Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ονειρα μου..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος perfect_number, στις 29 Μαϊου 2007.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Ονειρα μου..

    Μερσί μερσί φίλτατε. Και γω πιστεύω πως είμαι το πιο γαμώ άτομο του φόρουμ, το κακό είναι πως δεν είμαι και το πιο (γαμώ) και δέρνω....για αυτό και δεν μ΄αγαπάνε οι σκλαβες. Όσο για τις αφέντρες τώρα, ούτε στα μάτια τους δεν θένε να με δούνε.

    Μερσί και για την πρόσκληση ...την αποδέχομαι με μεγάλη μου χαρά.
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    (γελάει ασύστολα) Σταματήστε ρε μαλάκες και με έχετε πεθάνει στα γέλια.

    Για φαντάσου Astarty ένα ονειρικό interconnection όπου ο κάθε λοκατζής που βλέπεις να είναι η πνευματική υπόσταση άλλων ατόμων που ονειρεύονται το ίδιο σκηνικό την ίδια χρονική στιγμή.
    Για πείτε ρε παιδιά , υπάρχει κανένας άλλος που ονειρεύτηκε το ίδιο πράγμα από τη μεριά του λοκατζή ? 

    Και για να σε πείσω θα δανειστώ μια φράση από την υπογραφή σου και να συμπληρώσω το εξής.

    "I am a part of all that I have met."..but also of the ones i ....haven't?
     
  3. Astarty

    Astarty Contributor

    Τι να σου πω βρε πουλάκι μου, τον τελευταίο καιρό έχω τεράστιο λαγκ και το πινγκ μου πάει στις 25 χιλιάδες. Αν μπορέσεις να καταφέρεις ιντερκονεκτιον εσύ υπό αυτές τις συνθήκες, θα σου πω και μπράβο. Και ας είναι και με έναν Λοκατζή. Αρκεί να μην είναι με τον πρώην μου.
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    (γελάει)Προσωπικά δε βλέπω τίποτα το μεμπτό στα μιούζικαλ.Νομίζω μάλιστα για την ακρίβεια ότι είχα δει τον εαυτό μου μαζί με την Jinger Rogers , αλλά κάποια στιγμή βγήκε ένας δράκος από το πουθενά και την έφαγε.Μου εξήγησε βέβαια κατόπιν ότι το έκανε για να σώσει την ανθρωπότητα, αλλά όπως και να 'χει ο λοκατζής που έτυχε να περνά δίπλα εκείνη τη στιγμή δεν τον πίστεψε και του έδωσε 2 μέρες στέρηση.Ίσως αν τον είχε κρατήσει η κυρά της λίμνης να την είχε γλυτώσει...
    33 χρονών μαλάκας κι ακόμη δε λέω να βάλω μυαλό.Πώς να δω κανένα όνειρο της προκοπής λοιπόν.

    Δε με πιστεύεις Dentman ε? Άπιστε Θωμά. 
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ονειρα μου..

    Καποτε έβλεπα πολλα ονειρα καθε βραδυ κ με λεπτομερέστατη πλοκή ..τα τελευταια χρόνια εχει κάποως περιοριστει ο αριθμος σε 1-2 μονο το βραδυ ποικιλης υλης.. κ σχεδόν πάντα ευχαριστα..
    Στα περισότερα απο αυτα.. αντιλαμβάνομαι ότι ειναι ονειρο κ κάνω εξυπνάδες.. με κυνηγούν? σο γουατ.. θα πηδηξω αυτη την χαραδρα με το ανοιγμα των 150 μέτρων κ θα γλιτωσω.. δικο μου ειναι το ονειρο.. κ τους κοιτάω ειρωνικα απο την άλλη πλευρα της χαραδρας.. μετα ξαναχάνομαι στο όνειρο..
    Κάποιες φορές αυτο μπορει να ειναι πολύ αγχωτικό.. α ονειρο βλεπω.. οκ πως ξυπνάμε τώρα? θα σηκωθω.. αναβω το φως του δωματιου δεν ανάβει... αρα ακομη κοιμαμαι.. δεν ξυπνησα.. οκ θα ξαναπροσπαθησω στο ονειρο μου πηγαινω ξαπλωνω κ παλι στο κρεβατι κλεινω τα ματια κανω την κοιμισμενη.. ξανασηκώνομαι παταω πάλι τον διακοπτη τιποτα.. καπου εκει αρχιζει κ με πιανει ενα αγχος.. ωχ δεν μπορω να ξυπνησω.. βοηθεια.. αν αφεθω στον στιγμιαιο πανικο.. έχασα το παιχνιδι γιατι μετα με πιανει ενα.. κάτι κ δεν μπορω στον υπνο μου να κουνηθω να αναπνευσω να μιλησω.. με ενα εκωφαντικό βουητό στα αυτια μου..
    Επίσης τα τελευταια χρονια το έχω κοντρολάρει αρκετα αυτο.. μια το χρονο την παθαινω πλέον.. μικροτερη βραδυ παρα βραδυ εδινα μαχη να κουνησω ενα δαχτυλακι μου..
     
  6. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Ονειρα μου..

    @isnogood:τί πίνεις πριν κοιμηθείς;;
    @Sudden:άπιστος ναι, Θωμάς όχι..  :lol:
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Τον τελευταίο καιρό δε βλέπω συχνά όνειρα. Ευτυχώς, γιατί παλιότερα έβλεπα σχεδόν πάντα θάνατο. Συνήθως έβλεπα πως πέθαινα εγώ, τις περισσότερες φορές έπειτα από κάποια πτώση, σαν να με έσπρωχνε κάποιος από ένα γκρεμό, ή να έπεφτα στη θάλασσα. Άλλες φορές πάλι, έβλεπα να πεθαίνουν δικοί μου άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι, από κάποια αρρώστια ή ατύχημα. Δε χρειάζεται να πω πως σχεδόν πάντα ξυπνούσα τρομαγμένος μέσα στη νύχτα...
     
  8. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Ονειρα μου..

    Στον απογευματινο μου υπνο,προσπαθωντας να συνελθω απο τον πυρετο που με κατατρεχει απο χθες,ειδα ισως το ομορφο ονειρο που εχω δει ποτε.
    Μετα απο μια ολικη αμνησια και προσπαθωντας να ξαναφτιαξω τη ζωη μου,εμφανιζεται στο σπιτι μου ενας τυπος που ισχυριζεται πως ηταν ο καλυτερος μου φιλος.Η αυρα του μου εβγαζε κατι πολυ θετικο και ετσι ειπα να βγουμε μια βολτα να γνωριστουμε.Δε μιλησαμε για τα παλια,δε καναμε βαριες εξομολογησεις..απλα περασαμε υπεροχες στιγμες δεσιματος,ετσι οπως ξερουν να δενονται τα μελλοντικα αδερφια.Περπατουσαμε αναμεσα στο κοσμο,σχολιαζαμε,γελουσαμε με τους εαυτους μας και τον βοηθησα με μια κοπελα που του αρεσε.

    Κι εγω ξυπνησα με το γελιο μου χαρας και ανεμελιας.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Υπαρχει ενα ονειρο που το βλεπω πολυ συχνα!
    Δεν ξερω αν σημαινει κατι.
    Ειναι καποια μερα που κατι κακο εχει συμβει, δεν ξερω αν ειναι σεισμος, η πολεμος η τελος παντων καποια καταστροφη, ομως ο κοσμος τρεχει πανικοβλητος και ολα γυρω ειναι γκρι!
    Βρισκομαι μεσα σε ενα πολυοροφο ξενοδοχειο η νοσοκομειο, δεν ξερω , παντως εχει μεσα πολυ κοσμο, ανεβαινω με ενα ασανσερ πολυ ψηλα και το κενο κατω με τρομαζει.
    Και ενα ρολοι δειχνει παντα μολονοτι ειναι μερα εξω, 22:22.
    Το περιεργο ειναι πως και στην πραγματικοτητα, καποια βραδυα, ενω χαζευω τηλεοραση τα ματια μου τυχαια εχουν κοιταξει το ψηφιακο ρολοι διπλα μου και γραφει εκεινη την στιγμη 22:22.
    Τυχαιο θα μου πειτε, μου συμβαινει ομως απο το φθινοπωρο του 1999.
    Οχι παντα, αλλα αρκετα συχνα!
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    χμμμ είμαι ...
    μέλος μίας ομάδας αρχαιολόγων ,ανακαλύψαμε έναν σκελετό και το φέραμε σε ένα κτίριο πέτρινο παλίο και εκεί που τον εξετάζαμε αυτός ζωντάνεψε και αμέσως τρέξαμε και κλέισαμε την πόρτα από το δωμάτιο που τον είχαμε ,μια ξύλινη πόρτα γραφείου με μεγάλη γυάλινη επιφάνεια και τρομαγμένοι βλέπαμε τη σκία του σκελετού , αμέσως ζητήσαμε βοήθεια και βρέθηκα σε ένα αεροδρομίο να περιμένω ένα λευκό αεροπλάνο και κατέβηκε από αυτό μία εντυπωσιακή γυναίκα ντυμένη στα κοκκίνα ,ειδικός (άγνωστο σε τι ) και με ένα στρατιωτικό jeep την πήγαμε στο κτίριο ...
    νομίζω το 1ο μου όνειρο που μπορώ να θυμηθώ από μικρό παιδί ...
    αυτό και άλλο ένα με κάτι μαύρα σκυλία μεγαλόσωμα να με κυνηγάνε στους ελαιώνες του πατρικού μου ,έκτοτε έχω δει πολλά ,στη μοναξία μου ήταν παρέα μίας και δεν είχα παρέα ή βιβλία για να διαβάσω οπότε και τα επέκτεινα ξύπνιος ...
     
  11. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: Ονειρα μου..

    Εμενα μου συμβαινει τι ιδιο στις 17:17:conf:
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    θα σας απήγαγαν εξωγήνοι που δουλεύουν για τουρκικά συμφέροντα...