Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Μάλλον στα μαθηματικά ήσουν καλύτερος μαθητής από ότι στα θρησκευτικά.  
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν η γνώση μου στον Ιουδαϊσμό προερχόταν από τα θρησκευτικά θα ήταν πολύ περιορισμένη παρά τα 20αρια που είχα γιατί *διάβαζα* θρησκευτικά μόνο και μόνο για να τη λέω στη θρησκευτικού μου. Προέρχεται από την ανάγνωση της πεντάτευχου, τόσο αυτούσιας όσο και σχολιασμένης από διάφορους: Γένεσις, Έξοδος, Λευιτικό, Αριθμοί και Δευτερονόμιο.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Αυτό δεν σημαίνει ότι στα μαθηματικά δεν ήσουν καλύτερος.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν ήμουν, μέχρι που αποφάσισα να ασχοληθώ στα σοβαρά και μαζί τους.
     
  5. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Φίλτατε, με τα θρησκευτικά και τα μεταφυσικά έχω πάρει εδώ και πολλά έτη διαζύγιο, αλλά κάτι ενθυμούμαι από όσα διάβαζα μικρός. Για να δούμε λοιπόν ο θεός της ΠΔ, που παρεμπιπτόντως είναι ο ίδιος που αργότερα άλλαξε τροπάρι κι έστειλε να θυσιαστεί ο υιός του στο όνομα της αγάπης και της σωτηρίας των ανθρώπων (χριστιανισμός = αίρεση του Ιουδαϊσμού), τι είδους αφεντικό ήταν για τους Ιουδαίους και την ανθρωπότητα εν γένει, συμφώνως με την ιουδαϊκή παράδοση πάντα.

    Διήγαγαν λέει έκλυτο βίο και ήταν ανήθικοι στα Σόδομα και τα Γόμορρα, στάχτη και μπούλμπερη αμφότερα με πυρ εξ ουρανού!! Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι έριξε nucs...
    Παλαιότερα επίσης έκρινε πως οι άνθρωποι (αλλά και τα ζώα!!) ήταν αήθη και αποφάσισε να πνίξει άπαντες με κατακλυσμό διασώζοντας τον Νώε, τη φαμίλια του και ένα ζευγάρι από κάθε ζώο. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως διεσώθησαν τα φυτά και γιατί επέλεξε να αποτελούμε άπαντες προϊόν των αναγκαστικών αιμομιξιών της οικογένειας των Νώε...
    Ως αρωγός των Ιουδαίων και τιμώντας το "συμβόλαιο στήριξης" τους, έριξε τις 10 πληγές στον Φαραώ και εξασφάλισε την έξοδο τους από την Αίγυπτο. Αλλά μετά τους γάμησε τη μάνα να περιπλανώνται για 50 χρόνια στην έρημο επειδή έφτιαξαν και προσκύνησαν το χρυσό είδωλο, όσο ο Μωυσής πήγαινε να λάβει τις εντολές...
    Επίσης ήταν μέγα πειραχτήρι, διέταξε τον Αβραάμ να θυσιάσει το μοναχογιό του, έδωσε στον Ιώβ τα πάθη του για να έχει να πορεύεται, έκανε πολύγλωσσο τον κόσμο για να μην χτιστεί ο πύργος της βαβέλ και ένα σωρό άλλα χαριτωμένα!
    Δεν ξέρω πως έναν τέτοιο θεό μπορείς να τον θεωρείς συνεταιράκι, και όχι αδίστακτο αφέντη που κυριαρχεί άνευ ssc...
     
  6. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αν φαει πολυ παντοφλα (ο κυριος) θα το καταφερει!!
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σημασία δεν έχει τι τον θεωρώ εγώ αλλά πώς τον έβλεπαν εκείνοι¹ και η ανάγνωση της πεντάτευχου είναι εξόχως διαφωτιστική.

    Η δουλεία ήταν θεσμός σε αυτούς και δεν είχαν καμία ανάγκη τους συμβολισμούς του σαυλιανισμού και η σχέση τους με το Θεό τους², όπως η σχέση των αρχαίων ημών προγόνων με τους δικούς τους, δεν είχε καμία σχέση με αυτό το εξάμβλωμα του Σαούλ που επικράτησε και ονομάστηκε χριστιανισμός.

    ¹ Η λέξη covenant δεν χρησιμοποιείται τυχαία.
    ² Το "Κύριος" ή LORD (με small caps) είναι η λέξη που απλά χρησιμοποιήθηκε στις μεταφράσεις αντί του τετραγράμματου (του ονόματος του Θεού)
     
    Last edited: 3 Μαρτίου 2021
  8. eteros

    eteros Regular Member

    Δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν είσαι είναι κουραστικό, επίπονο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ταιριάζει σε αυτόν ή αυτήν που θέλει να πουλήσει. Για αυτό λένε γενικά πως υπάρχει κλίση στα άτομα του BDSM.
    Σκέψου το λίγο απλά. Έστω πως ένα υ θέλει να κοιτάει το πρόσωπο ή τις αντιδράσεις μιας Κ στο πρόσωπο της όταν την ικανοποιεί με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά εκείνη του το έχει απαγορεύσει, τι θα κάνει το υ;

    Καταλαβαίνεις γιατί σου λέω πως δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν είσαι; Υπάρχουν καποια πράγματα που ενώ θεωρούνται αυτονόητα για τους βανιλλα, στο bdsm να μην είναι καθόλου αυτονόητα, βασικά να μην έχουν καν το δικαίωμα κάποια να τα κάνουν ή στην τελική να μην θέλουν να τα κάνουν από τα πιο απλά πχ να λένε μάλιστα κύριε γιατί πχ τους προκαλεί νευρικό γέλο επειδή ούτε το νιώθουν είτε δεν θέλουν να το λένε, μέχρι πχ να βάλει ένας Κ το υ να πάει ,ε άλλους τρεις και εκεινος να βλέπει.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Mέχρι κι ο ...Μάρκος το λέει..:
    “Religion was invented when the first con man met the first fool.”
    Mark Twain
    _________

    Eλεύθερη απόδοση:
    Η θρησκεία ανακαλύφτηκε όταν το πρώτο λαμόγιο συνάντησε
    τον πρώτο μαλακοπίτουρα...
     
  10. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    Από το βίο του Ιησού πάντως, μπορεί να πεί κανείς πως ο τρέχον ιουδαϊσμος είναι μια στρέβλωαη του Χριστιανισμού.
    Ο Ιησούς ήταν ο Μεσσίας.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αυτό δεν το λέει ποτέ ένας κύριος.
    Το λένε ...άλλοι για έναν κύριο.
    Και πολλά άλλα δεν λέει, αλλά τεσπά, δεν πα-στα-διάλα, μη χαλάμε την ατμόσφαιρα, "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε"...
     
  12. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Ή αλλιώς πως να τα ζεις πλουσιοπάροχα και να εξουσιάζεις όντας τεμπέλης...