Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος iolanda, στις 7 Φεβρουαρίου 2021.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Εμένα μού αρέζει πάαααρα πολύ το πώς διάφοροι ομιλητές, με το που "τσιμπήσουν" υποψία "πόντου" στο μεταξωτό τους "καλσόν", στήνουν για πλάκα μισή ντουζίνα άμυνες και κάνουν χρρρρ, σαν νεογέννητα γατιά.
    Πιο αποτελεσματικός τρόπος αυτοαναίρεσης δεν υπάρχει, νταξ, παρεκτός ένα καλό μπινελίκι δημοσίως, πολύ ζούπερ, είναι λι εξαιρετική συνεισφορά στην διατήρηση της εντροπίας του συστήματος, ιδιαίτερα τις Παρασκευές.
    Οι πιο καλοί παίχτουρες "διεμφυλικώς" στο σπορ αυτό, είναι τα περί την επικοινωνία κοπτόμενα παιδγιά -ααα, το καλό να λέγεται, όλα κι όλα- διγιότι τσ' αρέζουν τα σόκιν και τα πικάντικα στ' ατ'μούλικα...
     
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Αχου το μωρέ το καημένο.. Δεν φταίει αυτό, είναι χαζό... Πόσο μου αρέσει να βλέπω "Αρσενικά", με υφακια γαμαω και δέρνω, να κλαίγονται σαν μυξοπαρθενες.. Δεν φαντάζεσαι! Δεν υπάρχει "Να νομοθετήσει", ΕΧΕΙ νομοθετήσει. Από απλή εξύβριση έως πολλά παραπάνω. Το άτομο με πραγματική νοητική στέρηση, σε ενδεχόμενο δικαστήριο, έχει επιείκεια. Το άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, που χρήζει ψυχιατρείου, το ίδιο. Οι υπόλοιποι θα γνωρίσουν το φλερτ σε κάποια φυλακή. Αν θα γίνουν μετά από αυτό το φλερτ πουριτανοί ή φεμινίστριες, δεν το γνωρίζω.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    η αστική αβρότητα δεν είναι καθολική παραδοχή, δεν είναι ενιαία ούτε ομοιογενής, και δεν είναι κενή ιδεολογικού περιεχομένου.
    η μπάλα είναι χαμένη όταν αυθαίρετα μας φαίνεται και διατρανώνουμε οτι η αστική αβρότητα είναι ενιαία, ομοιογενής και αυτονόητη σύμβαση.

    όλες αυτές οι εκφράσεις, σαν τον «άντρα κυνηγό», τον «άντρα νέας κοπής» και λοιπές ασάφειες, δεν έχουν δικό τους περιεχόμεμενο. εξεικονίζει ο καθένας σ αυτές οτι τον βολεύει ή ότι τον καίει, σαν τα όνειρα περίπου. αν δεν έρχεται να σας μιλήσει βρείτε τα με την ίδια, με ή χωρίς αβρότητες, ή αγνοείστε την, αλλά μην φορτώνετε σε τρίτους την «δυσκολία» της. έτσι το βλέπω.

    και λοιπούς δαίμονες, που εξορκίζονται με την αστική αβρότητα.  

    και ο κομψευόμενος τρόπος άριστα ταΐζει το εγώ του εκλεπτυσμένου καλλιεργημένου και ευαίσθητου γκόμενου, μαζί με το εγώ της εύθραυστης πριγκηπίσσης, εαν το χρειάζονται. αν δεν το χρειάζονται δεν ταΐζεται το εγώ κανενός από καμμιά ευθύτητα. έτερον, εκάτερον.
     
  4. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Οπότε εάν με καλέσετε σπίτι σας για φαγητό, κι εγώ έρθω και αρχίσω να αφήνω αέρια από όλες τις πιθανές εξόδους, παίρνω με τα χέρια το φαγητό από την πιατέλα κλπ, όλα καλά;
    Θέλω να πω ότι σε ορισμένα πράγματα, καλό θα ήταν να θεωρείται ενιαία και αυτονόητη.

    Εν μέρει συμφωνώ στο ότι δεν έχει ξεκάθαρο περιεχόμενο, αλλά νομίζω ότι πάνω κάτω αντιλαμβανόμαστε όλοι παρόμοια πράγματα κάθε φορά που ακούμε τέτοιες εκφράσεις.

    Εδώ συμφωνούμε απόλυτα, γι αυτό ακριβώς έχω μιλήσει περί αισθητικής (και ανάγκης την συγκεκριμένη στιγμή εάν θέλετε) των εμπλεκομένων μερών.
     
  5. Freja.in

    Freja.in Regular Member

    Μα πως με πετσοκόψατε έτσι κυρία μου. Επίσης αν γράψετε δυο ή τρεις φορές ακόμα την λέξη υπεκφυγή (επιστημονικά όπως ορίζεται) ή συνεχίσετε τον μονόλογο, θα ωθηθώ βίαια στην υποχρέωση να κάνουμε διάλογο, θέλω δεν θέλω. Έτσι πάει.
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2021
  6. karamel

    karamel Don't bother! I won't.


    Ούτε εγώ καταλαβαίνω..την ροή της συζήτησης... τι ορίζεται ως φλερτ; τι είναι παρενόχληση; αν έχουν δίκιο ή άδικο όσοι κάνουν καταγγελίες στο metοo? αν ο άντρας πρέπει ως κυνηγός!; να εξαντλεί τα μέσα;, αν απειλείται το φλερτ από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση; όλα μαζί;...χαχχα
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2021
  7. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Πολύ σωστά....η επικοινωνία βασίζεται στην ανατροφοδότηση (feedback) και στην πλήρη κατανόηση του μυνήματος (όσο αυτό είναι εφικτό από τον αποστολέα στον δέκτη), εν συνέχεια ο δέκτης εφόσον σωστά εξέλαβε (αποκωδικοποίησε) το μήνυμα απαντάει. Αν η απάντηση του είναι αρνητική (αρνείται την επικοινωνία) δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα περιθώριο "παρερμηνείας" του μηνύματος του. Απλώς κλείνει την επικοινωνία. Αν ο αρχικός αποστολέας με τη σειρά του δεν μπορεί να αντιληφθεί, να αποδεκτεί πως η επικοινωνία δεν συνεχίζεται (μέσω της ανατροφόδοτησης από το άλλο μέλος ) Houston we got a problem...

    Και εν πάση περίπτωση το φλερτ αποτελεί και αυτό μία προσπάθεια επικοινωνίας (ανεξαρτήτως τρόπων, μέσων, γλώσσας) ...όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση, σταματάς να επιμένεις. Απλώς...

    Πολύ απλά είναι σαν λέει ο ένας στον άλλον:

    -θες να μου μιλήσεις;
    -Όχι δεν θέλω...
    το γιατί δεν χώρα απολογία...ο καθένας έχει τους λόγους του και δεν οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν.
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2021
  8. tithon

    tithon Contributor

    εντελώς πρόσφατα διάβασα δυό εκ διαμέτρου αντίθετες περιγραφές, απο γνωστούς συγγραφείς, περι του όρου «άντρας παλιάς κοπής», κι άλλες έξι οκτώ εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους από διάφορους στα λεγόμενα κοινωνικά δίκτυα. ο ίδιος δεν ξέρω καθόλου τι μπορεί να σημαίνει. η υπόθεσή μου είναι οτι αφορά σε μιά ποικιλία εξιδανικεύσεων οποιασδήποτε κατεύθυνσης, παρόμοια με τις αβάσιμες στερεοτυπίες οτι οι κοπέλες τον παραπροηγούμενο αιώνα φορούσαν μαζικά κρινολίνα.

    θα σας πάω σε εστιατόριο, καλού κακού. σε δημόσιο χώρο.

    το «όλα καλά» που γράφετε, αφήνει περιθώρια παρανοήσεων. δεν έχει κάθε συμπεριφορά την ίδια αποδοχή, γιατί μεταφέρει μήνυμα. η αποδοχή ή απόρριψη εξαρτάται απ το μήνυμα. στην ενιαία και ομοιόμορφη συμπεριφορά που επικαλείστε δεν υπάρχει μήνυμα, είναι ενιαία και ομοιόμορφη. καθώς πρέπει. επιφανειακή δηλαδή. κρύβει οποιοδήποτε μήνυμα. δεν αφήνει περιθώρια επικοινωνίας.

    γιά παράδειγμα, στην παρούσα συζήτηση, όσοι δυσφορούν δεν θα διακρίνονταν. δεν θα μας διασκέδαζαν κιόλας. θα είχαμε όλοι μιά ενιαία ομοιόμορφη συμπεριφορά και δεν θα παραγόταν κανένα συμπέρασμα, θα μιλούσαμε με πρωτόκολλο.
     
  9. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Καθόλου δεν εξαρτάται από το μήνυμα...αν αυτό είναι που υποστηρίζετε...αλλά από τον αποδέκτη του μηνύματος...και πως το αποκωδικοποιεί (θετικά, αρνητικά κτλ...)...επίσης όλα μεταφέρουν μήνυμα...ακόμα και η άρνηση μυνήματος...είναι ένα μήνυμα από μόνη της
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2021
  10. tithon

    tithon Contributor

    σωστά το λέτε, δεν χρειάζεται μήνυμα γιά να αναφλεγεί όποιος έχει ήδη αναφλεγεί.
    τρεις στους τρεις παρενοχληθέντες στην παρούσα παραστατική συζήτηση, παρενοχλήθηκαν μόνοι τους, χωρίς αφορμή. χωρίς να χρειαστεί να τους παρενοχλήσει κάποιος. από θέση και πρόθεση.
     
  11. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    ακριβώς...αλλά δεν νομίζω πως παρενόχληθησαν..εντάξει δεν θα σας κάνουν μήνυση...εκτός και αν συστηματικά τους παρενοχλείτε (χαχχα) που δεν το πιστεύω...
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Και από τον παραλήπτη θα προσθέσω (τουλάχιστον έτσι νομίζω)
    Αυτό δε λέω κι εγώ τόση ώρα;