Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία- σχολές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Boogie, στις 25 Φεβρουαρίου 2021.

  1. Brt

    Brt #ολαπολυ

    - έχω όρια
    - νεκε;
    - θεωρώ ότι πρέπει να τα πω
    - αν τα πεις θα τηρηθούν.
    - Εεεεεε
    - πες τα
    - εεεεεεεε
    - ακούω
    - τελικά νομίζω δεν έχω όρια   

    πραγματικοτατος διάλογος
     
  2. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Και απελευθερωτικό παράλληλα θα έλεγα...όσα μου έγραψες. Αρχίζω να καταλαβαίνω και ήδη νιώθω πολύ καλύτερα. ..Thank you girl!
     
  3. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Με όλο το θάρρος νομίζω πως όλη αυτή η σύγχυση και η δημόσια υπερ ανάλυση είναι ακριβώς επειδή χρειάζεσαι Κ ή Τοπ.
    Σχεδόν όλα, αν όχι όλα τα υ ή τελοσπάντων υποτακτικής ψυχολογίας άνθρωποι, που έχω γνωρίσει σε περίοδο χωρίς Κ, ήταν πολύ κάπως και εγώ η ίδια, απλά ο καθένας το διαχειρίζεται αλλιώς σε κάποιους φαίνεται πάρα πολύ σε άλλους όχι, άλλοι το δείχνουν πολύ γιατί το έχουν ανάγκη να φανεί και άλλοι το κρύβουν και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις και άλλοι απλά κλαίγονται σε φίλους και γνωστούς χαχα.
    Νομίζω πως πραγματικά όλα θα λυθούν μόλις βρεις κάτι, και δεν το λέω άσχημα, σου εύχομαι να το βρεις.
     
  4. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Το ξέρω και το εκτιμώ, αφάνταστα. Πάντα καλοσωρίζω την καλή πρόθεση με τόσο αγάπη και αποδοχή όσο δεν φαντάζεσαι. Σε ευχαριστώ για την συμβολή και τις ευχές σου.
     
  5. eteros

    eteros Regular Member

    Αν έχει τα απαιτούμενα προσόντα θα μπορεί να κρίνει και να εκφέρει γνώμη ή άποψη. Γιατί αν για παράδειγμα η γυναίκα είναι αστέρι στο πόκερ και αυτός δεν έχει πιάσει ποτέ τράπουλα στη ζωή του μόνο άποψη δεν μπορεί να έχει. Και το ίδιο συμβαίνει και σε δουλειές έχει η άλλη μία επιχείρηση που βγάζει αυτά τα λεφτά κάθε χρόνο και θα της πει ο Μάστερ τι; Δώσε μου τα λογιστικά της εταιρίας για να δω την αναλογία αμοιβής/ρίσκου;

    Ειλικρινά δεν νομίζω πως θα μπορέσει να επιβληθεί κάποιος σε μία τέτοια γυναίκα στον συγκεκριμένο τομέα, άποψη μου βέβαια, άλλοι μπορούν να έχουν διαφορετική και να δοκιμάσουν κιόλας αν τους δωθεί η ευκαιρία για να δούνε τι θα πάρουνε...
     
  6. Boogie

    Boogie "I'm Nobody! Who are you?"

    Ναι μάλλον δεν έγινα κατανοητος. Το risk εδώ δεν ήταν κοστολογική ανάλυση, αυτό είναι μια καλή δεξιότητα δεν λέω. Το ποκερ που αναφέρατε είναι παράδειγμα ΙΔΑΝΙΚΟ: η ζωή του επαγγελματία παίχτη ποκερ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που ο κόσμος φαντάζετε. Καθιστική, δουλειά ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ που φθείρει και το σώμα και το πνεύμα με ρυθμό γοργό. Είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της εργασίας που μπορεί κανείς να φθείρετε δυσανάλογα (και ας φαντάζουν τα κέρδη ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ, στους εκτός παιχνιδιού- ειδικά πλέον που το παιχνίδι εξελίσσετε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ γρηγορα). Εκεί λοιπόν ΝΑΙ θα παρέμβει, αν βλέπει και μπορεί να αξιολογήσει. Εαν πάλι δεν μπορεί, δεν ξέρει, ας σωπάσει, ας κουβεντιάσει. Θα έλεγα ότι η αυτογνωσία είναι αρετή γενικά, όχι μόνο στις Ασύμμετρες σχέσεις.
     
  7. eteros

    eteros Regular Member

    Επίτηδες ανέφερα το πόκερ γιατι είναι ψυχοφθόρο το να κάθεσαι να διαβάζεις για ώρες ανθρώπους ενώ παράλληλα θα τρώει άπειρες ώρες μπροστά σε ένα τραπέζι που δεν θα την έχειοποτε θελει εκεινος, αλλα οπότε την αφήσει το παιχνιδι
     
  8. Boogie

    Boogie "I'm Nobody! Who are you?"

    Τι να σας πω αν το 2021 το υ βγάζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ εισόδημα απο το ζωντανό πόκερ, χωρις να ζει στη Νεβαδα, ΠΙΣΤΕΨΤΕ με το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ παράδοξο εδώ, είναι τι θα κανει το Κ Επίσης όταν λέτε διαβάζει ανθρώπους, ελπίζω να μην εννοείται τα ταινιακά στερεότυπα που κοιτάμε με τις ωρες ματια, μυτες, χερια, φρυδια, λες και θα γαμηθούμε μετά την πασα. Πως έπαιξε ο άλλος πριν, τώρα και μετά μόνο αυτό ΜΕΤΡΑΣ, δεν κοιτάς τίποτα, μόνο την οθόνη και τον τράκερ!
     
  9. eteros

    eteros Regular Member

    Είμαι της άποψης πως οι ανθρώπινες αδυναμίες δεν κρύβονται ποτέ όσο και αν προσπαθήσει κάποιος. Είναι ο χώρος τέτοιος που είναι πολύ μικρό το ποσοστό που θα καταφέρει να κρύψει την έκρηξη της αδρεναλίνης του κάτω του 3%. Αλλα ας μην μπούμε σε αυτό το κομμάτι που δεν έχει σχέση με το θέμα.
     
  10. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Και στον υπολογιστή μη νομίζετε, ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ μπορεί να έχει ταυτόχρονα 7-8 ανοιχτά τουρνουά (και για να πάει ψηλά, ούτε καν final table, στο τουρνουά η προσωπική μου εμπειρία έχει δείξει ότι θέλει τουλάχιστον 6 ώρες).
     
  11. karamel

    karamel Don't bother! I won't.


    πόσα; και μπορεί να παίξει σε όλα; το πόκερ θέλει συγκέντρωση,,
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Γι αυτό είναι επαγγελματίας, εγώ που είμαι μέτριος παίχτης ας πούμε, μέχρι τρία ταυτόχρονα το έχω χωρίς να χάσω την μπάλα.