Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    @Just_Me
    ΥΓ. Ερωτηση ονομαζουμε οτι στο τελος της φρασης/προτασης εχει ερωτηματικο
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Είσαι φιλενάδα ❤️
    Αφού θέλετε να μπω σε λεπτομέρειες... Φυσικά και το κάνω, όταν η εκσπερματωση δεν γίνεται πρωκτικα, που συνήθως έτσι γίνεται. Cheers!
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αμοιβαίο, το ξέρεις    
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    OMG το κατάλαβα όλο!!!    
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Καλή πρόοδο εύχομαι...
    Και σ' ανώτερα..!
     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

     
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Παρόλο που η απάντηση σας αυτή είναι ολόκληρη μια κόκκινη ρέγκα που προσπαθεί να παρεκτρέψει την κουβέντα από το θέμα της, θα σας δώσω μια απάντηση για να καταλάβετε ότι με κωλοτούμπες δεν διατυπώνονται απόψεις για το BDSM.
    Ενώ θα χαρακτήριζα επαρκή την γνώση και την τριβή που έχω με τα γαλλικά (ειδικά σε γαστρονομικούς όρους) καθώς και με την επαγγελματική μου γνώση και εμπειρία, για να μην σας αδικήσω (γιατί πάντα μπορεί να κάνουμε και λάθος), συνομίλησα με δύο φίλους και συνεργάτες Chef και καθηγητές μαγειρικής τέχνης, ο ένας είναι αυτός που έφερε που καθιέρωσε τον Ελληνικό μπουφέ, πολλά χρόνια chef στην Ελλάδα και το εξωτερικό Διευθυντής σπουδών στην σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και σε ΙΙΕΚ και ο άλλος διετέλεσε για πολλά χρόνια chef σε πολύ μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία της Κρήτης και αλλού, που παρεμπιπτόντως η Γαλλίδα σύζυγος του και καθηγήτρια γαλλικής, εξειδικεύεται με μεταφράσεις γαστρονομικών κειμένων.
    Όπως πολύ καλά γνώριζα ο όρος "au menu" είναι λάθος συντακτικά, δεν υπάρχει. Πολύ καλά αυτά που γράφετε για την Εφημερίδα της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, αλλά αυτά που έχετε στην παρένθεση είναι δικά σας και είναι λάθος. Η εφημερίδα καλά τα λέει, τα υπόλοιπα τα δικά σας είναι λάθος.
    Όπως είναι λάθος και αυτά που λέτε για το BDSM.

    Τώρα «Ἔρρωσθε καὶ εὐδαιμονεῖτε» όσο επιθυμείτε.

    Υ.Γ.
    Φυσικά και καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε με την ιδιότυπη αργκό, αλλά το λέτε λάθος. (εκτός κι αν αναφέρεστε σε συσσίτια σε κάποια τοπική διάλεκτο)
    «Ἔρρωσθε καὶ εὐδαιμονεῖτε» όσο επιθυμείτε και λίγο παραπάνω.
     
    Last edited: 2 Απριλίου 2021
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αυτό πάλι, που στη θέα μιας φωτογραφίας, που για τον όποιο λόγο κατατάσσεται εκτός του προτιμησιακού πεδίου του θεατή, χαρακτηρίζεται "άδικο", είναι "όλα τα λεφτά"...
    Βλέπει λοιπόν μιαν εικόνα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, στο σκεπτικό της αντίδρασής του, με δεκάδες τουλάχιστον λέξεις κι άλλες τόσες μιας και μιλάμε ελληνικά, πα-στα-διάλα...
    Ανατριχιαστική, αποτρόπαια, βδελυρή, απαίσια, φρικτή, απαράδεκτη, ντεκαυλέ, σκατά, εμετική, αισχρή, υπερβολική, "μαλακία" (που πάει με όλα), προσβλητική -δεκάδες λέξεις...
    Όχι..! Είναι "άδικη", είναι "άδικο" αυτό που δείχνει, είναι "άδικο" να υφίσταται το "αντικείμενο" της εικόνας αυτό που υφίσταται κλπ κλπ...
    Η εικόνα δηλαδή παράγει στον θεατή την παλέτα των συναισθημάτων που με τη σειρά τους δημιουργούν εκείνες τις ερμηνείες που αποτυπώνουν με ακρίβεια τουλάχιστον το θυμικό του εν λόγω θεατή.
    Που ο ίδιος θεατής, μην αναφέροντας τον όποιο χαρακτηρισμό της εικόνας ως περιεχόμενο, αποφεύγει στην πραγματικότητα να δώσει το στίγμα της "αντίθεσής" του στο περιεχόμενο της εικόνας.
    Υπάρχει λόγος γι' αυτό..;
    Βεβαίως, αλλά δεν είναι του παρόντος.
    Αυτό που είναι του παρόντος, είναι το ότι όταν υπάρχει -σε οποιοδήποτε θέμα- αποφυγή του να χαρακτηριστεί το θέμα καθεαυτό, τόσο πιο πολύ γίνεται σαφής η έλλειψη του "διότι", δηλαδή "αυτό είναι Χ (χουατέβα)" διότι Ψ.
    Που με τη σειρά του εξηγεί όοοολα τα "Γκοζμομπολιντάνικου" χαρακτήρα νήματα που αυξάνονται εκθετικά, τύπου "τι ποιήσω ίνα την αιώνιον καύλα αποκτήσω" κιετς, καθώς και τους αντίστοιχους επί του "θέματος" εμπλεκόμενους και φτου-κι-απ'-την-αρχή.
     
  9. JOHN_athens

    JOHN_athens New Member

    η εικόνα, η φωτογραφια (ας πουμε) εχει εξ ορισμου την ''ματια του φωτογράφου'' και την ''ελπιδα'' του μοντελου να βγαλει αυτο που θελει
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Μην φας σήμερα έχουμε σαρδέλα γλυκό.
     
  11. JOHN_athens

    JOHN_athens New Member

    α... σε βρισκω πολυ ενημερωμενο μαγειρα... δεν περιμενω ουτε γλυκα, ουτε αλμυρα, ουτε γλαροσουπες
    ... δεν ''πειναω''.
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Και ποιος σου μίλησε εσένα;
    Με τον νου σου κάνεις μπαϊράμια.