Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slaughtering απο γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος masada, στις 24 Μαϊου 2007.

  1. Dolce

    Dolce Regular Member

    Η εμφαση βρισκοταν στην υπογραμμιση:

     
  2. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Ας μιλησουν σε πμ μεταξυ τους..
    ετσι ωστε
    α)ουτε το φορουμ να βρεθει σε κανενα δελτιο ειδησεων με όλες τις φιλοζωικές να το κυνηγανε.. δειτε οι μπιντιεσεμ εδες τι κάνουν σφαζουν ζωα κ ηδονιζονται.. κ στην συνέχεια ο κωνσταντινος κ οι μοντς στο κελί 33.

    β)ουτε κ οι λοιποι να παρεμβάλουν χαλωντας την όμορφη κουβέντα, στο σε ποιο σημειο ακριβως νιωθουν την ανατριχιλα της ηδονής στην ραχοκοκαλια.. λιγο πριν ξεψυχίσει το ζωντανο? ή αμεσως μετά?
     
  3. Dolce

    Dolce Regular Member

    Re: Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Αν οι mods ή ο Admin ανησυχουν για την ασφαλεια τους, θα μας ενημερωσουν, εχουν μαθει γραφη και αναγνωση.

    Οδηγιες παιρνω απο ανθρωπους που εχουν καποια εξουσια πανω μου. Οχι απο τον πασα ενα. Μαλλον πρεπει να φτιαξεις το δικο σου φορουμ, οπου θα εχεις δικαιωμα να θετεις τους κανονες.

    Η ερωτηση μου προς τη Syrah ισχυει δημοσιως, κι αν θελησει να απαντησει και δεν θελεις να διαβασεις την απαντηση, αμε στο καλο και διαβασε κατι που δε σου προκαλει ανατριχιλες.
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Για διαταγή το πήρες? τς τς
    πρόταση και προτροπή ηταν μικρη μου.. μην αγχώνεσαι..  
    και ρίξε λίγο τους τόνους..
     
  5. Eri

    Eri

    Ειπα οτι δε θα γραψω αλλα βλεπω οτι μερικοι μπερδευτηκαν.....
    Ας διαβασουν λοιπον το παρακατω κειμενο κ ας σκεφτουν τι αλλα θα μπορουσαν να κανουν οι φιλοζωικες ωστε να βοηθησουν πραγματικα τα ζωα απο το να ασχολουνται με εμας τους ανωμαλους που μας αρεσει να σφαζουμε καμια κοτουλα κανα μοσχαρακι κτλ για να φτιαξουμε κ κανα φαγακι........

    http://www.zoofilia.gr/pages.asp?SectionID=1&thisEngine=showArticle&ID=672

    Η μηπως τα κουταβακια,γατακια κ ολα τα αλλα -ακια στα μαγαζια κατοικιδιων επειδη δεν τα σφαζουν καλοπερνουν η συναινουν στο να ειναι κλεισμενα σε κλουβια, μεγαλωμενα υπο αθλιες συνθηκες και πολλες φορες ηδη αρρωστα κ καταδικασμενα στο θανατο απο την ωρα γεννησης τους?
    Αυτα και οριστικο τελος τωρα πια για μενα στο νημα......
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Για να μη μπερδευόμαστε λοιπόν εδω δεν ειμαστε για να σχολίασουμε τα δεινα των ζωων γενικοτέρα.. αλλα την όποια δική μας (οι του φορουμ) ενέργεια στραφεί κατά αυτών.

    Η λογική οτι οκ σκοτωνονται που σκοτωνονται ας παιξουμε κ λίγο δεν ακυρωνει το μη δικαίωμα στον έλεγχο της διαρκειας ζωής των ζωών κ πάντα σε ότι αφορα εμάς..

    Για όλα τα λοιπά δεινα που ως ανθρωποι γενικότερα προκαλούμε στα ζωα ειτε για να τα κάνουμε τροφη.. ειτε για να τα κάνουμε παπουτσια υπάρχουν αντίστοιχες οργανωσεις στις οποίες ίσως αρκετοι απο εδω να ειναι ηδη μέλη κ να αγωνίζονται.
    λαικ μι  
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Eri, μου φαίνεται πως έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα. Κανείς δεν κατηγόρησε αυτούς που σφάζουν ζώα για τροφή. Κι όσο για τα διάφορα κατοικίδια, συμφωνώ, δεν τα μεταχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο στα pet shop κι ακόμα χειρότερα, πολλές φορές περνούν βασανιστήρια κι από τους "φιλόζωους" ιδιοκτήτες τους. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει ν' ανεχόμαστε να σφάζει ο καθένας ζώα για να ικανοποιήσει αποκλειστικά και μόνο την καύλα του. Αν η κακομεταχείρηση των κατοικιδίων είναι μια φορά απαίσιο, αυτό είναι τουλάχιστον δέκα.

    Υ.Γ. Συγκινητικό το κείμενο στο link
     
  8. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    πολύ ένταση και χωρίς λόγο νομίζω. Δεν είναι ανάγκη κανείς να πείσει για την άποψή του. Ο καθείς πορεύεται με τις δικές του λογικές... Ειρήνη και όχι σφαγή παιδιά!!   

    Η εγκυκλοπαιδική μας ενημέρωση εχει καλυφθεί νομίζω. Ουδείς φαίνεται να γνωρίζει πολλά για το συγκεκριμμένο φετίχ εδώ.

    Αλλα και στον νετ που έψαξα μετά σχετικής προσοχής δεν βρήκα παρα αναφορές μικρές και σε σαιτ πορνό. Κυρίως μπερδεύεται με το bestiality ...
    Δεν βρήκα γενικότερα καποια αξιολογη αναφορά

    Για όσους έχουν τέτοιες ορέξεις πάντως ας το ψάξουν και μόνοι τους, στον παγκοσμιο ιστό και ίσως βρουν περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες (γι'αυτούς) πληροφορίες.

    Οποιος δε, αρέσκεται δεν έχει παρα να βάλει αγγελία να βρει έτερον ήμισυ στας σφαγάς  
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Αυτά που αναφέρεις είναι πολύ ενημερωτικά. Εγώ έδωσα μονάχα ένα παράδειγμα ζωοκτονίας προς δίωξη, καθώς το ενδιαφέρον μου δεν εστιάζεται στην ανάλυση της ζωοκτονίας, αλλά στο πως αυτή διαφέρει από το φετίχ του συγκεκριμένου νήματος.

    Αρχικά, με την εις άτοποn απαγωγή, καταλήγω στον θεματικό πυρήνα του συγκεκριμένου φετίχ.

    • Το slaughtering fetish δεν αφορά στην ιδέα της θανάτωσης σαν έκφραση σαδισμού. Ο φετιχιστής έχει στο μυαλό του μία γυναίκα που σφάζει ένα ζώο για κάποιο πρακτικό σκοπό, όπως το μαγείρεμα, η την εκμετάλλευση του δέρματος και του τριχώματος. Γυναίκες που σφάζουν σε κοινή θέα, μη οικόσιτα ζώα (π.χ. αδέσποτα σκυλιά) για να απολαύσουν τη θανάτωσή τους, δεν απαντώνται συχνά, οπότε είναι απίθανο ο φετιχιστής να δεχτεί παρόμοια ερεθίσματα.
    • Το slaughtering fetish δεν αφορά στο προς θανάτωση ζώο, και στο πώς αυτό θα βιώσει τον επικείμενο θάνατο. Το ζώο δεν περιέχει κάποια ερωτική πληροφορία για τον φετιχιστή, ο οποίος δεν είναι κτηνοβάτης. Ο φετιχιστής δεν ταυτίζεται με το ζώο. Δεν ικανοποιείται το σαδιστικό του ένστικτο στη θέα ενός ζώου που πονάει και πεθαίνει.
    • Επομένως το slaughtering fetish αφορά στη γυναίκα, στην εξοικείωσή της με το θάνατο, στο πώς θεωρεί ευνόητη τη θανάτωση του ζώου για το δικό της όφελος, και στην άνεση με την οποία προχωρεί στη διαδικασία της σφαγής, κοπής, κλπ. Αφορά στην πλήρη κυριαρχία της επί του ζώου και στο έλεος που δεν νιώθει γι αυτό.
    Έπειτα, πέρα από τις ιδέες που αναφέρονται σε αυτό το φετίχ, προσπάθησα να σκεφτώ και κάποια συνάφεια με κάποιο μέρος του σώματος. Όπως το trampling και το crash fetish συνδέονται με την ποδολαγνία και την προυποθέτουν, έτσι και τα φετίχ που αφορούν σε εργασίες που έχουν να κάνουν με τα χέρια (σφαγή, κοπή, γδάρσιμο στο δικό μας παράδειγμα) είναι συναφή με την αγάπη προς γυναικεία χέρια. Κάποιος που αρέσκεται να παρακολουθεί μία γυναίκα, όταν καθαρίζει ψάρια, ή όταν ζυμώνει, ή όταν πριονίζει με το οδοντωτό μαχαίρι το λαιμό της κατεψυγμένης γαλοπούλας, ή όταν παίζει πιάνο, ή όταν κρατάει το τσιγάρο της, σίγουρα έχει εκτιμήσει ότι τα χέρια είναι ένα δυνατό εκφραστικό μέσο και έχει γοητευτεί από αυτά. Το spanking, το fisting (εν μέρει τουλάχιστον), το scratch fetish είναι κάποια άλλα παραδείγματα φετίχ που συνδέονται με τα χέρια και επίσης προυποθέτουν την αγάπη και το θαυμασμό προς αυτά.

    Ελπίζω να έδωσα μία ιδέα αναφορικά με το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ το συγκεκριμένο φετίχ.

    Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου σχετικά με το βδέλυγμα.
     
  10. Dolce

    Dolce Regular Member

    Re: Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    @Syrah: Σ'ευχαριστω για την απαντηση, ο συλλογισμος ειναι ξεκαθαρος και κατανοητος.

    Επειδη δεν την διατυπωσα σωστα. Δεν ειμαι σιγουρη τι ακριβως με προβληματιζει. Αναφερομουν εδω:

    Προσωπικα εχω μια δυσκολια να κατανοησω φετιχ που σχετιζονται με κατι βρωμικο. Δεν με ελκυει ας πουμε η συνηθης στην "λογοτεχνια" του χωρου αναφορα στον "αξεστο βρωμιαρη που θα ερθει να με βαλει κατω". Υποπτευομαι πως για κατι παρομοιο ισως να προκειται και εδω, εαν επιλεξει κανεις να συνδεσει το slaughtering οχι μονο με την εξοικιωση προς τον θανατο και την κυριαρχια, αλλα και με τα παραδειγματα που αναφερονται παραπανω. Προκειται ισως για κατι τοσο απλο οσο το συσχετισμο σεξ=βρωμικο; Εχει να κανει με τη ντροπη; Με κατι αλλο; Και τελικα σχετιζεται με το συγκεκριμενο φετιχ;

    Η ερωτηση προς ολους.
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Το βδέλυγμα δεν παραπέμπει απαραίτητα σε έλλειψη καθαριότητας. Το slaughtering fetish και τα blood plays είναι σχετικά παραδείγματα.

    Ας ληφθεί τώρα υπόψη η περίπτωση της κοπρολαγνίας. Τα κόπρανα κατά την αισθητική αντίληψη του μέσου όρου, όχι απλώς στερούνται ερωτικής σημασίας, αλλά είναι και αποκρουστικά, αηδιαστικά. Υπό το ίδιο πρίσμα, το χώμα ανάμεσα στο δέρμα και τα νύχια των ποδιών μίας γυναίκας κάνει την πλειοψηφία να σιχένεται, αλλά ένα μεγάλο μέρος ανδρών θα το καθάριζε ευχαρίστως με τη γλώσσα του.

    Πολλά φετίχ κατά την άποψή μου, έχουν να κάνουν με την αποκλίνουσα αισθητική αντίληψη. Το ερωτικό ενδιαφέρον μετατοπίζεται από το αιδοίο στις φτέρνες για έναν ποδολάγνο. Τα ούρα γίνονται νέκταρ για έναν ουρολάγνο. Η υπέρβαρη γυναίκα είναι η επιτομή της ομορφιάς για έναν μακρόφιλο. κ.ο.κ. Η αντικειμενική ομορφιά υπερνικάται από τους υποσυνείδητους συμβολισμούς.
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    το να αρεσκεται κανεις στην θεα του θανατου δεν εχει να κανει με καμια lifestyle αγγλικη λεξη ή BDSM ορολογια παρα μονο με ΣΟΒΑΡΟ ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ ... (ενιοτε και πνευματικο) ....
    ειναι δε , τουλαχιστο αφελες και στρουθοκαμηλισμος να συνδεουμε το παραπανω ψυχικο νοσημα με την τροφη ..... οσο για τους vegeterian .. προσεξετε μην γεννηθειτε στην επομενη ζωης κρεμυδακια .. θα σας ξεριζωσουν , θα σας ψιλοκοψουν , θα σας βρασουν αφου σας μαριναρουν , θα σας καταβροχθησουν , θα σας χωνεψουν .. και στο τελος θα γινετε πορδη .....