Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεμινισμος και bdsm...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 14 Φεβρουαρίου 2021.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Σωστά.
    Θα πρότεινα να παρατηρηθεί το σουηδικό μοντέλο που φυσικά έχει και καλοκουρδισμένο οικονομικό σύστημα.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    το φεμινιστικό δόγμα, από πάρα πολύ νωρίς, ήδη απ το 1791, αλλά ρητά επαναδιατυπούμενο από το 1848 ως το 2011 πολλές φορές, με τον επισημότερο τρόπο, είναι οτι οι άνδρες βλάπτουν τις γυναίκες. οτι «με κάποιον τροπο» οι γυναίκες είναι αδικημένες απ τους άνδρες.

    σε λεξικά δεν μπορεί να αναζητηθεί το περιεχόμενο των ρημάτων βλάπτω και αδικώ. γενικότερα τα λεξικά δεν είναι πάντα το καταστάλαγμα της γνώσης.

    «επιχειρήματα» της μορφής «υπάρχει και καλός χριστιανισμός», «υπάρχει και καλός εθνικισμός», «υπάρχει και καλός πουριτανισμός», «υπάρχει και καλός κληρικαλισμός» είναι απλές αναπαραγωγές διπόλων με προφάσεις και λειάνσεις. το καλό και το κακό των λεξικών καλύπτεται απ τον γενικότερο κανόνα περί λεξικών.


    η φράση «όποιος προσπαθεί ή καταφέρνει βελτίωση της παραγωγικότητας της εν ελλάδι πρωτογενούς παραγωγής είναι "με κάποιον τρόπο" εθνικιστής» είναι το ακριβές ανάλογο της διατύπωσής σας, που επιχειρεί να ονομάσει φεμινιστή «με κάποιον τρόπο» όποιον δεν είναι φοβικός, δηλαδή δεν είναι φεμινιστής.



    το βουλώνω μην και κακοποιηθείτε.  
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Για να καταλάβω, ο προβληματισμός αφορά την τεκνοποίηση ή την απουσία για λόγους ανωτέρας βίας του εργαζόμενου; Αν δηλαδή αρρώσταινε το αφεντικό-οδηγος τι θα συνέβαινε;
    Και για να το λήξουμε γιατί το κουράσαμε: όταν μια επιχείρηση απαρτίζεται από ανθρώπους, η απουσία τους κάποια στιγμή είναι αναμενόμενη, όπως αναμενόμενη είναι και η διαχείριση αυτής της απουσίας.
    Φυσικά υπάρχει και η λύση των ρομπότ, αλλά κι αυτά τα έρμα μπορεί να χαλάει κάποιο μικροτσίπ τους... Oh well, δε βαριέσαι, εκεί απλώς αντικαθιστάς χωρίς συνέπειες... Τι; Κοστίζει το νέο ρομπότ; Αχ το καημένο το αφεντικούλι...
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2021
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κόκκινη ρέγγα είναι όταν αλλάζεις θέμα πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα. Στην περίπτωσή μας δεν ισχύει καθώς έχω απαντήσει *ακριβώς* τις ερωτήσεις σου χωρίς να το γυρίσω σε τσάμικο.
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Εξαιρετικό το φροϋδικό ολίσθημα, και όπως είπατε
       
     
  6. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Για να πω και εγώ την ... παπάντζα μου, όλα αυτά τα έχει επιλύσει
    ο Χάξλεϊ με το Brave new World
     
  7. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Το ειπα γιατι δεν πιστευω ειλικρινα πως κανεις εμποδιζει μια γυναικα να κατσει να σπιτι της και να κανει οικογενεια εφοσον το επιθυμει. Μονο οι κοινωνικες συνθηκες. Το να ζητας τα ρεστα απο τις γυναικες που δεν θελουν να κατσουν σπιτι ειναι ατοπο.

    Συνηθως τα προβληματα ξεκινουν οταν δεν θελει να κατσει σπιτι της. Τα περισσοτερα περι εργοδοσιας κτλ. δεν ειναι θεματα που αφορουν τον φεμινισμο, αλλα εχουν να κανουν με την κρατικη νομοθεσια. Ξεκαθαρα. Δεν θα τα βαλω με τις γυναικες επειδη το κρατος και οι νομοθετες του υποχρεωνουν τον εργοδοτη. Δεν ειναι ο φεμινισμος το προβλημα.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Δεν έχει καμία σημασία ο λόγος που το είπατε, η έκφραση που χρησιμοποιήσατε, ας βγάλουν το σκασμό, είναι καθαρά ενδεικτική της αντίληψης που τη δημιούργησε.
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Έλα και τα μετόπισθεν, να πιαστούν από μία φράση για να αποπροσανατολίσουν...  
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Όταν μιλούσαμε για γραμματέα έφταιγε ο κακός αφεντικούλης, όταν μιλάμε για νταλικέρη, όπως το γύρισες, φταίνε οι
    Αυτό δεν είναι κόκκινη ρέγκα, είναι κόκκινος κοκωβιός.
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2021
  11. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Ειπα επισης και να μην βγαλουν τον σκασμο. Δεν θα απολογηθω για τις εκφρασεις μου. Και σταματηστε να μου κανετε προσωπικη επιθεση. Δεν υπαρχει λογος.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ δεν έριξα καμία ευθύνη σε κανέναν, απάντησα ότι υπάρχει λόγος που το αφεντικό δεν μπορεί να κάνει ο,τι του γουστάρει και αυτός ο λόγος λέγεται κοινωνικό κράτος όπως απάντησα ότι ένδειξη πολιτισμού είναι η παροχή φροντίδας σε όσους την έχουν ανάγκη πάνω από όποια μικρά ή μεγάλα συμφέροντα. Η μόνη κόκκινη ρέγγα εδώ είναι η αναφορά σου σε αυτή.