Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεμινισμος και bdsm...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 14 Φεβρουαρίου 2021.

  1. eteros

    eteros Regular Member

    Δεν θα μπω σε αυτό το τριπάκι του διαχωρισμού. Εγω πιστεύω πως το σωμα αντέχει τα παντα όταν το μυαλό είναι διατεθειμένο να δώσει την εντολή. Οπότε αποφεύγω να κανω διαχωρισμούς.
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μήπως να χρησιμοποιήσετε κάνα λεξικό να δείτε τι σημαίνει διεθνής;

    - The Decastar is an international combined event meeting [...] organised by the International Association of Athletics Federations (IAAF)
    - [Eleonora Giorgi] won the bronze medal at the first edition of the 50 km race walk at the 2019 World Athletics Championships in Doha, Qatar
    - The Women's 1500 metre freestyle competition of the swimming events at the 2015 World Aquatics Championships [...]

     
     
    Last edited: 20 Φεβρουαρίου 2021
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    Σεβαστό.

    @p0ltergeist

    Μια βόλτα σε αυτό, σε αυτό, σε αυτό (δώσε προσοχή στο hashtag), κλπ, κλπ, κλπ, κλπ απαντά από μόνη της. Να μην λησμονήσεις, 8 Μαρτίου η φεμινιστική απεργία!
     
  4. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Θα καταληξετε καπου να δω τι θα κανω με την κατσαριδα;
    να τη σκοτωσω να μην φρικαρει η αλλη;
    να της πω κοψ το λαιμο σου σκοτωσε την εμενα δε με ενοχλει;
    να τη μασουλησω ζωντανη να της δειξω ποιος ειναι ο ισχυρος κι ετσ;
    να την αμολησω πανω της να τσιριζει;

    Αντε, τελειωνετε, ειστε η βοηθεια του κοινου.
     
  5. Freja.in

    Freja.in Regular Member

    Επίσης:
    Valar Morghulis!
    Valar Dohaeris.
     
  6. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Δεν είμαι φεμινιστης, εάν αυτό υποθέσατε, αλλά το ότι δεν είμαι κάτι, δε σημαίνει ότι το μισώ κιόλας. Μισανδρισμό, μισογυνισμό κοκ μπορεί να διακρίνει κανείς και σε άτομα τα οποία δεν ανήκουν σε κανένα κίνημα.
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    Κανένα μίσος. Αλίμονο. Απλά χλευασμό στην ανοησία, και δημοσιοποίηση αδιάψευστων στοιχείων, όταν υπάρχει χρόνος και διάθεση.
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Τα μόνα αδιάψευστα εδώ, είναι η αμετροέπεια, η στρέβλωση των εννοιών, η προκατάληψη και η τόση, μα τόση περίσσια βλακεία.
    Συνεχίστε, είστε τόσο κακοί που είστε αξιομνημόνευτοι, χρόνια θα γελάει ο κόσμος και με αυτό το νήμα και τους παθιασμένους "αντιφεμινιστές".
    Αποτελείτε ζωντανή απόδειξη του τι ακραία δείγματα μισογυνίας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει η μέση Ελληνίδα bdsmer (και συνεπακόλουθα να προσπεράσει) αν και θέλω να πιστεύω πως είστε η μειοψηφία, στον χώρο και στην ζωή, ευτυχώς Βαγγελίστρα μου!  
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    Aντιθέτως, το αδιάψευστο του πράγματος είναι η παράνοια των φεμινιστριών που κραυγάζουν για ισότητα σε ΟΛΑ, μα όχι στην ερωτική τους ζωή! Οντως γελάει ο κόσμος. (Spoiler alert: O κόσμος δεν είναι εσύ)
    Mια χαρά έχουν τοποθετηθεί και στο παρόν θέμα, Ελληνίδες bdsmers. Απολύτως μια χαρά. Ο καθένας και η καθεμιά, μπορούν να κάνουν πως δεν διάβασαν τις εν λόγω θέσεις. Οπως φυσικά μπορούν να φαντασιώνονται πως η γη είναι επίπεδη και άλλα παρόμοια... όπως και να τσιρίζουν ωσσανά σε Βαγγελίστρες.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ότι θα περίμενα να ξεκινήσει MasterChef δεν το είχα φανταστεί. Η πείνα θολώνει τα γούστα  
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Το φεμινιστικό κίνημα στοχεύει στην φυλετική ισότητα. Ο πυρήνας της όλης ιδέας ήταν, είναι και θα είναι πάντα τα ίσα δικαιώματα μεταξύ των φύλων. Στην ουσία είναι μια ακόμα κατηγορία που διαπραγματεύεται θέματα της ισότητας των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

    Ο φεμινισμός έχει απλωθεί σε πολιτική, κοινωνία, φιλοσοφία κτλ. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποια πολιτική δράση, ο κάθε άνθρωπος μέσα καθημερινότητά του που ζει και φέρεται με αυτές τις αρχές και αξίες , που υποστηρίζει, ενθαρρύνει, και αισθάνεται την ισότητα των φύλων, ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορετικότητες, είναι με κάποιο τρόπο φεμινιστής.
     
  12. Paus

    Paus New Member

    Προφανώς και δεν ισχύει το "ανοησίες του φεμινισμού". Προφανώς κι ένας άντρας δεν είναι σε θέση να πει στις γυναίκες από τι θα καταπιέζονται.