Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεμινισμος και bdsm...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 14 Φεβρουαρίου 2021.

  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

     
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Κανένας δεν ασχολείται με το να σου επιβάλει τα δικά του "πιστεύω", είσαι γενικά αδιάφορος για όλους, όπως φαίνεται και σε έχουν μόνο για πλάκα.
    Εσύ μας έπρηξες με τα δικά σου «πιστεύω», τα οποία διακηρύττεις τόσες μέρες, θαρρείς και νοιάζεται κανένας για αυτά που προσπαθείς να επιβάλεις
     
  3. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ναι Μπουμπου, ναι...φέρνω το Εβιάν!  
     
  4. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!


    Αν έχω μια οικοδομή και προσλάβω γυναίκες θα κάνουν πιο αργά την εργασία, αν έχω βοθρατζίδικο και περιμένω γυναίκες υπαλλήλους θα μείνει για χρόνια κλειστή η επιχείρηση, αν έχω μπαρ και θέλω καθαρίστρια να μου καθαρίζει τους εμετούς και τα κάτουρα απο τις τουαλέτες, αν είμαι τυχερός και έρθει καμία, δεν θα κάτσει για πολύ, τώρα φυσικά θα μου πείς ότι αν...και αν....και θα....αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα.
     
  5. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Πιάσατε επαγγέλματα που βασίζονται σε βαριά χειρονακτική εργασία, κατά τα άλλα η χρόνια εμπειρία μου ως εργαζόμενος σε μπαρ έχει δείξει ότι μια χαρά καθαρίζαμε όλοι τουαλέτες κλπ κλπ. Και γυναίκες και άντρες, σιγά μην πληρώσει το boss έξτρα εργαζόμενο μόνο και μόνο για να καθαρίζει...
     
  6. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Απο την στιγμή που μιλάς για βαριές χειρωνακτικές εργασίες αυτομάτως κάνεις διαχωρισμό και συμφωνείς μαζί μου, υπάρχουν και άλλες δουλειές που δεν μπορούν να κάνουν γυναίκες όχι επειδή είναι βαριές ή βρώμικες αλλά για ψυχολογικούς λόγους, αλλά ας μην το επεκτείνουμε άλλο. To point είναι ότι διαφέρουμε.
     
  7. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Γενικεύετε επικίνδυνα, η κύρια διαφορά των φύλων είναι ως προς τη σωματοδομή τους, όχι βάσει των ικανοτήτων τους. Υπάρχουν εργασίες οικοδομής που μια χαρά μπορούν να τις κάνουν γυναίκες. Όπως επίσης υπάρχουν και γυναίκες που σε περίπτωση κατραπακιας προς αυτές, μάλλον ο βαρύς άντρας θα φύγει με κάποια δόντια λιγότερα.

    Πάντως για τα πρακτικά, δε συμφωνώ καθόλου μαζί σας, από την στιγμή που ένα άτομο αποφασίσει να εργαστεί σε έναν τομέα, θα προσαρμοστεί σε αυτόν και μια χαρά θα βγει η δουλειά
     
  8. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα το θέμα είναι ότι δεν έχουν θέληση πχ να γίνουν οικοδόμοι, και θα ήταν χάσιμο χρόνου απο τον εργοδότη να δώσει την δουλειά σε μια γυναίκα αφού πρώτα θα έπρεπε να την περιμένει να χτίσει μυϊκή μάζα κτλ.
     
  9. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Γνωρίζω και πάρα πολλούς άντρες οι οποίοι δεν έχουν τη θέληση να γίνουν οικοδόμοι, ούτε έχουν τη μυϊκή μάζα για κάτι τέτοιο.
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ήρθα μόνο για να πω δύο πράγματα:

    1. Αν διαβάσετε τη συζήτηση με το συγκεκριμένο μέλος μπλοκαρισμένο όπως το έχω εγώ ακόμα βγάζει νόημα και αυτό χρειάζεται μελέτη.
    2. Μην παρασύρεστε. Το public humiliation, έστω και το ονλαιν, είναι υπηρεσία την οποία θα έπρεπε να χρεώνουμε πολύ ακριβά γιατί μια η πανδημία, μία η κρίση, δεν υπάρχουν πολλές ευκαρίες για ΒΖΙΙΙΙΙΝ

    Συνεχίστε, δεν θέλω να διακόψω.
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Μιας και αναφέρθηκε, όχι, δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα (πολλώ δε μάλλον όλες τις δουλειές) οι γυναίκες (και καλώς δεν μπορούν), ωστόσο -για όσους/ες διαφωνούν- είναι δεδομένο πως υπάρχουν εργασίες, που παρ΄όλο τον θόρυβο για ισότητα (όσες τον κάνουν), και παρ' όλο το νομικό πλαίσιο που τις το επιτρέπει, δεν τις "προτιμούν".

    Ενα τρανταχτό παράδειγμα, είναι των ημερών που βίωσαν χιλιάδες πολίτες σε αρκετούς δήμους στην Αττική και αλλού. (Εως σήμερα, δεν έχει υπάρξει γυναίκα εναερίτης στη χώρα μας)

     

    αλλά και αρκετά ακόμα επαγγέλματα - ειδικές κατηγορίες επαγγελμάτων, όπου σπάνια ή καθόλου δεν συναντάται γυναίκα ή ποτέ δεν έχει υπάρξει.

    Aρχικά η αντιστοιχία 1 προς 1000, προς 10.000, προς 100.000... έχει τη σημασία της. Oπως για παράδειγμα στη formula 1, όπου από την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το 1950, μόνο 5 γυναίκες έχουν αγωνιστεί σε Grand Prix (μόνο 2 προκρίθηκαν και ποτέ δεν ξεκίνησαν επίσημο αγώνα) και σε πολλές δεκάδες ακόμα επαγγέλματα, αλλά και αθλήματα...

    Mερικά από τα επαγγέλματα που δεν "προτιμούνται":

    Ηλεκτρολόγος ρεύματος υψηλής τάσης, Σφουγγαράς, Ανθρακωρύχος, Εργάτης Ορυχείου, Yλοτόμος, Ψαράς ανοιχτής θάλασσας, Διασώστης αποστολών υψηλού ρίσκου, Οικοδόμος ουρανοξυστών, Σιδηρουργός υψηλών κτιρίων - γεφυρών, Στεγοποιός, Ηλεκτροσυγκολλητής, Mεταλλωρύχος, Βαφέας ή συντηρητής γεφυρών, κάποιες ειδικότητες στην οικοδομή (πχ μπετατζής)... Aκόμα και σε σπάνιες δουλειές που υπάρχουν στο εξωτερικό, όπως Snake Milker, Bull Rider, Οil Riger, Underwater welder, Oilfield worker..., η αντιστοίχιση, αν υπάρξει κάποια γυναίκα, μπορεί να φτάσει σε "1 προς 1.000.000" και πάνω...

    Επίσης γυναίκες στον στρατό.
    Αυτή τη στιγμή γυναίκες, δεν υπηρετούν μόνο στη φημισμένη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού και αυτό όχι γιατί απαγορεύεται αλλά γιατί καμία γυναίκα – στέλεχος του ΠΝ ή του Στρατού Ξηράς ή του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή – ως τώρα τουλάχιστον – δεν έχει αποφασίσει να δηλώσει συμμετοχή για να συμμετάσχει στο 6μηνης διάρκειας Σχολείο Επιλογής και βεβαίως στη συνέχεια να αποφοιτήσει επιτυχώς από αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με το αντίστοιχο Σχολείο Επιλογής Διασωστών Μάχης, των κομμάντος της 31ης Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων Διασώσεως (31 ΜΕΕΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας, συνολικής διάρκειας 8 μηνών...

    Στον αθλητισμό
    Στις διεθνείς διοργανώσεις αποκλειστικά ανδρικά αθλήματα, το δέκαθλο (οι γυναίκες αγωνίζονται στο έπτταθλο), 50χλμ βάδην (οι γυναίκες αγωνίζονται στα 20χλμ), 1500 μέτρα ελεύθερης κολύμβησης (οι γυναίκες αγωνίζονται στα 800 μέτρα)... και διάφορα παραδοσιακά αθλήματα, όπως για παράδειγμα το επαγγελματικό sumo (καθαρά από στερεότυπες πεποιθήσεις) όπου οι γυναίκες απαγορεύεται έστω και να αγγίξουν τον αγωνιστικό χώρο (dohyo)...

     

    Βεβαίως, να σημειωθεί πως υπάρχουν κάποιες γυναίκες -εξαιρετικά παραδείγματα και απείρως μακριά από το γενικό κανόνα- που σε μερικά από τα λεγόμενα δύσκολα επαγγέλματα και αθλήματα, τα πηγαίνουν θαυμάσια, ξεπερνώντας αρκετούς άντρες συναδέλφους τους. (Respect) Και φυσικά υπάρχουν αρκετές γυναίκες που καταπίνουν και ξερνούν εύκολα πολλούς άντρες, αλλά και "σφαλιαρίζουν" επικινδύνως σε σωματική διαμάχη επίσης πολλούς άντρες.

    Θεωρώ, πως το "έκαστος εφ' ω ετάχθη" είναι ικανότατο να ρυθμίζει τις όποιες καταστάσεις, σε κάθε περίπτωση ωστόσο, δεν χρειάζεται καμία απολύτως αντιπαράθεση (!), ούτε καν συζήτηση σε σοβαρή βάση, για το ζήτημα που "τέθηκε".
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Βλέπετε και εσείς πόσο πιο αποτελεσματικός τρόπος επίλυσης διαφορών υπάρχει, εκτός από τα χαστούκια; Τα μπαν από διάφορα φόρουμ δεν είναι τίποτα μπροστά στα μπαν που δίνει, ανεπαισθήτως, η ζωή, όταν φαλτσάρετε εμφανώς και υπερβολικά. Ασφαλώς, όλα αυτά τα μπαν αφήνουν τρομερό θυμό και καταλαβαίνω πόσο θα θέλατε να είχατε εύκαιρο ένα τσουβάλι χαστούκια, η ασπιρίνη του κάθε καταπιεσμένου είναι η φαντασίωση του χαστουκιού που, αυτή τη φορά, θα δώσει και δεν θα πάρει, αλλά δεν γίνεται έτσι. Αναγκαστικά, βρίσκετε άλλον τρόπο να κάνετε κάτι για τον θυμό σας.