Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

  1. Massim

    Massim New Member

    Χμμ... Συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση της κατάστασης, δεν θα έπρατταν όλοι το ίδιο έξυπνα!!   
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Ακόμη πιο ασφαλές να χτυπάς στο θυροτηλέφωνο και το κουδούνι της εξώπορτάς πριν να μπεις στο σπίτι.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και τι θα έκανε, θα του έχωνε μια με τα κέρατα;
     
  4. cuckme

    cuckme New Member

    Θέλω να τα γράψω κάπου οπότε θα απαντήσω σε αυτό.

    για μένα βγήκε απο τις ανασφάλειες μου σε συνδιασμό με κακές σχέσεις που έκανα στο παρελθόν. Το είχα συζητήσει παλαιώτερα με άλλους και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως χρησιμοποιώ τις ανασφάλειες μου για να πάρω ευχαρίστηση από αυτές αφού δεν μπορώ να τις διορθώσω.

    Σε αυτό βοήθησε τρομερά η μηδαμινή σεξουαλική ζωή που είχα με την γυναίκα μου και με τις πολλές τσόντες που έβλεπα σαν αντικατάστατο.

    Το κακό με τις πολλές τσόντες σε μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι η δημιουργία άλλων "φετίχ" που ξεφεύγει από το cuckolding αλλά είναι μια άλλη ιστορία.
     
  5. cfever

    cfever New Member

    Cuckolding...μια απιστευτη (ενοχική) φαντασιωση!
     
  6. cfever

    cfever New Member

    Ενδιαφέρουσα άποψη, θ μπορούσες να το αναπτύξεις;
     
  7. cuckme

    cuckme New Member

    Πιο απο όλα  

    Νομίζω πως δεν μπορούμε όλοι οι άντρες να είμαστε Αλφα αρσενικά. Μπορείς να προσποιηθείς αλλά δεν θα είσαι. Όταν έχεις ύψος 1.60 - 1.70 με μικρό ή μέτριο πέος, ουδέτερη ομορφία - ούτε άσχημος ούτε όμορφος, και εσωστρεφή χαρακτήρα, κατά την άποψη μου πάντα, δεν είσαι η πρώτη επιλογή μιας γυναίκας τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνιση.

    Η κοπέλα μου μου έχει κόψει εδώ και χρόνια το σεξ. Της αποκάλυψα θέλω να με απατήσει και το δέχτεικε. Μου εκμυστηρεύτηκε αργότερα ο λόγος που δεν κάνουμε σεξ πλέον είναι πως με βαρέθηκε και δεν την ικανοποιώ σεξουαλικά. Εγώ τόσο καιρό αντί να το προσπαθώ να το λύσω το πρόβλημα είχα εθιστεί στις τσόντες. Ξεκίνησα σιγά σιγά αλλά δεν μου ήταν αρκετό το κανονικό πορνό, μετά έβλεπα πράγματα και τα έβρισκα αηδιαστικά όπως creampie eating, τώρα θέλω να τα κάνω και εγώ. Κάθε φορά που ήθελα σεξ (κάθε μέρα) αντί να της το ζητάω τον έπαιζα στις τσόντες.


    Το μυαλό μου έχει προγραματιστεί να είμαι υποτακτικός και δεν βοηθάει ο κόσμος που κάνω follow στο twitter (όχι πως θέλω να αλλάξω). Θεωρώ αν φλερτάρω με μια γυναίκα της χαραμίζω τον χρόνο της μιας και θα μπορούσε να βρει κάποιον καλύτερο. Αν δω μια γυναίκα που μου αρέσει την φαντάζομαι να την πηδάνε άλλοι. Η τέλεια γυναίκα για μένα είναι μια ιερόδουλη η μια πορνοσταρ. Αν είναι και gold digger ακόμη καλύτερα αφού αυτό νιώθω μπορώ να της προσφέρω καλύτερα.

    Ενώ αν είχα μια υγιή σχέση ακόμη και με όλες τις ανασφάλειες, με έναν άλλο άνθρωπο θεωρώ θα ήταν διαφορετική κατάσταση.

    Είναι πολύ εύκολο μια γυναίκα να κάνει cuckold τον φίλο της μα τρομερά εύκολο.
     
  8. vibe

    vibe prodigy

    @cuckme
    Το αν είσαι Άλφα αρσενικό ή όχι δε νομίζω ότι εξαρτάται απο την εξωτερική εμφάνιση ή τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Νομίζω οτι αρκετά σημαντικό ρόλο παίζει το περιβάλλον στο οποίο εκτίθεσαι. Είναι απίθανο για παράδειγμα ενας αντικειμενικά όμορφος και sexy άντρας να είναι beta ή cuckold;
     
  9. cuckme

    cuckme New Member

    Η απάντηση στο παράδειγμα σου κατά την ταπεινή μου άποψη είναι όχι.
    Ένας beta και ανασφαλής άντρας είναι αδιάφορος στο αντίθετο φύλο. Ένας αντικειμενικά όμορφος και sexy άντρας, όπου πηγαίνει θα παίρνει συνεχώς επιβεβέωση από το αντίθετο φύλο, οπότε είναι πρακτικά αδύνατο να είναι beta, εκτός αν την βρίσκει να λέει πως είναι.

    Όσο για τα άλλα που ανάφερες φυσικά χαρακτηριστικά και εμφάνιση συμφωνώ πως παίζει ρόλο το περιβάλον που ζεί ο κάθε ένας. Όπως έγραψα πιο πάνω αν ήμουν σε άλλη σχέση αμφιβάλλω να έιχα αυτές τις απόψεις τώρα. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις όπως την δική μου, είναι καλύτερα να σταματήσεις να το πολεμάς και να δεκτείς πως έχει η κατάσταση. Σίγουρα δεν είναι η λύση για όλους αυτή.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Οι υποτακτικοί άνδρες δεν είναι ανασφαλείς.
     
  11. cuckme

    cuckme New Member

    Πως θα εξηγούσες την περίπτωση μου τότε. Δεν σε αμφισβητώ απλά προσπαθώ να το καταλάβω όλο αυτό.
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Και να συμπληρώσω ότι μπορούν να είναι και όμορφοι και σέξυ. Αγαπητέ @cuckme έχω την εντύπωση ότι από τις τσόντες που βλέπετε έχετε διαμορφώσει μία εντελώς λανθασμένη εντύπωση σχετικά με τους υποτακτικούς.
     
    Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2021