Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To τέλος του BDSM στην Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 15 Ιουλίου 2016.

  1. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @cadpmpc απλά προσωπικές ματιές, περισσότερο ή λιγότερο δομημένες, περισσότερο ή λιγότερο αποσπασματικές. Όπως οτιδήποτε γράφεται, παντού και πάντα, είναι γραμμένο από αυτόν που γράφει και για αυτόν που γράφει. Για αυτό και κάποια στιγμή τελειώνει, όταν ο γράφων νιώθει ότι δεν έχει πια ο ίδιος κάτι να μοιραστεί, να συζητήσει ή να αναρωτηθεί, έχουν αφομοιωθεί πια στο είναι του οι αναζητήσεις του και αυτά που υπάρχουν είναι τελείως προσωπικά, δεν υπάρχει νόημα ούτε ανάγκη να τεθούν εν δήμω. Ας μπει ο καθένας να πει τα δικά του, όπως εξανίστατο η D. Τι πρέπει να κάνει ο παλιός; Να πει "διάβασε πρώτα τα δικά μου δικά μου και μετά μίλα"; Προφανώς σωπαίνει. Αν μιλάει είναι για άλλους λόγους, επικοινωνίας κλπ.
    ______________

    Ένα ευχαριστώ για αυτό που μας έδωσαν, που είναι ένα κομμάτι της αρχής, τα υπόλοιπα και το τέλος είναι του καθένα, ένα ευχαριστώ στην D. για αυτά που έδωσε, την πολύ δική της ματιά, τον χρόνο της, την παρουσία της, τα πάρτι της, την έμπνευσή της και όλα. Καλά να είναι και καλά να περνάει εκεί που βρίσκεται.
     
  2. KYRIOS-OLA

    KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

    ...
    και καρδούλα  
     
  3. Aliki

    Aliki airetiko

    Ακριβώς αυτό.
    Ένα ευχαριστώ για τα κείμενα της, το χρόνο κ την ενέργεια που έδωσε. Με την αυθεντικοτητα της,τη δυναμική και την απίστευτη προσωπική δουλειά που έκανε για να γράψει ό,τι έγραφε.
    Η στάση της απέναντι σε όποιον ήθελε να τη γνωρίσει, να την ακούσει, να μιλήσει μαζί της είναι σπάνια και πάντα θετική.
    Καλά είναι κ καλά περνάει, ξέρει το τρόπο κ έχει την ικανότητα.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γι΄αυτό και έγραψα δυο-τρία πράματα δεδομένου, αν και αναμενόμενο ιδιαίτερα στον γραπτό λόγο, ο πάσα ένας να γράφει "ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή".
    Και το "ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή" δεν μπορεί παρά να εδράζεται σε ιδεασμούς, προκαταλήψεις, στερεότυπα, εμμονές και και κάθε είδους αυτογνώμονες πεποιθήσεις και "θρυλλούμενα" με σκοπό το δεκάλεπτο της δημοσιότητας/προσοχής, μπας και, αλλά που δεν.., ένεκα "χου φακς έι Λωλοστεφανή"..;
    Το μαστουρμπέσιο γκόουζ κλάουντ" ευλόγως βρίσκει τον χώρο του στο διαδικτυακό κλάουντ, γεγονός ναι μεν αδιάφορον, αλλά η περιφορά του είναι εξόχως διασκεδαστική...
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Για αυτό και σχολίασα δύο - τρία πράγματα ένεκα που ακόμα και ο Λωλοστεφανής μπορεί να θέλει να εκφραστεί ο δόλιος και στο κάτω κάτω τι θα πει Λωλοστεφανής, ορίστε;;;;;
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σκέψου και να μην έγραφα τι πα να πει Λωλοστεφανής...  
     
  7. espimain

    espimain Contributor

  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    O Έκο εν προκειμένω εννοεί πως τα ΜΚΔ αποτελούν επιλέξιμη δυνατότητα και δικαίωμα χρήσης των ΜΚΔ για "τις λεγεώνες των ηλιθίων, που κλπ κλπ", όχι το δικαίωμα του οποιοδήποτε ατόμου να εκφράζεται στο πλαίσιο του οποιουδήποτε κοινοβουλευτικού κεκτημένου, όπως άλλωστε προκύπτει από τα, επίσης χονδρικώς μεταφρασμένα, συμφραζόμενά του. (Μεταφραστές από τα Lidl, διεθνώς, αφού)...
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Η θέση "Αφού δεν το βλέπω *εγώ* και αφού δεν είναι αυτό που πιστεύω *εγώ* ότι είναι, τότε δεν υπάρχει και άρα τελειώσε και θα ανακοινώσω δημόσια το θάνατό του και θα πάρω και ένα τηλέφωνο το Μπούκουρα" είναι πραγματικά μία εντυπωσιακή θέση.

    Δηλάδη υπάρχουν τόσα επίπεδα ανάλυσης να το προσεγγίσει κανείς αυτό που θα μπορούσαν να γραφτούν σεντόνια και σεντόνια.

    Όταν το Old Guard/Leather Guard (στην Αμερική και την Ευρώπη) ήρθε "αντιμέτωπο" με το GenX και τις ορδές από kinksters που ξεπετιόνταν από παντού λόγω διάφορων κοινωνικό-πολιτικών circumstances είχαν ακριβώς την ίδια αντίδραση με το OP.

    "Πάει το bdsm πέθανε, και τι θα κάνουμε τώρα και πως θα κρατήσουμε όλα αυτά τα αλλοπρόσαλλα καβλωμένα έξω από τις τάξεις μας και τι θα γίνει τώρα ο σοβαρός διάλογος που κάναμε εμείς οι του Bdsmικού Columbia".

    Βέβαια δεν αντέδρασαν όλοι έτσι. Κάποιοι ήταν αρκετά ψύχραιμοι να κάνουν την ανάλυση εντός αυτών των κοινωνικό-πολιτικών παραμέτρων καθώς και του κοινωνικο-ιστορικού πλαισίου του χώρου και φυσικά της εποχής. Και κατάλαβαν ότι τα GenX και οι kinksters που "δεν ήθελαν να διαβάσουν τη θεωρία και να πάνε στα σεμινάρια και ήθελαν να γαμιούνται και να δέρνονται" δεν ήταν τίποτα άλλο από μία καινούργια 'έκφραση' του χώρου που, ακόμα και αν δεν ήθελε πάρε-δώσε με το τρόπο που αντιλαμβάνονταν "οι παλιοι" το χώρο, ήταν μία ειλικρινής έκφραση.

    Δεν έπαθε τίποτα "ο χώρος" οι μεν κάνουν τα δικά τους και οι δε κάνουν τα δικά τους. Και υπάρχει ένα "μέρος" που αλληλεπιδρούσαν και από αυτό το μέρος βγήκαν πολύ όμορφα πράγματα, και ακόμα βγαίνουν πολύ όμορφα πράγματα.

    Γενικά πάντως, όταν μία ανάλυση γίνεται εκτός κοινωνικο-ιστορικού συγκείμενου, και στηρίζεται σε μία συγκεκριμένη, προσωπική, οπτική, δεν μπορεί να είναι και πάρα πολύ αντικειμενική και άρα δεν μπορεί και να εκφράζει την πραγματικότα με έναν ορθολογικό τρόπο.
     
    Last edited: 13 Μαρτίου 2021
  10. KYRIOS-OLA

    KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member


    Βέβαια εδώ να πούμε πως ούτε όλα τα καφενεία ηταν ιδια ούτε οι θαμώνες τους μια ομάδα. Και οι σφαλιάρες έπεφταν συνήθως από αυτούς που ανήκαν στην ίδια ομάδα, μεταξύ τους, δηλαδή οι ηλίθιοι με τους ηλίθιους εν προκειμένω. Μέσα σε κάθε υποομάδα υπήρχε συμπάθεια για την «ομοταξία» τους (π.χ. γενικώς φίλαθλοι) κι αντιπάθεια για τους άλλους (π.χ. κυνηγοί, ψαράδες, πολιτευτάδες κλπ). Προφανώς ηλίθιοι υπήρχαν παντού, συνήθως οι περισσότεροι ήταν πάντα στις άλλες υποομάδες κλπ. Στους «δικούς» υπήρχε πάντα ανοχή. Σφαλιάρες όμως έπαιζαν μεταξύ τους μόνο στις υποομάδες, στις ομάδες και στην ίδια «ομοταξία». Ήταν αδιανόητο να ξεφύγει κουβέντα - πρόκληση προς άλλη ομοταξία θαμώνων. Το ίδιο συμβαίνει και στα ΜΚΔ. Προσωπικά με όσους δεν έκανα παρέα - τονίζω το παρέα – στο καφενείο δυσκολεύομαι να συνυπάρχω μαζι τους στο fb ας πούμε, όπως κι αυτοι μαζι μου φαντάζομαι. Άρα ούτε τότε σφαλιάρα μεταξύ μας ούτε τώρα. Παραμένουμε ένα παράλληλο σύμπαν. Κανένας μας δεν συμβάλει στην ηλιθιότητα (+-) του άλλου, ο καθένας μας την τροφοδοτεί με τους όμοιους του. Από την άλλη είμαι βέβαιος πως το ισοζύγιο ηλιθίων παραμένει ίδιο και τώρα που η κοινωνική επικοινωνία αντικαθίσταται από τα ΜΚΔ αλλά κι οψέποτε ανοίξουν τα καφενεία, μπαρ, λέσχες κλπ.

    Δεν τελειωνει το bdsm, δεν τελειώνουν οι ηλίθιοι, ανοιξτε αφόβα τα καφενεια, τις λέσχες, τα χοτελια, τα μοτελια, τα μπαρακιαααααααα (και τα χαμαμ !)
     
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Η πλάκα είναι πως πολλοί από αυτούς που αναφέρει ο Έκο ανοίξανε ή γίναν "ακόλουθοι" σε "μαγαζάκια" που δεν υπάρχουν "ηλίθιοι" αλλά η πραγματικότητα τους απέδειξε πως τελικά ήταν αυτοί οι ίδιοι οι ηλίθιοι. Και με συνοπτικές διαδικασίες και με κάποιες δικαιολογίες επέστρεψαν πίσω εκεί που είχε τους "ηλίθιους" που θέλαν να ξεφύγουν από αυτούς. Το αστείο είναι πως συμπεριφέρονται ακόμα και τώρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα !!!
     
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Define "ηλίθιος" πρώτα θα έλεγα εγώ...