Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να Τον χαρτζιλικώνω. Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 23 Μαρτίου 2021.

  1. bluesky

    bluesky Regular Member

    Θα συμφωνήσω απόλυτα στο ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν και σε μας και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται αδιανόητο. Αυτό βέβαια το νιώθει περισσότερο κάποιος μεγαλώνοντας, γιατί κακά τα ψέματα ή ζωή σου δείχνει πολλές πλευρές της που δε μπορούσες να διανοηθείς πως υπάρχουν.
    Στο θέμα μας, η προσωπική μου άποψη είναι πως δε με νοιάζει το πορτοφόλι του Κ ούτε τα χρήματα θα του προσθέσουν ισχύ. Έχει να κάνει με το life style του, με την ιδιοσυγκρασια του γενικότερα. Προσωπικά θαυμάζω έναν άντρα συγκροτημένο, ανεξάρτητο και αυτάρκη.Αυτα δε χρειάζονται χρήματα. Αν έχει η όχι παχουλο πορτοφόλι με αφήνει αδιάφορη. Δεν περιμένω από τον Κ μου να μου αγοράσει μια ακριβή τσάντα. Να είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος και ανεξάρτητος περιμένω. Τα λεφτά είναι αδιάφορα.
    Επίσης φυσικά και αν υπάρχουν δυσκολίες θα τον στηριζα.Περα από το του ανήκω άρα δεν τίθεται θέμα να μην του ανήκει το πορτοφόλι μου, θα βοηθούσα οποιονδήποτε άνθρωπο μου όσο περισσότερο μπορούσα.
     
  2. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Και επεκτείνοντας το ερώτημα της όμορφης ανάρτησής σου, είναι το χρήμα ενδείκτης πρωτογενούς Ισχύος ή παράγωγης? Επιπλέον, είναι το χρήμα ενδείκτης Ισχύος του ατόμου ή της ομάδας που το φέρει ή είναι Ισχύς αυτή καθ' εαυτή? Ο κληρονόμος που απλά κληρονομεί την περιουσία καθίσταται ισχυρός άμα τη επαγωγή της κληρονομίας ή η Ισχύς του θα αξιολογηθεί από τη χρήση του χρήματος και τη συνεπακόλουθη διατήρηση/απώλεια/αβγάτεμά του?
     
  3. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Ίσαμε τα τώρα, Κ. a la carte, δεν έχω γνωρίσει.
    Ή Κυριαρχεί παντού ή απλά δεν ...
    Εάν, μετά από όλες τις παλινδρομήσεις σχετικά με τη διατύπωση της αρχικής ερωτήσεως, στις οποίες ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει η νηματοθέτης στις προηγούμενες γραφές της, καταλήξουμε στον Κ. ο οποίος επιλέγει να επιβάλλει είσπραξη όχι ως μέσο διαβιώσης/επιβίωσης, αλλά ούτε και ως αντάλλαγμα, καλώς πράττει.
    Σε κάθε άλλη περίσταση, δυνάμεθα να τον ονομάσουμε νταβατζή, ζιγκολό, pro, ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη και ου μη μόνο κλπ.
     
  4. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Like.

    Πλείστα τα επαγγέλματα..
    Κατά το δοκούν βεβαίως βεβαίως.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ναι, και;
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    (θέλει να) τον χαρτζιλικώνω ασυναίνετα    
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    κρίσιμο και στην συγκεκριμένη διαβολή   των κακών γλωσσών είναι το αν το φαινόμενο παρατηρείται από τρίτες κακές γλώσσες γενικώς, ή αν διατυπώνεται απο εμπλεκόμενες γλώσσες κατά την διάρκεια μιάς σχέσης ή αμέσως μετά το τέλος της.  

    κατά τα λοιπά «δικός της είναι ο αφέντης, ο,τι θέλει τον κάνει» ως έχει ήδη διατυπωθεί.    
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    επειδή δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά, αμφισβητείτε το θεμέλιο λίθο μιας D/s συσχέτισης, τη συναίνεση;

    και για να το συνδέσω και με το θέμα, ασφαλώς και θα Του έδινα τους κωδικούς του ebanking μου, όλες μου τις κάρτες και ό,τι άλλο γούσταρε, αλλά -όπως προανέφερα- θα είχα τεράστια εσωτερική σύγκρουση να τον χαρτζιλικώνω, ό,τι και αν αυτό σημαίνει μέσα από το συλλογικό μας ασυνείδητο...
     
  9. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Μήπως κάπου απο μερικούς συγχέεται η έννοια της Κυριαρχικότητας με την έννοια της παρανομίας ή/και την ανηθικότητας?
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όχι, αλλά για να αναγνωριστεί κάτι ως "BDSM Κυριαρχία", δηλαδή υπό το context του BDSM, θα πρέπει ταυτόχρονα να αναγνωρίζεται και ως Κυριαρχία αλλιώς τι το πεις "BDSM Κυριαρχία" τι το πεις "BDSM μαρέγκα" είναι το ίδιο πράγμα, κάτι το οποίο δεν σχετίζεται με τον όρο από τον οποίο προήρθε.
     
  11. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Όχι, ας μην πηγαίνει ο νους μας κατευθείαν στο χειρότερο σενάριο για τον άλλο. Είναι λίγο στην τσίτα οι άνθρωποι στις μέρες μας ούτως ή άλλως...
    Η συναίνεση είναι αναγκαία προϋπόθεση για τους εν τω BDSM συσχετισμούς. Αλλά προσομοιώνουν συνθήκες και καταστάσεις άλλων περιόδων ή μετουσιώνουν τη διαρκή ασυμμετρία Ισχύος όπως αντανακλάται στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων αιώνες τώρα και όπου η συναίνεση δεν ήταν καν το ζητούμενο.

    Δηλαδή οι σκλάβοι του τότε δεν ήταν αναγκαίο να συναινέσουν για να εγκαθιδρυθεί η σχέση αφέντη-δούλου. Ούτε σήμερα σε διάφορα μέρη του πληνήτη ή σε όλα τα μέρη του πλανήτη σε μικροπεριβάλλοντα. Άρα ο συσχετισμός που έκανε ο @Arioch δεν είναι άτοπος, διότι το BDSM προσομειώνει ή μετουσιώνει αυτές ακριβώς τις (φυσικές) καταστάσεις εκδήλωσης της Ισχύος.
     
  12. KYRIOS-OLA

    KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

    ενταξει τοτε, αν ειναι σε μικροπεριβαλλοντα bdsm επιτρεπεται το χαρτζιλικι