Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβουλές σε άπειρο αφεντη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Leon_hairylover, στις 14 Απριλίου 2021.

  1. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15


    Βασικά δε θα σε συμβούλευα να μπεις σε μία πεπατημένη/κανόνες, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην εκδηλώσεις όπως επιθυμείς τη σεξουαλική σου ενέργεια/καύλα. Που σημαίνει ότι από τη στιγμή που έχεις κατανοήσει το ρόλο σου/τη δομή σου μέσα στο Βασίλειο του BDSM, τότε όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Έχεις ήδη στήσει ένα απλό/αρχικό σκηνικό (κλειστά μάτια, δεμένα χέρια). Θα βοηθηθείς αρκετά εάν κατέχεις εξαρτήματα όπως ένα flogger, χειροπέδες, κεριά, κτλ., όλα αυτά με βάση τι θέλετε να εφαρμόσετε πάνω στο παιχνίδι σας, τι έχετε ήδη συνεννοηθεί (τι σας αρέσει και τι όχι).

    Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Αφού ολοκληρώσετε το session, πάντα να το συζητάτε, τι σας άρεσε και τι όχι, τι σας έβγαλε περισσότερη καύλα και τι πιστεύετε ότι σας ξενέρωσε. Δε θα ξεχάσεις ποτέ ότι πάντα υπάρχει η στατιστική πιθανότητα να μην έχετε συμβατότητα μεταξύ σας: αυτό να μη σε απογοητεύσει. Μπορείτε να εκφραστείτε σε κάτι άλλο - πάντα μέσα στα πλαίσια του BDSM - ή πολύ πιο απλά οδεύεις προς μια άλλη σύντροφο σε αυτό το ταξίδι.

    No worries. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ό,τι δείχνουν και στην τελική, εάν πιστεύεις ότι θα αγχωθείς αρκετά και δε θα βγάλεις την καύλα σου όσο και όπως θέλεις, βαθειές εισπνοές-εκπνοές και άσε τη φύση σου να σε καθοδηγήσει.

    Εύχομαι αυτή σου η Παρασκευή να είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για κάτι μαγικό στη ζωή σου.
     
    Last edited: 15 Απριλίου 2021
  2. Σε ευχαριστώ πολύ κάπως ετσι θα γίνει...χειροπεδες υπάρχουν λόγο δουλειάς...και ο τρόπος μου..αλλά πρώτη φορά σε σεξουαλικη περίσταση..
     
  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Τα εξαρτήματα , τα δεσίματα , τα κεριά , το ξύλο , έχουν συγκεκριμένους κανόνες ασφάλειας . Δεν είναι όλα θέμα καυλας και ώσπου να βρει κάποιος τις πληροφορίες που χρειάζεται , δεν ειναι κακό να περιοριστεί σε πιο απλά πράγματα .
     
  4. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για πραγματική γυναίκα και αυτό το έχεις κάνει μέσω ηχητικών μηνυμάτων ή τηλεφωνικής επικοινωνίας (οι φώτο δεν είναι κατάλληλες για κάτι τέτοιο, αφενώς γιατί μπορεί να σου έχει στείλει φώτος κάποιας άλλης αφετέρου το να της ζητήσεις να σου στείλει φώτο με συτήν να κάνει κάτι συγκεκριμένο π.χ να τραβάει τα μαλλιά της -θα κόλαγε-, είναι γελοίο).
    Έστω ότι το έχεις κάνει αυτό.
    Σου δόθηκαν ήδη βασικές πληροφορίες από αξιότιμα μέλη του φόρουμ και εγώ απλά θα προσπαθήσω να τις επεκτείνω. Αλλά πρίν μπω σε αυτό, θα σου έλεγα να κάτσεις να διαβάσεις τι αντιπροσωπεύει κάθε status και τι δικαιώματα και υποχρεώσεις κουβαλά το καθένα.
    Μετα, αφού τα μάθεις απέξω και χωρίς σκονάκια, εντυπωσίασε την με τις γνώσεις σου μεγάλε μου. Κάνοντας αυτό, η κοπελιά θα καταλάβει ότι έχει να κάνει με κάποιον που ψάχνει σοβαρά την θέση του μέσα στο χώρο του bdsm και ενδέχεται να νιώσει μία σχετική ασφάλεια και επιπλεον θα γλυτώσεις απο την γελοιοποίηση σου σε περίπτωση που έχει διαβάσει σε αυτό το φόρουμ ότι ζητάς συμβουλές για να γίνεις αφέντης.

    Έτσι:

    1) Μην την παίρνεις στα σοβαρά όταν σου λέει ότι θέλει να ματώσει. Έχει στο μυαλό της την εικόνα μιας φαντασίωσης, το αποτέλεσμα μιας πορείας αλλά όχι την διαδρομή που οδηγεί σε αυτό το αποτέλεσμα. Στην ουσία σου λέω να μην πάρεις σοβαρά αυτήν την δήλωση γιατί αν το κάνεις θα αναγκαστείς να πάρεις σοβαρά τον εαυτό σου και να την ματώσεις και δε θα το καταφέρεις όπως πρέπει και όπως αυτή νομίζει, εξαιτίας της ασχετοσύνης σου. Μπορείς να την ματώσεις πάρα πολύ εύκολα και πάρα πολύ γρήγορα, δεν σου λέει όμως αυτό όταν σου λέει να την ματώσεις. Κοντολογίς, μην πας να κάνεις αυτό που σου είπε γιατί θα κάνεις άλλο πράμα. Δικαιολογίες του στυλ " ε αφού αυτή μου το πε" δε χωράνε εδώ αλλα σε ατυχήματα παιδικής χαράς.


    2) Safeword. Πονεμένη ιστορία. Λαμβάνοντας υπόψην την ατάκα της ότι θέλει να ματώσει (και αυτή άσχετη είναι να υπενθυμίσω) ενδέχεται να σου πει ότι δε θέλει safeword. Ρίχτεις μια σφαλιάρα εκεί μπας και συνέλθει.
    Δεν είμαι θιασώτης του safeword αλλά της ουσίας αυτού και αυτό σου προτείνω. Δηλαδή να εκφράσει την δυσφορία της όταν την νιώσει. Ένα απλό "όχι άλλο", ενα απλό "μη", είναι αρκετό, άσε που δε σε κόβω και για σαδιστή που όταν ακούει οχι θελει να ρίξει παραπάνω. Δώσε της να καταλάβει ότι η χρήση του safeword δεν σημαίνει ότι θα ξενερώσεις με την πάρτη της, ότι θα σταματήσεις την όλη φάση, αλλά ότι θα σταματήσεις αυτό που την ενοχλεί και θα στρέψεις την όλη φάση σε άλλο δρόμο. Έτσι θα αποφύγεις την περίπτωση όπου η κοπελιά θα έχει αναστολές για την χρήση του safeword λόγω ενοχικότητας. Aσχετο: το πιο κουφό safeword που έχω ακούσει στην μικρή εμπειρία μου είναι το ονομά μου δοσμένο με ένα σπαρακτικό τόνο. (Με λένε Βελλερεφόντη, χάρηκα   )

    3) Παρατήρηση. Εδω είναι η καύλα όλης της φάσης και αυτό που μας διαφοροποιεί από τους βαρβάρους (δηλαδή καμία σχέση με την σαδιστική απάθεια ενός μπάτσου που βαράει φιλήσυχους πολίτες σε διαδήλωση).
    Άκου το σώμα της, τις εκφράσεις της και πράξε ανάλογα των δεδομένων αυτών και του σκοπού της όλης φάσης που είναι η ασφαλής καύλα (βέβαια εσύ λες οτι θα αποφύγεις το σεξ...τώρα τι να πω ) . Καλείσαι να βρεις την όμορφη ισορροπία μεταξύ καυλας και πόνου και να την διατηρήσεις και αυτή η ισορροπία θα σας πάει στο μάτωμα που επιθυμεί η κοπελιά. Κοινώς, εγκεφαλικά πρέπει να είσαι στην τσίτα (και αυτό είναι η καυλα της καύλας).
    Αν το επιτύχεις ενδέχεται να νιώσεις τους σπονδύλους σου να σκίζουν την σάρκα σου, τις τρίχες σου να ορθώνονται και τους κυνόδοντες σου να μακραίνουν και μία ελαφριά αίσθηση απουσίας του χρόνου,ικανή όμως για ένα νοερό ταξίδι στο αιματοβαμμένο παρελθόν του είδους μας .Αν δεν το νιώσεις δεν έγινε και τίποτα, δεν σημαίνει ότι απέτυχες.

    4) Το 4 δεν ειναι ακριβώς 4 είναι μία μικρή βοήθεια για το 3. Δώσε χρόνο μεταξύ των χτυπημάτων και αύξησε την ένταση σταδιακά (μη ξεχνόντας το 2 όμως ε!). Το ανθρώπινο σώμα όταν καταπονείται έχει την ικανότητα να παράγει αυτο που λένε οι επιστήμονες (ξέρεις) "τα φυσικά οποιούχα του οργανισμού" , ενδογενείς ουσίες όπως ενδορφίνες και πολυπεπτίδια, χημικές ενώσεις που έχουν αναλγητικό χαρακτήρα αλλά και την ικανότητα να προκαλούν ευφορία, αλλά χρειάζεται χρόνος και τρόπο γι' αυτό. Αν εκάνες μια ώρα joking,και το σώμα σου δε παρήγαγε αυτές τις ουσίες θα υπέφερες, ενώ τώρα όχι απλά δε υποφέρεις λόγω αυτου του φυσικού μηχανισμού αλλά θα σου άρεσε κιόλας. Σε καμία περίπτωση οι βιοχημικοί μηχανισμοί δεν αρκούν για δικαιολογήσουν την καύλα του μαζοχισμού, αλλά είναι καλό εργαλείο να το χεις στο μαυλό σου. Έτσι μπορείς να την βάλεις για joking για καμιά ωρίτσα πριν ξεκινήσετε   (i m just joking).

    5) Σχοινιά, χειροπέδες, toys κτλ άστα καλύτερα, χεράκια για αρχή.

    Σου εύχομαι τα καλύτερα!
     
    Last edited: 16 Απριλίου 2021
  5. Δεν νομίζω να έχω λάβει καλύτερη απάντηση...αύριο μεσημέρι θα είμαι σπίτι της....έχω σκεφτεί πολλά και σοβαρα..θα γράψω εντυπώσεις
     
  6. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι δεν κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ από ό,τι έγραψα (το ίδιο ισχύει και για όλους αυτούς που έκαναν support τη γνώμη σου) εκτός και εάν υφίσταται σοβαρό πρόβλημα όρασης - για να μην αναφερθώ στην επιλεκτική όραση που έχεις εσύ και οι όμοιοί σου όσον αφορά το μήνυμά μου.

    Καλή τύχη στις ζωές σας: θα τη χρειαστείτε.
     
    Last edited: 16 Απριλίου 2021
  7. Η συνάντηση έλαβε χώρα το πρωί...απίστευτη εμπειρία....ένα θα πω...η υπό κυρία κόντεψε να αφυδατωθει(σκουιρτινκ) και εγώ ακόμα έχω τρέμουλο στα πόδια....δεν υπάρχει απλά.. πιστεύω θα ξυπνήσω αύριο αν κοινηθω τωρα μετά από τόσες φορές που εκσπερματισα πάνω της...δεν πίστευα πάντως ότι θαωμπορουσε το παιχνίδι αυτό να είναι ανώτερο από το σεξ σε τέτοιο βαθμό...το χειρίστηκε καλά με συμβουλές από εδώ μέσα καθώς και δική μου φαντασία.. δέσιμο υπηρξε με χειροπέδες καθώς και σταδιακό βασανισμό με χέρια και μετά με παιχνίδια που η ίδια κατείχε στο σπιτι(αυτοσχεδιασμος)..πιστεύω πως ακόμη καθαρίζει τους χυμούς της από το πάτωμα...δεν ξέρω που το έκρυβε τόσο νερό μέσα της..τελοςπαντων..αυτα πάω να ξεκουραστώ...νιώθω πιο όμορφα από ποτέ..
     
  8. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    @Arioch απαντώντας στην αρχική σου τοποθέτηση για "ΤΙΠΟΤΑ εις το πηλίκο" το κόβω το ιβέντ.
     
  9. Boogie

    Boogie "I'm Nobody! Who are you?"

    Εδω σου λεει ο ανθρωπο Masteras στο Βιλαμπαχο ακόμα τριβουν!! Που δυσπιστεις;;;
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εμένα πάλι με τρώει η περιέργεια για το τι έγινε σήμερα.
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    καλέ, το έγραψε πιο πάνω... δεν το διάβασες;
     
  12. Brt

    Brt #ολαπολυ

      επειδή είμαι από αυτούς που έκαναν support, πχ να πούμε σε κάποιον που μπήκε σε ένα φόρουμ, εμφανώς μπλεγμένος, και σωστά, όλοι κάπως μπλεγμένοι ήμασταν, να πάρει ένα flogger και κεριά στο πρώτο «σεσιον» είναι λίγο τραβηγμένο, θεωρώ. Δεν υπάρχει λόγος για μένος.

    Δεν ξέρω πως θα συνεχίσει στον χώρο ο νηματοθετης, βανιλοβιτσιοζος με καυλες μου κάνει, αλλά δεν τον έχω κόψει και σε βαθος. Η ερώτηση που έκανα «τι θα φάτε» δεν ήταν τυχαία και δεν ήταν ειρωνική.

    Και καλή τύχη μάγκες