Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

  2. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

  3. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Το γεγονός ότι η πόρτα έμεινε ορθάνοιχτη και μάλιστα δίχως face control και bouncer, δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα προβλήματα. Έστω, ένα peephole, είναι απαραίτητο όπως και να το δει κάποιος.
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Like
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    παλαιότερα είχα γράψει πως το άθλημα καλό είναι να το ασκούν οι άνω των 30...
    είκοσι χρόνια μετά, δεν έχω αλλάξει άποψη
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Παρομοίως  
     
  7. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

  8. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    ποιος σας είπε πως η ηλικία συμβαδίζει με την ωριμότητα; είμαι στον αντίποδα...όσο πιο ανώριμο, πιο άγουρο πιο πηγαίο...τι πιο αυθεντικό; μακάρι να είχα αυτήν την αυτογνωσία στα 20. Μακάρι να την είχα ακολουθήσει...
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2021
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Είναι μια πάγια άποψη πολλών στο BDSM ότι γίνεται καλύτερα από μια ηλικία και πάνω και όχι τόσο για λόγους εκμετάλλευσης όσο για λόγους συνειδητότητας, ελευθερίας επιλογής και άρα ικανότητας στη συναίνεση και ώριμου αισθησιασμού. Συμφωνώ με αυτήν την άποψη. Γνωρίζω ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις, όπως και εξαιρέσεις, αμφιβάλλω πάντως πολύ αν συγκαταλέγεστε στις τελευταίες. Άλλωστε δεν αξίωσα να εκφράσω το απόσταγμα της σοφίας, την άποψή μου είπα μόνο. Όσον αφορά την εκμετάλλευση να μη σας πω ότι το δεκαεννιάχρονο μπορεί να είναι πιο δύσκολη περίπτωση από ηλικίες σαράντα και πάνω και συνήθως, κατ' εμέ, η αναφορά στα "νιούμπι" είναι ένας φερετζές πρόχειρα και βιαστικά βαλμένος.

    Την αυθεντικότητα δεν την αναζητούμε σε ακρωνύμια, η αυθεντικότητα προκύπτει από εμάς και από το πόσο κοντά στην αλήθεια μας είμαστε όταν ζούμε τις επιλογές μας. Δεν υποτιμώ το BDSM, αντίθετα με πολλούς από εσάς που γράψατε και στο σχετικό νήμα, το BDSM το σέβομαι και γνωρίζω ότι όταν δεν το σέβεται κάποιος αλλά το μετέρχεται για τους λόγους του έχει τον τρόπο το BDSM να τον αδειάζει. Όμως το BDSM είναι μια έννοια και από μόνο του δεν έχει ούτε αξίες ούτε απαξίες, αυτές τις έχουν οι άνθρωποι και η αυθεντικότητα είναι μια αξία.
     
    Last edited: 24 Μαρτίου 2021
  10. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Αχ Gaby την ψυχη μου θα εγραφα...αλλα ποτε περισσοτερο δεν ενιωσα τον εαυτό μου ολόκληρο και πιο αυθεντικό από τότε που ακολουθούσα μια φυσική του τάση...και ερωτευτηκα στα 17 ...αυτή η ατάκα που για μένα τότε βγηκε από τα χειλια μου, χωρίς καμία μάθηση, χωρίς κανένα λόγο: μου αρέσει να σε ικανοποιώ... ήταν πανευτηχής αυτό το κορίτσι...που δεν διάβασε ποτέ κανέναν forum...

    γιατί να πρέπει να το δικάσουμε να γεράσει;

    Αντί να του μάθουμε να διεκδικεί τα δικά του θέλω (ανεξαιρέτως ηλικίας 
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2021
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    μόνη σου απάντησες στο ερώτημά σου  
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Τα έχουμε ζήσει όλοι, αυτό ή κάτι παρεμφερές. Δεν το είπαμε και BDSM. Δικό σας και εύχομαι πάντα να είναι μια γλυκιά ανάμνηση αλλά ποιος σας είπε ότι μπορεί να υποκαθιστά όλες τις απόψεις περί καλών ηλικιών για BDSM; Που δεν είπα καν αυτό!!!! Είπα ότι οι νέοι στο BDSM κρίνουν με αυτά που οι ίδιοι φέρουν. Στο οποίο μάλλον με επιβεβαιώνετε.