Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα αίτια της ανειλικρίνειας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sapfw, στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

  1. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Δε διαφωνώ καθόλου, αλλά από την στιγμή που κάνει όλη αυτή τη διαδικασία (να κατεβάσει εφαρμογή, να στείλει συντεταγμένες κλπ) αυτομάτως δίνει συναίνεση στο τι πρόκειται να επακολουθήσει. Το εάν εν τέλει της άρεσε ή όχι, είναι άλλο θέμα. Και εμένα η πρώτη μου επαφή με το bdsm (σε επίπεδο πρακτικών και όχι σχέσης) ήταν με ένα ζευγάρι. Εν τέλει δεν είναι ότι το απόλαυσα κιόλας (δεν ήταν άσχημο, αλλά δεν ήταν και έτσι όπως το είχα φανταστεί) αλλά δε βγήκα να δηλώσω κακοποιημένος επειδή η φαντασίωσή μου δεν ανταποκρίθηκε στην πράξη σε απόλυτο βαθμό.
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    απομόνωσα από το post αυτά που βρήκα εξόχως ενδιαφέροντα:
    η επικοινωνία είναι όντως σύνθετη διαδικασία: το μήνυμα του πομπού δε σημαίνει πως εκπεμφθεί όπως το έχει στο μυαλό του ούτε ότι θα ερμηνευτεί από το δέκτη όπως ακριβώς εννοούντο, γι' αυτό υπάρχουν και οι ερωτήσεις, γι' αυτό γίνονται και αποσαφηνίσεις (που και πάλι δεν είμαστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμά τους)... από κει και πέρα, ναι, η πραγματικότητα φτιάχνεται και από τους δύο αρκεί να βασίζεται στην αλήθεια τους (όσο αυτή μπορεί να επικοινωνηθεί)... τέλος, με βάση τις πραγματικότητες που έχουν διαμορφωθεί καθένας αποφασίζει αν έχει θέση σε αυτές

    ουφ, μόλις συνειδητοποίησα πως περιέγραψα αυτό που συνέβει στην εμπειρία που κατέθεσες  
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αν το μετάνιωσε πριν την πράξη και το επικοινώνησε στον τύπο αλλά εκείνος συνέχισε, τότε πρόκειται για βιασμό και καλώς το κατήγγειλε. Αν το μετάνιωσε κατόπιν, δικό της πρόβλημα.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Réalité virtuelle ala mode idiote...
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    «Αυτός που δεν ξέρει την Αλήθεια, είναι απλά άσχετος... Όμως, αυτός που ξέρει την Αλήθεια και τη διαψεύδει, είναι κάθαρμα».
    Μπέρτολτ Μπρεχτ
     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    χεχ... είναι και επίκαιρο  
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Γιατί αν το ζητήσει απλά, έτσι ακριβώς όπως το θέλει, δεν θα το έχει. Αν χρειάζεσαι να ρίξεις τόσο μπλα μπλα για ένα γαμήσι, δεν είσαι και κανένας επιβήτορας της προκοπής. Πας να κερδίσεις σε συναίσθημα αυτά που σου λείπουν σε τεχνική, σε πάθος κτλ. Συνήθως οι μετριότητες και κάτω υπερπροσπαθούν.
    Το καλό καυλάντισμα που οδηγεί σε καλό γαμήσι δεν χρειάζεται υποσχέσεις.
    Όλοι είμαστε ευάλωτοι, όσο ευάλωτοι τόσο και ανθεκτικοί. Αυτήν την αναλογία έχω καταλάβει, όσο αντιφατική και αν ακούγεται.
    Το "μετά γεια σας", είναι το καλό σενάριο της υπόθεσης. Υπάρχουν σχέσεις ζωής, μακροχρόνιες, οικογένειες με παιδία εγκλωβισμένες στην ανειλικρίνεια.
    Νομίζω πως αυτό είναι το σημείο που τσούζει περισσότερο. Η αίσθηση της εξαπάτησης που αναφέρει και η @jasmin sg .Το αν και κατα πόσο είναι εξαπάτηση, επιδέχεται πολύ συζήτηση, πάντως δέχομαι και αναγνωρίζω την αίσθηση.

    Έχω πιαστεί κορόιδο και έχει τραυματιστεί ο εγωισμός μου αρκετές φορές. Και δεν το περιορίζω μόνο στα ερωτικά. Έχω προσπαθήσει να μην είμαι κορόιδο αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Είναι εκνευριστικό μεν αλλά δεν αλλάζει ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει να χάσω στοιχεία του εαυτού μου πολύ σημαντικότερα για μένα. Από την στιγμή που επέλεξα να αποδεχτώ αυτήν την δύσκολη αλήθεια, κοστίζει λιγότερο ψυχικά, διαρκεί πολύ λιγότερο η τσαντίλα μου ή η στεναχώρια μου.

    Και είναι σπουδαίες οι στιγμές που μπορείς να κοιτάς τα λάθη σου και να γελάς με το πόσο υπέροχος μάπας είσαι.

    Κράτησα για το τέλος το σημαντικότερο..
    Υπάρχει και εκείνος που αξίζει να είσαι το κορόιδο στην φαρέτρα του. Που απολαμβάνεις και καυλώνεις να είσαι ευάλωτη, ο μάπας και το κορόιδο του, απενεχοποιημένα και ελεύθερα.

    Και τότε χαίρεσαι που δεν αδίκησες τον εαυτό σου και κανένας ανειλικρινής δεν κατάφερε να σε κάνει ..«ξύπνια». 

    Με εκτίμηση,
    Το αμετάκλητo Gazzoκορόιδο.
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    εξαιρετική απάντηση, ευχαριστώ  
     
  9. iolanda

    iolanda Contributor

    Πολλές αλήθειες σε ένα μόλις ποστ.
    Με συνάντησα σε δύο-τρία σημεία.
    Σε ευχαριστώ κι εγώ.
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

       
     
  11. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Δεν αναφερόμουν στην αίσθηση της εξαπάτησης ,αλλά στην εξαπάτηση. Δεν είναι το ίδιο . Η αίσθηση της εξαπάτησης έχει να κάνει με ότι διαψευδονται οι προσδοκίες κάποιου ,άσχετα τι λέει ή τι δείχνει ο άλλος . Εξαπάτηση είναι όταν κάποιος στοχευμένα και συνειδητά ειναι ανειλικρινής και παρουσιαζει τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι .



    Χρειάζεται να κάνει κάποιος πολύ σοβαρή δουλειά με τον εαυτό του ώστε να αποδεχτεί πως η απόλαυση και η καύλα είναι πιο σημαντικά από το ρίσκο να πιαστεί κορόιδο.
     
  12. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member