Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έλεγχος 24/7

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 13 Μαρτίου 2021.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ένα χέρι δάχτυλα χρειάζομαι...
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Εντροπία 24/7...
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Έχετε δίκιο σε αυτό. Είναι πραγματικά στενάχωρο και νομίζω πως νήματα σαν αυτό, μπορούν να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα και να προβληματίσουν, τόσο στα νέα υ αλλά και σε νέα Κ άτομα που προσπαθούν να ανακαλύψουν ποια κατηγορία ελέγχου τους/ τις ευχαρστεί. Για όσους δεν το ξέρουν / νιώθουν από την αρχή, πως προκύπτει και μέχρι που "πειραματιζόμαστε".
    Από αυτά που γνωρίζω περί φόρουμ γενικώς, αυτό είναι στην αρμοδιότητα της εκάστοτε διαχείρησης του εκάστοτε φόρουμ, τι επιτρέπει, μέχρι που και πόσο κτλ.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Έχω συμπεράνει πως είσαστε άκρως ευφυής άνθρωπος, καταλαβαίνετε πότε πρέπει και πότε όχι να διαγραφεί κάτι. Το "είσαι μαλακας" ναι, είναι μια επίθεση, κάτι πάρα πολύ προσβλητικό και είναι λόγος διαγραφής και ποινής, αλλά και το να πούνε σε κάποιον - οια αααα εσύ δεν είσαι υ επειδή σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο, εσύ φταις που κακοπεσες και να του κουνάνε το δάχτυλο είναι και αυτό επίθεση, αλλά δεν μπορεί να διαγραφεί. Κάντε μια αναδρομή στα διάφορα νήματα και θα καταλάβετε τι σας λέω.

    Σε ότι αφορά το moderation όπως έχω ξαναπεί και εγώ και οι υπόλοιποι mods συμβαίνουν διάφορα τα οποία σβήνονται χωρίς οι υπόλοιποι χρήστες να έχουν την παραμικρή ιδέα και ειλικρινά (και δεν αναφέρομαι μόνο σε εσάς) είναι πάρα πολύ κουραστικό κάθε φορά που λέω την άποψη μου για /σε κάτι να εμπλέκεται και η ιδιότητα μου ως staff member και να καταλήγει εκεί η συζήτηση. Αρχικά ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες των πράξεων του και των γραφομενων του και μετά εάν θέλει μπορεί να συζητήσει μαζί μου είτε με πμ είτε στο support οτιδήποτε έχει σχέση με τη διαχείριση.

    Θα το εκτιμούσα πολύ εάν έχετε να προσθέσετε κάτι σε σχέση με το αρχικό μου ποστ να το κάνετε και θα σας απαντήσω δημόσια, εάν έχετε κάτι που αφορά το moderation να το κάνετε ιδιωτικά. Τα πμ μου ανοιχτά και ποτέ δεν αρνήθηκα την οποιαδήποτε συζήτηση ή βοήθεια σε κανέναν, όπως και οι υπόλοιποι mods/admins.
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

     

    Ημουν σε φάση στο τσακ να πεταχτώ, αλλά ευτυχώς περίμενα να απαντήσεις!
    +1000
    το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι ευτυχώς για εμάς και για το Forum δεν έχουμε τη δικαιοδοσία να κάνουμε moderation στο τακτ, τις απόψεις, τη γενικότερη αισθητική, την αντίληψη και κυρίως στην καλοσύνη του κάθε μέλους.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    γίνεται όλο και πιό φανερό οτι «μιλήστε» σημαίνει «βουλώστε το»   
    αλλά ήταν ήδη γνωστό   
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Είτε ως μέλος είτε ως διαχείριση, όταν μιλάμε δημόσια για συστηματική απερίγραπτη επιθετική συμπεριφορά μελών, το αντιλαμβάνομαι σαν ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά πρωτίστως την διαχείριση.

    Το κουραστικό της υπόθεσης είναι κατανοητό και σεβαστό αλλά δεν παύει να είναι επιλογή δική σας και όχι δική μου ή άλλου μέλους, η κάθε δημόσια θέση σχολιάζεται. Επίσης δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην αρμοδιότητα σας ούτε καν στο συγκεκριμένο φόρουμ. Καταλαβαίνω πως μπορεί να παρερμηνευτεί σαν κάποια αιχμή προς την αρμοδιότητα σας, αλλά αυτή θα ήταν η απάντηση μου από όπου και αν προέρχεται.

    Δεν έχω λόγο να απευθυνθώ στο support, απλά σχολίασα την τοποθέτηση που έγινε δημόσια και όχι ιδιωτικά..



    Eίναι άλλο μέγεθος το τακτ και η αισθητική και όσα αναφέρετε από τις κατηγορίες επιθετικής συμπεριφοράς.
    Πόσο μάλλον όταν απευθύνεστε ως mod που θεωρώ ότι η εκτίμηση σας λόγο αρμοδιότητας έχει άλλη βαρύτητα.
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Η εκδήλωση επιθετικότητας είναι απότοκος της αισθητικής παιδείας. Φρόνιμο είναι να μην υποκρύπτεται αυτή η τάση αλλά να εκτίθεται ώστε να γίνονται και οι αντίστοιχες διαλογές  
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Η διαχείριση των διακυμάνσεων ενδιαφέροντος του Κ από ένα υ είναι τόσο τεράστιο και δυσκολο θέμα που θα μπορούσε να είναι ενα νήμα από μόνο του.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Νταξ...
    "Βρήκαμε παππά, να θάψουμε πεντ' - έξι".
    Μη και μας πάρουν τα σκάγια...
    Λέγεται και "κλέβω το παγγάρι", ευκολάκι αφού...
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Συμφωνώ, όμως επί του γενικού και αορίστου αιωρούμενες κατηγορίες δεν εκθέτουν κανέναν, συχνά μάλιστα προστατεύουν ή ακόμα χειρότερα δημιουργούν επιπλέον τριβές σε μια ήδη φορτισμένη κατάσταση.
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Θα πρότεινα να ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα.