Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα αίτια της ανειλικρίνειας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sapfw, στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

  1. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    το να εκμεταλευτείς έναν αδαεί, έναν άσχετο, έναν που ξέρεις πως δεν ξέρει που του πάνε τα 4 υποτίθεται πως είναι η προσωπική μας μάχη μεταξύ του καλού και του κακού...εγώ αυτό ξέρω..πως αν αναγνωρίζεις την αδυναμία και πράττεις με σκοπό να την εκμεταλευτείς το τελευταίο που μπορείς να επικαλεστείς είναι άλλοθι επί της άγνοιας του άλλου. Κανένας δεν θα το δεχτεί αυτό. Στην κανονική ζωή. Κανένα δικαστήριο. Γιατί ο καθένας λογοδοτεί για τις πράξεις του, για τη δική του θέληση.


    Bdsmikά δεν ξέρω που χωράει..

    στην περίπτωση που η υ θέλει σχέση και το δήθεν Κ θέλει να απλώς να την πηδήξει άρα την πείθει πως είναι Κ και πάει με τα νερά της;

    που η υ δεν είναι ειλικρινής και αφήνει τον Κ να πιστεύει πως είναι για όλα διαθέσιμη ενώ δεν είναι;

    Εγώ αυτό καταλαβαίνω όπως το οικοδομεί η Σαπφώ...πως σε ερώτηση βασική του άλλου...το άλλο μέρος λέει ψέματα, αποκρύπτει πράγματα> και προς αυτή την κατεύθυνση θέλει να τα εξετάσουμε..
     
    Last edited: 1 Μαρτίου 2021
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Κατά την εμπειρία μου, το "η υ δεν είναι διαθέσιμη" δεν έχει νόημα. Αν είναι υ, έχει υπαχθεί στον Άλλο άρα καταλύεται η έννοια της διαθεσιμότητας.
    Η υ είναι διατεθειμένη  
     
  3. karamel

    karamel Don't bother! I won't.


    Δεν λέω αυτό Μαργαρίτα μου, λέω πως θέλει να πουλήσει τον εαυτό της ως υ πες για κάποιους λόγους προσωπικής ωφέλειας, ίσως ήταν ατυχές το παράδειγμα, αλλά προσπαθώ να εστιάσω που αναφέρεται η Σαπφώ...ενδεχομένως...
     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Τότε ισχύει  
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Με κάνατε να ξαναδιαβάσω το εναρκτήριο ποστ του νήματος. Εκτός του ότι δεν λέει αυτά που λέτε, εσείς γιατί ταυτίζεστε με την αντίδραση σε αυτά που επιμένετε ότι λέει; Είτε το θέμα έχει ουσιαστικό αντικείμενο οπότε να το συζητήσουμε, είτε, όπως λέτε εσείς, δεν έχει. Ε, άμα δεν έχει, εσείς γιατί αγανακτείτε;

    Και επειδή το βάλατε σε απάντησή σας σε μένα,
    αλίμονο ή ίσως μακάρι να είχα χρόνο να ψάχνω κρυφά νοήματα σε τραγουδάκια στο εκτός θέματος. Δεν μου βρίσκεται.

    Το έργο πάει έτσι. Όταν είναι κάποιος είκοσι χρονών, με το υπογάστριο να φλέγεται, με όνειρα, ελπίδες, σωματικές αντοχές και συναισθηματικές ανάγκες. Λέει και κάνει ο ένας αυτό που θέλει να ακούσει και να δει ο άλλος. Συνδιαμορφώνονται έτσι, γιατί έχουν ευελιξία μέσα και έξω. Απογοητεύονται. Κλαίνε. Πηγαίνουν πάρα πέρα. Γνωρίζουν άλλους, καβλώνουν ξανά και ούτω καθ' εξής μέχρι τα 35 περίπου. Είναι ανθεκτικά τα νέα και άβγαλτα, είναι και δυνατά και παθιασμένα.

    Αυτά στα είκοσι. Γιατί αν συνεχίζει κάποιος να κάνει έτσι και στα πενήντα... ας μην το συνεχίσω, απλά είναι γελοίο. Όχι μου φαίνεται, είναι γελοίο.

    Δεν μαθαίνουμε τον σεβασμό στον άλλον. Ούτε ερωτικό τον θεωρούμε. Ίσως αυτή είναι η αιτία που αναζητάτε.

    Γνώμη μου είναι να μην αποδίδετε πρόθεση τόσο εύκολα, ιδίως σε φαιδρά υποκείμενα. Ο κόρακας "κρα" θα κάνει, δεν ξέρει τίποτα άλλο. Από κώλο μυλωνούς δεν ζητάμε ορθογραφία, για να πιάσουμε και τα δύο γένη.

    Πώς φαίνεται ότι μάλλον δεν σας έχουν κοροϊδέψει σε δουλειά, πιο επικίνδυνη φαίνεται η κοροϊδία εκεί που έχει γίνει η μεγαλύτερη επένδυση. Παντού πονάει πολύ και αφήνει αποτύπωμα όχι μόνο εσωτερικό αλλά και κοινωνικό γιατί τραυματίζεται η εμπιστοσύνη και χωρίς εμπιστοσύνη δεν λειτουργεί τίποτα, ούτε ερωτικό ούτε μη ερωτικό.

    Ξανασκεφτείτε το για τον αντίλογο γιατί ισχύει στα πάντα και για όλους. Δεν έχει σχέση με το D/s ως παιχνίδι μυαλού γιατί στο D/s και στο S/m καλά παίζουν αυτοί που το αγαπούν, το έχουν σπουδάσει και παλέψει και το σέβονται. Αυτοί δεν κάνουν μπλόφες, γιατί δεν έχουν λόγο, γιατί δεν έχουν χρόνο και γιατί δεν είναι αυτό το kink τους. Οι άλλοι που κάνουν μπλόφες μισοξέρουν μόνο το άθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι διαμαρτυρόμαστε εντονότατα σε "εκστρατείες" του τύπου "το δικό μου BDSM".

    Ότι έχει μπει κάθε καρυδιάς καρύδι, ότι, όπως έγραψα και παραπάνω, ο σεβασμός δεν μαθαίνεται και ούτε να τον διεκδικούμε μαθαίνουμε και ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι η έλλειψη κριτηρίου από πλευράς των αποδεκτών της κάθε είδους επιχείρησης "γοητεία" και αυτό είναι θέμα παιδείας. BDSM παιδείας.

    "Η αλήθεια φτιάχνεται. Ακριβώς όπως και το ψέμα." Οδυσσέας Ελύτης

    "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail better." Samuel Beckett
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    1. Γιατί να θέλει να πουλήσει τον εαυτό της και να υπηρετεί κάποιον και να τρώει και ξύλο χωρίς να το θέλει;
    2. Λάθος εστίαση.
     
  7. karamel

    karamel Don't bother! I won't.


    Ενδεχομένως αλλά σε αυτή τη βάση το τοποθέτησε...όταν υπάρχει κάποιος που θέλει να εκμεταλλευτεί το πόσο καλοπροαίρετος είναι άλλος και το κάνει για προσωπικό όφελος...

    ναι το παράδειγμα της sub ήταν ατυχές, η Σαπφω κατάλαβα πως συμπεριέλαβε όλες τις κατηγορίες...για αυτό το ανέφερα..
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    my point exactly

    μπορώ να σου κάνω μία σύνοψη: υπάρχει στίχος στο τραγούδι που λέει "όσο δέρμα κι αν πετάξεις, φίδι είσαι δε θ' αλλάξεις"



    το υπόλοιπο της απάντησής σου είναι τροφή για σκέψη, ευχαριστώ  
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Δεν μπορείς να εστιάσεις στο κενό.
    Όλες οι εν δυνάμει κατηγορίες μπορεί να συμπεριληφθούν.
    Κάποιες εξ αντικειμένου δεν μπορούν.
    Αυτές έτσι κι αλλιώς, ως ανύπαρκτες, αδυνατούν να αποτελέσουν και σημείο εστίασης.
    Δεν υπάρχει λόγος να υποδυθεί κάποια την υποτακτική χωρίς να είναι.
    Ποιο το όφελος;
    Είναι βαρύ το υποτακτιλίκι.
     
  10. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Ναι είναι, αλλά επίσης κατάλαβα πως δεν είχε πρόθεση να κατηγορήσει τους Κ έναντι των υ...αλλά όσων κακοπροαίρετα εκμεταλεύονται αυτά τα status (για δικό τους όφελος).
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    * ( δηλαδή αστερίσκος )

    Αν και ζούμε στην εποχή της σχεδόν ολοκληρωτικής υποκειμενικότητας, δλδ. ακόμη και το γεγονός ότι ο ήλιος ανατέλλει στην Ανατολή, συχνά πυκνά τελεί υπό αμφισβήτηση. Τα λόγια - ακόμη κι αν δεν έχουν βέβαιους παραλήπτες - έχουν ακόμη το κουσούρι, να ζορίζουν. "Άσχημο" πράγμα ν' αντικατοπτροζόμαστε στη λίμνη από τα όποια κατάλοιπα μας, καθώς και στην κάθε λιγότερο ή περισσότερο σιωπηρή -λογία ( όπου - , βάλτε ότι "αγαπάτε", παίζει και ηθικο- . Who ξέρει? ).

    Άσχετη παρέμβαση? Τι να σε πω βρε Μπάμπη.

    Υ.Γ.

    Το edit έγινε προς διόρθωση ορθογραφικών λαθών  
     
    Last edited: 1 Μαρτίου 2021
  12. tithon

    tithon Contributor

    η απάντηση στην έλλειψη χρόνου, δεν είναι η κατασκευή πραγματικοτήτων. ανάποδα.

    είναι ουσιαστικό αντικείμενο η καλλιέργεια και η διακίνηση γραμμικής αντίληψης, όσο και η αμφισβήτησή της.
    οι ανακριτικές ερωτήσεις είναι και πολύ διασκεδαστικές, οι εξορκιστικές δε, είναι τόσο διασκεδαστικές, όσο σχεδόν κι η γραμμική αντίληψη.


    τα εικοσάχρονα, που φλέγεται(!) το υπογάστριό τους, που κλαίνε(!) και απογοητεύονται(!) στα καλά καθούμενα, ανάλογα με την καρυδιά της οποίας είναι καρύδια, και κυρίως ανάλογα με τον χρόνο που έχουν διαθέσιμο γιά σκυλάδικη αυταναφορικότητα, μπορούν να εξελιχθούν σε παρόχους σκυλάδικης κουλτούρας, ή και όχι.

    η αναπαραγωγή γραμμικής αντίληψης και σκυλάδικης κουλτούρας, παραμένει ουσιαστικό αντικείμενο συζήτησης.