Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Πώς ορίζεται αυτό το "τα καλύτερα"; Ποιός το ορίζει, και για ποιόν;

    Με ντισκλέιμερ: τα παραδείγματα, και δη ανάμεσα σε διαφορετικά πεδία, είναι αναπόφευκτα φτωχά και περιορισμένα, γιατί ο καθένας εστιάζει εκεί που τον ενδιαφέρει και παραβλέπει ο,τι δεν του ταιριάζει. Αλλά έχουν πλάκα, πάμε.
    Στον σεφ με αστέρια μισελέν όμως δεν μπορεί να πει κανείς "να σου πω, δεν μου αρέσει η μους ωμής πατάτας με φλοίδες χελιού, εμένα μην μου βάλεις" ή "βρε γέμισε το πιάτο, τι κοροϊδία είναι αυτή;". Ενώ σε σπίτικη πίπα πιάτο μπορεί να αλλάξει κανείς οτιδήποτε θέλει, ανά πάσα στιγμή, ποσότητα, τρόπο, γαρνιτούρα, σεφ. Διαλέγει μέχρι και αν θέλει να φτάσει στον εμετό ή όχι  

    Διαφορετική διάσταση αυτή. Που δείχνει ότι στο εστιατόριο με αστέρια μισελέν πάει κανείς για λόγους που δεν έχουν όλοι να κάνουν με μαγειρική, και των οποίων ο κύριος λόγος δεν είναι να φάει κανείς. Στην καλύτερη, θα δοκιμάσει εκλεπτυσμένα γαστρονομικά πειράματα κατά το γούστο του σεφ, και όχι του δικού του.
    Σαν να λέμε, πίπα [μισελέν] με δυο πάνω-κάτω στο στόμα, ένα μόνο εξεζητημένο touchdown στο φάρυγγα, ένα γαργαλιστικό πέρασμα της γλώσσας με γεύση αγγινάρα, τέλος, αρέσει-δεν αρέσει. Συνολική διάρκεια 45", 150 ευρώ.

    ---
    Όπως είπε φίλος μετά από γεύμα σε πολύσταρο ρεστοράν: "Μαλάκα πεινάω, πού θα βρούμε βρώμικο εδώ;"

     
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Πολύ φίλος μου!!!
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μια ώρα ψάχναμε!    
     
  4. Switch83

    Switch83 New Member

    Ουκ εν το πολλώ το ευ.
    .. Δεν συζητήσαμε για μια ακόμη φορά το που θα φάμε πολυ ή το που θα φάμε τσάμπα.. Yet μάθετε ότι αστέρι μισελεν έχει "στριτφουνταδικο" στην Σιγκαπούρη..
    Ουπς σας χάλασα την ιστορία.. Συγνώμη.. .
    Συνεχίζοντας αυτό το όλο θέμα που έχει ξεκινήσει από μια απάντηση που έδωσα λέγοντας ότι καμία μαμά δεν έχει πάρει αστέρι μισελεν(άρα ο παραλληλισμός μεταξύ πιπας και φαγητού κακός αποδίδεται σε εμένα)
    . Μολαταυτα το τι ένας επαγγελματίας κάνει πολύ καλύτερα σε σχέση με έναν ερασιτέχνη μάλλον είναι χάσιμο χρόνου να σας εξηγήσω γιατί μπορεί στο μυαλό σας να έχετε έναν πολύ κακό επαγγελματία και έναν πόλυ καλό ερασιτέχνη..Που όμως δεν η παρατήρηση μου δεν είχε να κάνει με αυτό και πάλι..Ανάμεσα λοιπόν σε έναν πολύ καλό επαγγελματία και έναν πολύ καλό ερασιτέχνη ο επαγγελματίας "κερδίζει" γιατί είναι η δουλειά του γιατί έχει πάει σε σεμινάρια γιατί το ψάχνει για αλλά 2 χιλιάδες γιατί..
     
  5. Switch83

    Switch83 New Member

    Χαίρομαι που υπονοείτε ότι με γνωρίζουν πολλοί (πας/πάσι).. Και όμως βλέπετε ακόμα και εδώ ο επαγγελματίας κερδίζει τον ερασιτέχνη. Προφανώς είστε επαγγελματιας του είδους και αντικειμενικά δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω.. Άλλωστε περί τούτου είχε αναφερθεί και ο Άλμπερτ..
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Srinivasa Ramanujan

    Αμφιβάλλω αν έχουν υπάρξει σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας παραπάνω από δέκα άντε είκοσι τοπ μαθηματικοί μεγαλύτεροι του ανεκπαίδευτου Ramanujan στα 17 του.
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2021
  7. Switch83

    Switch83 New Member

    Αρα τα θεωρήματα όλα των μαθημάτικων τα έχει αποδείξει εξαρχής ο Ramanujan και κακώς αποδίδονται στους άλλους, ή φαντάζομαι ότι αυτός ηταν που ανακάλυψε και τον υπολογιστή γιατί ποιος Τουρινγκ?! Ποιος Φερμά κατ'αλλα κλπκλ...Επίσης αν στην όλη διαρκεία της ανθρωπότητας είναι αυτός ο μόνος αντιλαμβανεστε ότι το ποσοστό λάθους που έχω κάνει είναι κοντά στο 1 προς κάτι τρισεκατομυρια... Αν φυσικά αυτό θεωρείτε ότι μπορείτε να στηρίξετε μια απόδειξη ότι ισχύει το αντίθετο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και ο ίδιος ο Ramanujan θα σας έλεγε να την αποφύγετε αυτή την προσπάθεια.
    . .
     
  8. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    "Θα μιλησω οταν θελω να μιλησω"
    Α. Δημητριου 1999μ.χ
     
  9. Konna

    Konna Regular Member

    Ε να στα λογια μου ερχεσαι!
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    "Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο,
    μη μιλάς, θα φύγω σ’ ένα τέταρτο."
    Π. Παπαδοπουλου 1987μχ
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν προσπάθησα να στηρίξω καμία απόδειξη, αντιπαράδειγμα σας έφερα και απαντάτε με ασυναρτησίες.

    Btw, έτσι για την ιστορία, ο Fermat που επικαλεστήκατε ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα.
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2021
  12. Switch83

    Switch83 New Member

    Ήταν και μαθηματικος..Αν δεν προσπαθουσατε να στηρίξετε κάτι, τότε γιατί φέρατε κάποιο παράδειγμα? Ετσι για την κουβέντα? Ασυναρτησίες ως προς τι? Επειδή το ένα παράδειγμα που φέρατε ήταν ατυχές και απλά ισχυροποιεί την άποψη που έχω εκφράσει?
    Που ακόμα ακόμα και τον Φερμά να θεωρήσουμε ως ερασιτέχνη και ακόμα 1 ή και 2 εκατομμύρια ανθρώπους ερασιτέχνες που έκαναν μια εξαιρετική δουλειά σε σχέση με επαγγελματίες, ανά τους τόσους αιώνες και τα τόσα τρισεκατομυρια ανθρώπων που πέρασαν από την γη αντιλαμβανεστε ότι και πάλι ισχύει το ότι οι επαγγελματίες κάνουν καλύτερα την δουλειά τους από τους ερασιτέχνες.