Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να Τον χαρτζιλικώνω. Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 23 Μαρτίου 2021.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αν για μια υ το χρήμα είναι μέτρο Ισχύος ναι εκτιμώ ότι θα δημιουργήσει όχι απλά εσωτερικές συγκρούσεις αλλά κατάλυση της Κ/υ.

    Αν όχι, είναι πιθανό να βιωθεί ως προσφορά προς τον Κ.
    Και νομίζω η μόνη "ασφαλής" απάντηση είναι ανάλογα τα άτομα.

    Ωστόσο, καλώς ή κακώς, ο Κ έχει σαφέστατα το ρόλο του provider (όχι υλικών περιοριστικά) μέσα σε μια Κ/υ σχέση. Άρα είναι ζήτημα του τι θεωρεί η υ ως πόρους και μάλιστα ζωτικούς.

    Για να αξιοποιήσω και το επιτυχημένο παράδειγμα της @estelwen , πάντως, ναι σαφώς οι λέαινες κυνηγάνε για να φάει το λιοντάρι. Ωστόσο το λιοντάρι είναι provider απογόνων, ασφάλειας, επικράτειας κλπ για τις λέαινες.
     
  2. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Ο αφέντης διαχειρίζεται και τα χρήματα της σκλάβας του. Δικά του είναι και καμιά ασυμμετρία δεν διαταράσσεται.
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Σε μια περίοδο που θα είχε συμβεί μια ατυχία στον Κ μου πχ είχε απολυθεί ή βίωνε κάτι ψυχολογικό και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει θα μου ήταν πραγματικά πολύ ευχαριστο αν μπορούσα να τον ανακουφίσω οικονομικά, θα ήταν χαρά μου να του προσφέρω, να ξέρω ότι σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του κάπως καταφέρνω να του την κάνω λιγότερο δύσκολη.

    Αν όμως έβλεπα ότι απλά βολευεται, ότι έτσι είναι γενικά, ότι δεν υπάρχει θέμα αλλά απλά περιμένει από μένα να τον ενισχύω οικονομικά σορυ θα πω την αλήθεια θα ξενερωνα και θα έπεφτε στα μάτια μου.
     
  4. rea..

    rea.. Contributor

    Συμφωνώ, αλλά είναι άλλο το διαχειρίζομαι και άλλο το έχω ανάγκη. Μπορεί ο Αφέντης να έχει ανάγκη τα χρήματα της σκλάβας του?
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Δε γνωρίζω Κ που θα δεχόταν να Τον χαρτζιλικώνουν... μπορεί το στατιστικό μου δείγμα να είναι μικρό, αλλά για μένα είναι ενδεικτικό... για την ακρίβεια, όχι να Τον χαρτζιλικώνουν, ούτε καν οικονομική βοήθεια θα δεχόταν ακόμα και να υπήρχε ανάγκη

    αυτό
    αποσαφηνίζει πολύ το ερώτημα του αρχικού post

    σε μένα ναι, θα δημιουργούσε τεράστια σύγκρουση το χαρτζιλίκωμα... όχι η οικονομική βοήθεια (που δε θα τη δεχόταν αλλά λέμε τώρα), όχι τα δώρα (πήρα τσιγάρα για μένα, θα πάρω και γι' Αυτόν / πάω σπίτι Του και θα πάρω ένα μπουκάλι κρασί) αλλά η συστηματική -χωρίς ιδιαίτερο λόγο- οικονομική παροχή aka χαρτζιλίκωμα

    αντιστρέφοντας λίγο το αρχικό ερώτημα: πόσο υποτακτικό είναι το "Ορίστε Κύριε, πάρτε 5€ να πιείτε μια μπύρα κερασμένη από το σκλαβί Σας";
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor



    *δεν είναι trolling*
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Γιατί, έχει ανάγκη το μ...νι της; Και όμως το παίρνει.

    Αν δεν εξηγήσετε πώς νοηματοδοτείτε την λέξη 'Αφέντης", είναι αδύνατον να καταλάβουμε πώς νοηματοδοτείτε την λέξη 'χαρτζιλικώνω". Στο δικό μου σύμπαν νοημάτων δεν μπορούν να συνυπάρχουν.

    Εν πάση περιπτώσει, σχέσεις που στηρίζονται στην συναλλαγή, δύσκολα θα βλαφτούν από το να γίνει αυτή εγχρήματη. Ε,και;
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Συμφωνώ, πρόσθεσε και το δικό μου στατιστικό δείγμα σε αυτό.  
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Τα τεμπελοσκυλα πάσης φύσεως δεν τα χώνεψα ποτέ και δεν είχα πάρε δώσε. Γιατί άλλο είναι το μπορώ να δουλέψω αλλά προτιμώ να κάθομαι αραχτός - η στον καναπέ και να με ταΐζει ο-η άλλος -η, άλλο το δεν μπορώ να δουλέψω για συγκεκριμένους λόγους.
     
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    εξαιρετική παρατήρηση... ούτε στο δικό μου σύμπαν νοημάτων συνυπάρχουν  
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    μιά προσέγγιση είναι οτι χρησιμοποιώ κάθε ικανότητα και κάθε προϊόν της ιδιοκτησίας μου. καρπώνομαι κάθε μήλο απ τις μηλιές μου και κάθε ροδάκινο απ τις ροδακινιές μου. και τα ξύλα απ τα κλαδιά.

    μιά άλλη προσέγγιση θέλει τον ιδιοκτήτη να μην εξαρτάται απ την βούληση της ιδιοκτησίας. να αποδεικνύει οτι δεν εξαρτάται απ την βούληση της ιδιοκτησίας. προϋποθέτει οτι η ιδιοκτησία έχει βούληση την οποία μπορεί ή θα μπορούσε να στρέψει κατά του ιδιοκτήτη.

    και οι δυό προσεγγίσεις έχουν μερίδιο διείσδυσης σε μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού.
     
  12. bluesky

    bluesky Regular Member

    Ο τίτλος του νήματος μου έφερε μια εικόνα στο μυαλό. Ένας άντρας μπροστά σε μια τηλεόραση να πίνει μπύρες και να είναι λιώμα όλη μέρα, με κλειστά παντζούρια και μέσα στη βρώμα. Σε αυτή την περίπτωση ναι θα με χάλαγε πολύ αυτός ο τρόπος ζωής. Θα μου ήταν αδύνατο να θαυμάσω και να σεβαστώ έναν άνθρωπο που ζει έτσι.
    Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο Αφέντης διαχειριζετε ότι θέλει, όπως θέλει και όποτε το θέλει. Ιδανικά δε θέλω να έχω κάτι δικό μου άρα γιατί τα λεφτά να είναι εξαίρεση;
    Ας τα κάψει αν θέλει.. Χάρισμα Του