Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχολίστα, αυτή η μάστιγα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος iolanda, στις 25 Φεβρουαρίου 2021.

  1. iolanda

    iolanda Contributor

    Μου έχει τύχει κάνα-δύο φορές να μου στείλουν μια λίστα με φετίχ προς συμπλήρωση.
    Στην αρχή κάθε ερώτησης έχει ένα κουτάκι όπου συμπληρώνεις με αριθμούς από το 0 έως το 5 , από το τι "δεν θα έκανες ποτέ και με τίποτα" έως "μου αρέσει πολύ, θα το ήθελα πολύ συχνά".
    Μια εικασία δική μου για την ύπαρξη της είναι η αποφυγή χαμένου χρόνου, αν και δεν ξέρω αν τελικά εξυπηρετεί τον σκοπό της.
    Η προσωπική μου άποψη είναι πως την θεωρώ αναξιόπιστη και ο λόγος είναι πως το πιθανότερο είναι να είμαι πολύ φειδωλή στις απαντήσεις μου σε μια λίστα που μου έχει δωθεί από έναν άγνωστο -επειδή συνήθως προσφέρεται με το καλημέρα σας- όπως αντίστοιχα κάποιος άλλος μπορεί να είναι υπερβολικά ενθουσιώδης, συμπληρώνοντας πράγματα που τα έχει βιώσει μόνο στη φαντασία του.
    Επίσης για μένα δεν έχει καμία σημασία να δηλώσω τηλεγραφικά τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει, σε μια σχέση όπως το Κ/υ, που εξελίσσεται δυναμικά και πολλά μπορεί να αλλάξουν ή να προκύψουν στην πορεία, όσο εγκαθιδρύεται η Κυριαρχία και η υποταγή.

    Ποιά είναι η δική Σ/σας άποψη;
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Πέραν του παιχνιδιού -και δεν εννοώ σεξουαλικού- το θεωρώ καυλάντα άνευ νοήματος. Δεν μαθαίνεις τον άλλο από ερωτηματολόγιο αλλά μιλώντας μαζί του.
     
  3. eteros

    eteros Regular Member

    Topping from the bottom
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    It's the lack of originality for me.
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    είχα ακούσει για τέτοιες λίστες και έτυχε, τώρα στα γεράματα, να μου στείλουν προς συμπλήρωση... την πρώτη φορά μου φάνηκε ενδιαφέρον παιχνιδάκι, ήταν και η αίσθηση του καινούριου, τύπου "για να δούμε πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στο χώρο μας, μη με πούνε και παλιακή"... τη δεύτερη φορά δήλωσα εξ αρχής την αντίθεσή μου, επειδή όμως σεβόμουν πολύ -σε ανθρώπινο επίπεδο- τον Κ που την έστειλε, ξεκίνησα να τη συμπληρώνω... στην πορεία συνειδητοποίησα πως μου βγαίνει έντονος εκνευρισμός και πως είναι το απόλυτο χάσιμο χρόνου.
    Εν κατακλείδι, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα μια τέτοια λίστα. Απολύτως κανένα. Όταν είσαι στην αμμουδιά, μπροστά σε μια άγνωστη παραλία, δεν ξέρεις από πριν αν θα σου αρέσει η συγκεκριμένη παραλία και η συγκεκριμένη θάλασσα... βαδίζοντας προς το νερό, βρέχεις σταδιακά πατούσες, γάμπες... αν σ' αρέσει συνεχίζεις... και συνεχίζοντας στο τέλος βουτάς... και όσο βουτάς είσαι έτοιμος για πιο βαθιά και για μακροβούτια... και καταλήγεις να έχεις ξανοιχτεί τόσο που ούτε φανταζόσουν, όταν ήσουν καθισμένος στην αμμουδιά...
     
  6. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Η σαδιστική μου φύση, βρίσκει την ιδέα εξαιρετική, υπό την έννοια του ότι αφού συμπληρωθεί η λίστα, το session θα περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο όσα δεν θα έκανε ποτέ.
    Η Κυριαρχική μου πλευρά γελά με την άσκοπη δαπάνη χρόνου και ενέργειας, ταυτοχρόνως δε αφ' ενός θλίβεται με την έλλειψη πρωτοτυπίας, αφ' ετέρου εξοργίζεται με την αυτοϋπονόμευση, πιθανότατα γιατί το "φετιχ" υποδουλώνει τον φετιχιστη και ουδείς δύναται να είναι Κ και υπόδουλος.
     
  7. iolanda

    iolanda Contributor

    @sapfw νομίζω πως υπήρχε από παλιά.
    Έχω πληροφορηθεί πως κάποια άλλα bdsm φόρουμ την είχαν και αναρτημένη .
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    καλέ ναι, από παλιά είχα ακούσει για τέτοιες λίστες, απλώς δεν έτυχε να τις βρω μπροστά μου, μέχρι πρότινος  
    ομολογώ πως ένα γελάκι μου ξέφυγε  
     
  9. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Ένα μεγάλο μειονέκτημα όσο αφορά τις λίστες είναι ότι αντικατοπτρίζουν κάτι το εντελώς προσωρινό και αυτό όχι πάντα σε ικανοποιητικό επίπεδο.
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ποιος στέλνει αυτές τις λίστες και που;
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Κ προς υποψήφια υ
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εδώ στο φόρουμ;