  
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Αυτό που από μία δήλωση καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα αυθαίρετο και κατά το δοκούν, ποτέ δεν το κατάλαβα
     
  9. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Πολλά like
     
  10. Freja.in

    Freja.in Regular Member

    Υπάρχει κάτι που λέγεται φλερτ και κάτι άλλο που λέγεται παρενόχληση. Οι διαφορές είναι ξεκάθαρες για όποιον έχει νόηση. Δεν υπάρχει λόγος να διαστρευλώνονται αυτά τα δύο ευκολονόητα. Δεν αφορούν ούτε την ελευθερία λόγου μήτε έκφρασης. Ξαναλέω πως στην τελική είναι θέμα κομψότητας και καλών τρόπων. Όποιος δεν το έχει , τέλος δεν το έχει. Θα βρει κι εκείνος το ταίρι του αρκεί να δέχεται και το "όχι" και ενδεχομένως κάποια μπινελίκια που μπορεί να ακούσει από μη οπαδούς του τρόπου έκφρασης του. "Οχι" δεν σημαίνει είμαι φεμινίστρια. Το ίδιο ισχύει και για το "με ενοχλεί να μου μιλούν με τον τρόπο αυτό ".
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Σαφώς, όπως δεν χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο τρόπο παρενόχληση, αν ο πομπός δεν είναι της αρεσκείας του δέκτη. Oσο κι αν βλέπουν κόμπλεξ και παθαίνουν εγκεφαλικά κάποιες...

    Δες/Δείτε το video. Χιουμοριστικό μεν, δηλωτικό για μέρος αυτών που συζητούμε δε.

    Οχι ξεκάθαρα για πολλούς και πολλές. Υπό την έννοια, πως υπόκειται στην υποκειμενικότητα. (Το βίντεο αναδεικνύει μέρος της)

     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2021
  12. iolanda

    iolanda Contributor

    Καταρχάς να μάθουμε που είναι αυτό το μπαρ που σε πλησιάζουν αβέρτα-κουβέρτα.
    Μήπως είναι το ίδιο που σου ρίχνουν τζάμπα ναρκωτικά στο ποτό;