Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα αίτια της ανειλικρίνειας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sapfw, στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

  1. Το θέμα είναι όμως, πως αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να δώσει credits επιβεβαίωσης, είναι ο βαθμός εξαπάτησης του άλλου. Δηλαδή στην τελική ο άλλος εκεί που πήγαινε να ενδυθεί μια περσόνα ώστε να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του και να πετύχει κάτι που είχε βάλει στόχο, καταλήγει με περισσότερη ανασφάλεια μην τυχόν και αποκαλυφθεί, οπότε η όλη "μαγκιά", καταλήγει δώρον άδωρον.

    Προφανώς και τα αίτια σε κάτι τέτοιο είναι η αίσθηση πως "δεν επαρκεί". Θλιβερό και το παραμύθιασμα στον απέναντι, αλλά θλιβερό και στον εαυτό του τον ίδιο απ τον οποίο δεν μπορεί να κρυφτεί κιόλας.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Καβάλα παν' στην λαϊκή
    Καβάλ' ακούν το ποίημα
    Καβάλα αφουγκράζονται
    τ' αφήγημα στο νήμα...

    Νήμα πανώριο κι εύμορφο
    Νήμα μου παινεμένο
    Στ' άτι μ' ο κώλος μ' πιάστηκε
    απόκριση δεν παίρνω...

    μόν' κάτι λόγια μισερά,
    λόγια φαρμακωμένα
    Να ξεπεζέψω λέν' άτι μου
    τη γης για να πατήσω,

    μα τα τσ'ράπια μ' τ' αργυρά
    μ' αυτά τα πόδια κρίνα
    δεν μαγαρίζω άτι μου,
    μ' αυτά θα μπώ στο μνήμα...
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Έχω συγκρατήσει ότι δεν σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα να σας κάνω quote αλλά τι να κάνω πού είστε τόσο χαρακτηριστικό παράδειγμα ορισμένων αντιλήψεων newbie; Ούτε κομμένη και ραμμένη σε μέτρα συγκεκριμένα να ήσασταν!
    Αυτή είναι χαρακτηριστική λογική newbie, που καλύπτει τα κενά στις γνώσεις και στις εμπειρίες του βάζοντας από δικά του και το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με καμία πραγματικότητα. Κοιτάξτε, ο κύριος λόγος που μπαίνει ένα newbie σε σχέση D/s είναι ότι θέλει να τα ζήσει όλα τώρα και πηγαίνει στον Κ αυτόν με τον οποίο το newbie πιστεύει ότι θα απολαύσει περισσότερο. Οι απορίες και δη οι υπαρξιακές ξεκινούν όταν το D/s αρχίζει να τσούζει ή να μην τσούζει διόλου όπως επιθυμούσε το newbie. Επειδή είναι σκληρό για όλους όταν είναι αναγκασμένοι να παραδεχτούν αστοχία δική τους σε επιλογή προσώπου με το οποίο σχετίζονται, αρχίζουν, μερικές φορές, τα περί παραμυθιάσματος, τα αν γνώριζα δεν θα αγόραζα και γιατί δεν μου είχε εξηγήσει, και διάφορα ανάλογα. Δεν λέω ότι είναι η μόνη περίπτωση αυτή αλλά, πώς να το κάνουμε, οι παραμυθιάρηδες Κ συνήθως διακρίνονται εύκολα. Επιπλέον μπορεί ο Κ να είναι της λογικής on a need to know basis και για καλούς λόγους.

    Δεν υπάρχουν θύτης και θύμα σε καταστάσεις που δεν προβλέπονται στον ποινικό κώδικα και σε αυτές που προβλέπονται δεν είναι θύτης αλλά δράστης. Δεν υπάρχει επίσης το ρήμα "φταίει" γιατί άλλο "φταίω" άλλο "ευθύνομαι κατά ένα μέρος". Και ... δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα να δικαιολογήσετε κάτι.
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Ασφαλώς, το έχω ήδη αναφέρει πως εφόσον γίνει αντιληπτό πως κάτι δεν πάει καλά και συνεχίζεται η συσχέτιση, υπάρχει συνυπευθυνότητα

    lotus ευχαριστώ, μου έδωσες πολύ καλή πάσα για την επόμενη ερώτηση μου: γιατί είναι όλο και πιο συχνά τέτοια φαινόμενα (τέτοιες προσωπικότητες) στο χώρο μας;
     
  5. NorthStar

    NorthStar New Member

    Όπου υπάρχει ζήτηση για κάτι, υπάρχουν και οι "κακοί πωλητές" που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ανάγκες του "πελάτη".

    Πιστεύεις όντως ότι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα σε αυτόν τον χώρο;
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν ξέρω αν έχει αυξητική ροή, εγώ θυμάμαι διάφορα μελοδράματα στα 16 χρόνια που είμαι στο φόρουμ και η αιτία ήταν πάντα η ίδια: ο καθένας ήθελε να ζήσει το μύθο του, άλλοι παραμυθιάζοντας τους υπόλοιπους και άλλοι παραμυθιάζοντας τους εαυτούς τους.

    Ή όπως το έθεσαν και οι Eurythmics

    Sweet dreams are made of this
    and who am I to disagree
    I travelled the world and the seven seas
    Everybody is looking for something.

    Some of them want to use you.
    Some of them want to get used by you.
    Some of them want to abuse you.
    Some of them want to be abused

    Δεν μπορείς να ελέγξεις ούτε τη συμπεριφορά ούτε τις πράξεις των άλλων, μπορείς ωστόσο να ελέγξεις τη δική σου. Εγώ σε κάθε νέο που μιλάω λέω τέσσερα πράγματα:
    • Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.
    • If something seems too good to be true, it probably is too good to be true.
    • Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
    • Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα.
    Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τα κουμάντα του.
     
  7. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Έχω παρατηρήσει αυξητική ροή γι' αυτό και το ρώτησα.
    Στα υπόλοιπα που έγραψες συμφωνώ 100%
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Τι σημαίνει αυτό;
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ό,τι κανείς δε σε υποχρεώνει να κάτσεις με το ζόρι, δεν φυλάς θερμοπύλες. Αν ...δεν, "αντίο και ευχαριστώ για τα ψάρια" και πάνε όλοι στην ευχή του $Deity
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Να σας πω μια ιστορία ακριβώς αντίστροφη, από τα νεανικά μου χρόνια στο BDSM. Μιλούσα με κάποιον, η χημεία ήταν δυνατή, στις απόψεις μας μάλλον συμφωνούσαμε αλλά δεν το ψάχναμε και σε βαθμό υπερβολής ένεκα η χημεία. Είχε, όμως, ένα συνήθειο ο συνομιλητής εκείνος, με πρωτόκολλα επικοινωνούσαμε: Όποτε μιλούσαμε για το τι θα κάναμε, ό,τι και να λέγαμε, δεν υπήρχε περίπτωση να μη βάλει στο μήνυμα ένα ή περισσότερα "ο βιασμός σου". Μια, δυο, δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι, όσο γλυκομίλητα και αν το πήγαινα. Ρώτησα τι εννοεί. Η απάντηση ήταν "δεν υπάρχει M/s, παραμύθιασμα είναι ό,τι σου έχουν πει για M/s, στο BDSM για την σκλάβα υπάρχει μόνον πόνος και βιασμοί." Δεν υποχωρούσε σε τίποτα, οι βιασμοί θα ήταν, λέει, η καθημερινότητά μου. Δεν στρογγύλευε ούτε την έννοια του βιασμού, στο τι εννοείτε όταν λέτε βιασμός ήταν κάθετος. Με τέτοιες δηλώσεις, ήμουν αναγκασμένη να μην το προχωρήσω και να αρνηθώ συναίνεση, δεν γινόταν να μπω σε κατάσταση όπου μου είχε ειπωθεί κατ' επανάληψη και με σαφήνεια ότι θα επρόκειτο για μια σειρά από βιασμούς. Όσο και να γούσταρα, δεν γινόταν να το προχωρήσω. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν πιστεύω ότι θα ήταν τόσο ακραίο το σκηνικό, ότι θα είχε όρεξη να βιάζει με το καλημέρα, κάθε μέρα, και διόλου απίθανο η φαντασίωση των βιασμών ήταν το δικό του αυτοπαραμύθιασμα, αλλά τα όρια του καθενός μας είναι τα όρια της γλώσσας μας (Βιττγκενστάιν, όχι εγώ), εφόσον δεν μπορούσα να το χειριστώ και ούτε καν να προσπαθήσω, το άφησα να πάει στο καλό.
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Μπορεί να μη συμφωνώ με τη οπτική του περί M/s εντούτοις θεωρώ τίμιο το ότι την επικοινώνησε μαζί σου. Προφανώς γι'αυτό κατέθεσες τη συγκεκριμένη εμπειρία;
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να κατανοήσω τον όρο "βιασμός" σε κάτι που έχει δοθεί συναίνεση