Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα αίτια της ανειλικρίνειας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sapfw, στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

  1. Sexy kitten

    Sexy kitten Blondes do it better....

    Και αν είναι ωραία γκόμενά κ θέλει το Κ να την κατακτησει-γαμησει οπωσδηποτε κ δεν της έχει επιβληθεί θα κάνει πίσω στα θέλω του??πχ το κ θέλει μόνο πίπα αλλά το υ θέλει γαμησι θα προσπαθήσει να βρει μέση λύση?Η θα μείνει ανένδοτο στα θέλω του...?
     
  2. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Συμφωνώ απολύτως. Ωστόσο, καλόν είναι η "συνάφεια" που ορθώς αναφέρεις να υφίσταται ως προς το ειδικότερο ενδιαφέρον/αντικείμενο της ομάδος.
    Αν κάποιος μετέχει σε ένα φόρουμ χορτοφάγων απλά και μόνο επειδή θέλει να πάρει ιδέες με τι ζαρζαβατικά θα συνοδεύσει τα κρέατα που καταναλώνει, χορτοφάγο δεν τον λες. Κατ΄αναλογία εκείνον που μετέχει σ ένα βδσμ φόρουμ για να "πηδήξει" τον θεωρείς χωρίς συνάφεια και out of scope. Για τους έχοντες γνώση και συνάφεια με το αντικείμενο του φόρουμ είναι ορατός και καθίσταται μάλλον αδιάφορος.

    Και με αυτό συμφωνώ. Το "κυνήγι μαγισσών", τα "πιστοποιητικά βδσμικής νομιμοφροσύνης" και διάφορα άλλα τέτοια τραγελαφικά ούτε εφαρμόσιμα είναι ούτε και χρειαζούμενα. Όπως είπα και πιο πάνω, για τους έχοντες γνώση και συνάφεια με το αντικείμενο, ο μη σχετικός θα γίνει ορατός, όποια ταμπέλα και αν φορέσει και όσο "ανειλικρινής" και να είναι. Για τους υπόλοιπους μη έχοντες γνώση και συνάφεια με το αντικείμενο, το πως θα τους επηρεάσει ο έτερος μη σχετικός, δεν χρειάζεται να μας απασχολεί γιατί εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία...
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    τι συμβαίνει όμως με τους μη έχοντες γνώση αλλά έχοντες συνάφεια με το αντικείμενο; πώς μπορεί να τους επηρεάσει ο έτερος μη σχετικός;
     
  4. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Αγαπητή μου, πως μπορείς να έχεις συνάφεια με κάτι που δεν γνωρίζεις και μάλιστα επαρκώς;
    Αλλά ακόμη και αν δεχτώ πως μπορεί να συμβαίνει, τότε με ότι έχεις ή ΘΕΛΕΙΣ να έχεις συνάφεια, φροντίζεις να το μάθεις και να το κατανοήσεις. Ώσπου να νιώσεις σίγουρος για την γνώση και την αντίληψή σου ως προς αυτό κάθεσαι στα αυγά σου και δεν το επιχειρείς.
    Και τέλος, εφόσον δεχόμαστε πως ο έτερος μη σχετικός δεν μπορεί να επηρεάσει στην ουσία τους σχετικούς, δεν με αφορά καθόλου το πως θα επηρεάσει όσους είναι σαν και αυτόν.
    Και στην τελική με ρωτάτε εμμέσως πλην σαφώς, αν έχω το παραμικρό ηθικό έρεισμα και την εξ αυτού ορμώμενη μέριμνα, για το πως θα περισωθούν οι μη σχετικοί από τους άλλους μη σχετικούς;  
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    συμφωνώ απόλυτα

    όχι, δε θα ρωτούσα κάτι τέτοιο

    σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόθεσή μου να ξεκινήσει οποιασδήποτε μορφής "σταυροφορία"... αν κάτι θα ήθελα να μείνει από το συγκεκριμένο νήμα είναι το εύστοχο:
    ευχαριστώ θερμά  
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Αυτά δεν είναι D/s είναι γκομενιλίκια.
    Ενίοτε οι κυριαρχικοί πηδάνε και βανίλογκόμενες, δεν απαγορεύεται.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    ντροπή! είναι ανειλικρινές.
    να κάθεστε σπίτι.
     
  8. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Αυτά κι αν είναι προβλήματα...
     
  9. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Και όχι μόνο οι κυριαρχικοί..
     
  10. Brt

    Brt #ολαπολυ

     
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η αύξηση των ενδιαφερόντων που μπορεί να προκύψουν τση άνθρωπες είτε λόγω "ευρύτητας" προσφερομένων πεδίων είτε λόγω "προβολής" είτε λόγω "περιέργειας" είτε λόγω διάθεσης ή/και αλλού αδυναμίας "έκφρασης" είτε ακόμα-ακόμα και λόγω "κωλοβαρεμάρας" είναι μαθηματικά σίγουρο πως θα δημιουργήσει κάποιο τρεντ, που κάπου θα "παρκάρει". Το τρεντ αυτό για κάποιους θα έχει ένα ρεζόν-ντ-ετρ, για την συντριπτική τους μάζα είναι "καβάντζα μπας και..." στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα πράματα που ακολουθείται συνεπέστατα από την συμπεριφορά τους.

    "Μετρημένα κουκιά" είναι αυτά τα πράματα και μιας και στη "καβάντζα" παίζει και πήδος -διαρκές "καταναλωτικό αγαθό" ο πήδος- αυξάνονται και η "εμπλοκή" τους και η "παραμονή" τους (λέξεις κλειδια εν προκειμένω το "διαρκές" και η "παραμονή").

    Ενοχλητικά άτομα; Πουθενάδες; "Είδα-φως-και-μπήκα-να-(σας)-τη-πω"; "Εχω-και-κότερο"; "Εχω-απ'-όλα";
    Aδιάφορο και αδιάφορα, είναι τα ίδια κι απαράλλαχτα άτομα σε κάθε διαδικτυακή ή ζωντανή πλατφόρμα, ό,τι τρέντι "ρούχα" κι αν φοράνε.

    Το θέμα δεν είναι τα άτομα (διαφανή/προφανή/πασιφανή) υπό την έννοια "όταν συννεφιάζει, παίρνεις και μια ομπρέλα"...
    Ούτε η όποια περιστασιακή/πυροτεχνηματική αλληλεπίδραση να επιφέρει μήνιν, οργήν, θυμό "δια προσβολήν οσίων και ιερών" με καναδυό "επί προσωπικού" γαρνί και τα τοιαύτα.

    Οι "αυτογνωμόνως (συν)τεταγμένοι οργιζόμενοι", άλλωστε, άγονται από τα ίδια ακριβώς κίνητρα και εκφράζουν ακριβώς το ίδιο σκεπτικό.
    Αφήνουμε και τους δυο "πόλους" να μας διασκεδάζουν τα ΣΚ, άντε και στο τσακίρ κέφι να ρίξουμε και κανά κούτσουρο στη φωτιά ή κανά ποτήρι νερό στις γλάστρες.
    Αραιά και πού λέγεται και καμιά κουβέντα με ζ'μί, μια χαρά...
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    δηλαδή είναι διάχυτη η ανειλικρίνεια;