Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι τελικως ειναι το BDSM?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος NobodyKP, στις 19 Μαρτίου 2021.

  1. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Θα το εχω υποψην..ευχαριστω που με ενημερωσες..,
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Σε ένα φόρουμ όπου μετέχουμε και έχει στον τίτλο του "BDSM".
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ω, βεβαίως! Μόνο που στην συγκεκριμένη απάντησή μου στο συγκεκριμένο μέλος στην συγκεκριμένη κουβέντα, αναφερόμουν (και αναφερόταν) σε συγκεκριμένη διατύπωσή μου περί bdsm, αυτήν.  
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Μα και εγώ στην διατύπωσή σας αναφέρθηκα @estelwen  

    Να 'στε καλά για το γέλιο που μου χαρίσατε.
     
  5. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Ε πειτε και κατι παραπανω....
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Για κάποια συγκεκριμένη ομάδα είμαι δυσνόητη, τι να κάνω;  
     
  7. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Ναι παιδι μου εισαι, συνεχισε!(
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αντιλαμβάνομαι το αδιέξοδό σας, τι να κάνετε, πράγματι.

    Μπορεί, βέβαια, να προσπάθησαν να σας δείξουν, με τρόπο, ότι αυτά που λέτε δεν βγάζουν νόημα και η αλήθεια είναι ότι και για μένα δεν βγάζουν, αν τα δω προσεκτικά και δεν μείνω στην επιφάνεια, οπότε απλά θα ήταν γνώριμα επιφωνήματα. Βασίζονται σε φαντασιακές προβολές άλλων ομάδων περί του πώς είναι κάποιοι Αμερικάνοι. Οι οποίες, προφανώς, σας καταλαβαίνουν.

    Αλλά έστω να δεχτούμε, έχουμε προ πολλού δεχτεί, ότι ο καθένας σε αυτό το φόρουμ έχει το δικαίωμα στην βλακεία του, στην αποψάρα του κλπ. Ο παραλογισμός όμως, ξέρετε, δεν καλύπτεται από το προαναφερθέν μορατόριουμ. Και όταν γράφετε σε ένα BDSM φόρουμ ότι BDSM = μια γνήσια αμερικανική πουριτανική κανονικοποίηση γίνεστε απλά παράλογη, για δύο λόγους, ο ένας είναι ότι γράφετε αυτό που επιθυμείτε στον μόνο ηλεκτρονικό χώρο που μπορείτε να το κάνετε, και όμως το υπονομεύετε ως έννοια και ο δεύτερος είναι ότι αυτό το "γνήσια αμερικανική πουριτανική κανονικοποίηση" δεν λέει το παραμικρό και δεν αντιστοιχεί σε καμία πραγματικότητα, εκτός από κάποια που ίσως δημιουργεί το φαντασιακό σας.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

     
  10. karamel

    karamel Don't bother! I won't.


    Σε ποιον απευθυνεστε;δεν καταλαβα..προσεξτε μη εν προκαταληψης σας πιασουν τα αγκαθια που εσεις θεσατε..καλο ξεμπερδεμα!
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2021
  11. espimain

    espimain Contributor

    Καλύτερη απάντηση δεν θα μπορούσατε να δώσετε.  
    Εύγε
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Kοίτα ρε παιδί μου, τα πράματα είναι απλά...
    Όπως χοντρικά έλεγε στο "Τεμπελόσκυλο" η Χρονοπούλου στον Παπαμιχαήλ "για να πας σε αυτό το γραφείο, πρέπει πρώτα να περάσεις από το πιο μικρό γραφείο και για να πας στο πιο μικρό γραφείο πρέπει να κλπ κλπ"...
    Πιο απλά και χαριτωμένα πρώτα μπουσουλάς, μετά ψιλοπερπατάς και αφου περπατήσεις, τρέχεις.
    Το δύσκολο είναι να καταλάβουμε πως επειδή τρέχουμε, τάχαμ-τούχαμ και συνήθως ως παρλιακά, νομίζουμε πως είμαστε και αθλητές, ερασιτέχνες έστω δρομείς, το χειρότερο είναι πως την "βλέπουμε" και πρωταθλητές στα τοπικά, ακόμα χειρότερα πολλοί την έχουν δει και τσαμπιόνια, ένα πράμα.
    Τύπου "κι εγώ τρέχω κι εγώ θα φτάσω, τι δηλαδή παραπάνω έχει το τσαμπιόνι από μένα", εύλογο ερώτημα του τυπικού διεθνώς μπετόβλακα επό παντός, είτε αναφέρεται σε τρέξιμο είτε σε μαγείρεμα είτε σε αποτελεσματικότητα είτε σε ικανότητα είτε σε αντίληψη είτε σε γνωστικό ορίζοντα και αντικείμενο είτε στο τραγούδι είτε στο κέντημα είτε στο να λέει ανέκδοτα κλπ κλπ...
    Δηλαδή τι ακριβώς δεν γίνεται κατανοητό, για να το κάνουμε φραγκοδίφραγκα..:
    Η θέση μας σε σχέση με το όποιο από τα παραπάνω πεδία εμπλοκής μας, όποιο κι αν είναι αυτά.
    Και η θέση μας αυτή εξαρτάται από δυο δικά μας θέματα: Το θέλω και το μπορώ, δηάδή τι (πιο γραγκοδίφραγκα ακόμα) την διάθεσή μας να ασχοληθούμε, να παιδευτούμε, να καταλάβουμε, να εμβαθύνουμε σε ένα αντικείμενο, πα-στα-διάλα, ας είναι και μπουγάδα, ναι μπουγάδα, διγιότι κατανοώντας τι πα να πεί καλή μπουγάδα, θα καταλάβουμε και την ανάγκη για το κατάλληλο απορρυπαντικό, και το καλό πλυντήριο άμα λάχει, τον καιρό για να απλώνουμε σωστά το κάθε ρούχο, το ίδιο το άπλωμα, πιθανότατα αργότερα θα καταλάβουμε και τις απαιτήσεις του σιδερώματος.
    Εννοείται δεν κολλάμε στη επιλογή της "μπουγάδας" ως σημειολογική προσήμανση, αντιθέτως είναι δηλωτική πως μπορούμε να προσεγγίσουμε τα πάντα όλα, όσο απλοΊκό κι αν είναι το σημείο εισόδου μας για το "παρακάτω", νο μάτερ χουάτ και το χουάτ δεν είναι ούτε "δίπλωμα" ούτε "σημαία, είμαστε εμείς σκέτο, άνευ "άλλοι", γαρνιτούρες και φιρφιρίκια...
    Πα να πει πως με αυτά που ξέρουμε, μετά μαθαίνουμε τα παρακάτω, δεν έχουμε άποψη για το πυρηνικό δυστύχημα στην Ιαπωνία, σαν τον δημοσιογράφο της τελεόρασης που είπε στον Διευθυντή του "Δημόκριτου" που εκλήθη να δώσει τα φώτα του "τι λέτε κύριε τέτοιε μου, εδώ το λέει το ίντερνετ"...
    Παρεκτός αν μας "γυαλίζει" να είμαστε τέτοιου είδους Α. Ρ. Δημοσιογράφοι και το όποιο ανάλογό τους...
    Δεν είναι εύκολα αντιληπτό αυτό, δεν γίνεται κατανοητό πόσο "λάου/ξώφαλτσα" περνάμε σε ανθρώπους που ίσως και να θαυμάζουμε, όταν λειτουργούμε ως δυσώδεις αφεδρωνοκρούστες, ευκαιρίας δοθείσης.
    Προσφάτως, σε μια σπάνια επίδειξη νοσοαγνωσίας (τα παραπάνω αποτελούν μιαν εκδήλωσή της) άτομο εδώ τη πέταξε την παρόλα την κακιά την φάλτση την ξεκούδουνη την τιποτένια ατάκα...
    Πλήθος, από κάθε μετερίζι -ας το πουμε αντίληψης των πραμάτωνε- τον κατασπαράξανε αλά Πάνια, σε μια ιδιότυπη εκδήλωση, φευ, ήταν σαν να κλεβεις εκκλησία, αλλά ρε παιδί μου, ξεδίνεις και λίγο, πουλάς λίγο μούρη, κάνεις λίγο ρεκλάμα, κι ας είσαι και (το) πιο άνιωθο. Τυπική συμπεριφορά αγέλης, τελετουργικιά άψογη και ιεραρχημένη με ανατριχιαστική ακρίβεια, όπως καταγράφηκε στα σχόλια των συμμετεχόντων στο κατασπάραγμα που αποτυπώνουν την ασυνείδητη θέση τους στην κατεστημένη τροφική τροφική αλυσίδα που υπάρχει σε κάθε στοιχειωδώς συντεταγμένη συλλογικότητα -παντού χρ'σό μ' γίνεται έτσι, μη κοιτάς τα παυσίπονα "'ωπα-ώπα"- δεν πα να νομίζει το κάθε μέλος της ό,τι γουστάρει, στα παλαιότερα των υποδημάτων όοοολων των υπολοίπων. Κατασπαραχθέν δε το εν λόγω μέλος εψέλισεν "βασικά.., δεν ήθελα να.., παρεξήγα" κλπ, επανελθόν αυτομάτως στη θέση του στην τροφική αλυσίδα γλείφοντας τη καμένη γούνα του σιωπηλώς.
    Καλά μπουσουλήματα εύχομαι...
    Πιο πολύ δεν έχει...
    ________________
    Κατά τα γνωστά ..."δεν δίδονται" (εξηγήσεις, διασαφηνίσεις κλπ, νάδα και με το μπαρδόν...