Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεμινισμος και bdsm...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 14 Φεβρουαρίου 2021.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Η μπάλα στην εξέδρα. Βαρετά αναμενόμενο. Η άρνηση για ουσιαστικό διάλογο και η αποφυγή τοποθέτησης σε συγκεκριμένα θέματα που μπαίνουν στη συζήτηση, είναι κλασσική μέθοδος των φεμινιστριών και των συν αυτώ. Αν αναφερόσουν και σε mansplaining θα είχες αγγίξει το απόλυτο τους.

    Ούτε φιλικά, ούτε εχθρικά(!). Απλά, αδιάφορα...

    Υ.Γ Αυτολεξεί από τη "λογική" της φεμινιστικής σελίδας "ναι είσαι μισογύνης": Για κοίταξε να δεις, αν δεν συμφωνείς με τον φεμινισμό δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου. Σου το λέμε ξεκάθαρα. Οχι, δεν θέλουμε να ακούσουμε μια διαφορετική άποψη. Οχι επειδή δεν αντέχουμε τον αντίλογο, αλλά επειδή αυτή την διαφορετική γνώμη την ακούμε από την ώρα που γεννηθήκαμε. Την ακούσαμε μέχρι που την σιχαθήκαμε. Η γνώμη αυτή είναι που συντηρεί την πατριαρχία. Η γνώμη αυτή είναι ακριβώς ο λόγος που γίναμε φεμινίστριες...

    Σου δείχνουν τη στάση σου; Αναλογίσου το. Καλό θα σου κάνεις.

    Υ.Γ 2 Υπάρχουν γυναίκες που σέβονται τη θηλυκή τους υπόσταση. Και είναι oι περισσότερες.

     

     
     
  2. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Επιμένετε να φέρνετε ακραία παραδείγματα είτε φεμινισμού, είτε αντιφεμινισμου. Με την στάση σας αυτή, το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να τονωθεί η πόλωση.
     
    Last edited: 24 Φεβρουαρίου 2021
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Αχ πείτε μας, πείτε μας τι σημαίνει θηλυκή υπόσταση;;
     
  4. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ας δοκιμάσω λοιπόν μία τελευταία φορά να το κάνω πιο φραγκοδίφραγκο.

    Αυτό που σας λέω τόσες μέρες - πως περνάνε έτσι οι μέρες - είναι να μην φέρεστε σαν κακομαθημένο μωρό αλλά σαν Κ που λέει και το στάτους σας. Σαν Μ, βασικά, οπότε ακόμα παραπάνω.

    Συγκεκριμένα σας είπα με τη σειρά: "Να μάθετε να τσεκάρετε τις πηγές σας στο ίντερνετ", "να μάθετε να παραδέχεστε πότε έχετε κάνει λάθος", "να μην επιμένετε στο λάθος απλά για να επιμένετε". Θεώρησα ότι ήταν πολύ απλά τα σχόλια και δεν χωρούσαν παρερμηνεία.

    Δεν έχω τοποθετηθεί στα περί φεμινισμού που εξακολουθείτε να αναφέρετε, έχω τοποθετηθεί στα της συμπερίφοράς σας που δεν νομίζω να αρμόζει στο συγκεκριμένο στάτους. Έχετε αρνηθεί κατηγορηματικά να κάνετε ουσιαστικό engage με αυτό που γράφω. Και παρόλο που αρνείστε να κάνετε ουσιαστικό engage με τα ποστ μου, έχετε και την απαίτηση (!) να τοποθετηθώ στο θέμα που θέλετε εσείς με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Αλλά αυτό, όπως ήδη έγραψα είναι παιδική συμπεριφορά με την οποία εγώ δεν μπορώ να σχετισθώ.

    Είναι ανάγωγο *γενικά* να απαιτούμε από τον συνομιλητή μας να συμμετέχει σε μία συζήτηση η οποία γίνεται εξ ορισμού σε λάθος βάση. Αυτό θα έπρεπε να είναι σαφές.

    Μπορείτε να πάρετε χρόνο να τα σκεφτείτε όλα αυτά και δεν χρειάζεται να επανέρθετε, χρειάζεται όμως να μην βιάζεστε.

    Και θα ξαναγράψω μία τελευταία φορά, δεν είναι πρόβλημα να κάνουμε λάθος, πρόβλημα είναι να μην μπορούμε να το δούμε και να το παραδεχτούμε όσοι άνθρωποι και αν μας το δείχνουν.
    Εαν θεωρείτε ότι αυτή η συμπεριφορά σας τιμά, καλώς.

    Καλή συνέχεια.
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Καλέ Μωβ, μην στραποναρεις κόσμο χωρίς συναίνεση!
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πιθανολογώ ότι θα το καταλάβεις, αλλά αυτή η έκφραση είναι τουλάχιστον άστοχη με το μήνυμα του νήματος και αυτό που καταδεικνύει μέσα από χίλια κύματα.
     
  7. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Ερώτηση εργασίας...(δεν προλαβαίνω για περισσότερα).

    Θα επέμβαινε ποτέ ο Κ στην επαγγελματική ζωή της υ; Και αν ναι, γιατί; To γιατί πάει στο για ποιο λόγο θα παρέμβαινε αν η απάντηση σας είναι θετική...ευχαριστώ.
     
  8. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Εάν μιλάμε για Μ/s μπορεί να επέμβει σε όλους τους τομείς της ζωής του υ, εάν μιλάμε για D/s πάει αναλόγως τα όρια που έχουν τεθεί ως προς το σε ποιους τομείς της ζωής του υ μπορεί να ασκήσει Κυριαρχία.
    Τώρα ως προς το γιατί δε νομίζω να μπορεί να δωθεί μία απάντηση, ίσως η πιο ασφαλής να είναι "για τους δικούς του λόγους"
     
  9. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Άρα μπορούμε να θεωρησούμε το επαγγελματικό πεδίο κάτι μακριά από το πεδίο του D/s ? ας πούμε αν τεθεί και γίνει σεβαστό σαν όριο; (ξαναρωτάω για να δω αν το κατάλαβα καλά).
     
  10. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Όχι, εκτός πεδίου δεν είναι. Λειτουργεί αναλόγως το υ και τους τομείς της ζωής του στους οποίους θα οριοθετήσει την Κυριαρχία
     
  11. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Εγώ το έθεσα επιεικώς καλώς...

    πνεύμα vs σάρκας ...

    η Σαπφώ το λέει έξω από τα δόντια...
    όταν ο ένας ζητάει ψυχική και πνευματική σύνδεση και ο άλλος μόνο σαρκική...οπότε δεν συνεχίζω από εδώ αυτή τη συζήτηση γιατί άνοιξε thread...
     
  12. karamel

    karamel Don't bother! I won't.


    Σε κατάλαβα..αν οριοθετηθεί στο D/s και συμφωνηθεί είναι εκτός πεδίου...τα είπα λίγο ανάκατα, αυτό εννούσα, thanks!