Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πρώτη επαφή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Giorgos285, στις 27 Μαϊου 2021.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Θέλεις να υπηρετήσεις ορισμένους ανθρώπους που στο βγάζουν. Εδώ που γράφεις, αυτό είναι το νορμάλ. Με λόγια και όπως το νιώθεις να τους το εκφράσεις.
     
  2. Giorgos285

    Giorgos285 New Member

    Δεν μπορώ να βρω ούτε λέξεις ούτε έκφρασης για να το πω... περνάνε πολλά απ το μυαλό μου... Η ότι θα μου πουν "Ναι" Η ότι ίσως να με κάνουν ρεζίλι γι αυτό δεν μπορώ να βρω τον τρόπο και πως να τους προσεγγίσω σε αυτό
     
  3. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Εγω θα το πάω και ένα λέβελ πιο πίσω. Δεν υπάρχει "νορμάλ".
     
  4. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Αυτο.
     
  5. quest

    quest custom title

    Εάν η ερώτηση σου απευθύνεται στην πιο πάνω μου σχόλιο, RPG = role playing game δηλαδή διαδικτυακά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας όπου υποδύεσεαι ένα χαρακτήρα και επιλέγεις σενάρια της αρεσκείας σου.

    Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο που να ταιριάζει σε αυτό που σε ενδιαφέρει μιας που έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που είχα δοκιμάσει. Τα δημοφιλή rpg που έβρισκες σενάρια για bdsm τότε ήταν στο Second Life και στο The Sims Online.

    Iσως κάποιος/η νεότερος/η εδώ μπορεί να σε προσανατολίσει σε κάτι πιο σύγχρονο. Πχ βιντεοπαιχνίδια hentai (πορνογραφικά κόμικ) με θεματολογία yaoi (same-sex). Αύτο το άρθρο ίσως βοηθήσει;;; [ερωτηματικά γιατί δεν διακρίνω κάποιο διαχωρισμό στα σύγχρονα vr games με πορνογραφία, κάτι που στο SL δεν ήταν θέμα].
     
  6. Giorgos285

    Giorgos285 New Member

    Πώς θα μπορούσα να πω σε έναν άνθρωπο ότι θέλω να κάνουμε το συγκεκριμένο πράγμα χωρίς να τρομάξει και να φανεί λογικό? Γιατί σε όσους το Έχω πει αντιδρουν λίγο υπερβολικά και αμέσως βάζουν την ταμπέλα του γκέι...
     
    Last edited by a moderator: 27 Μαϊου 2021
  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Δεν χρειάζεται να πεις αμέσως για αυτό. Μπορείς να δημιουργήσεις μια επαφή, να δείχνεις με πράξεις αυτό που επιθυμείς κι αν βρίσκεις κοινό τόπο, να ανοίγεσαι σιγά σιγά.
     
  8. Giorgos285

    Giorgos285 New Member

    Δηλαδή? Κοίτα να πω ανοιχτά αυτό που θέλω γιατί πραγματικά σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να βρω λύση... Ο άνθρωπος που μου το βγάζει αυτο είναι ο γαμπρός μου... έχω πιάσει τον εαυτό μου Πώς όταν γίνομαι "υποτακτικός ενός αντρα" μέσα από αυτό παίρνω δύναμη ως άνθρωπος εγώ... οπότε αυτό που θέλω είναι να είμαι σκλάβος αυτού του ανθρώπου αυτό σημαίνει δεσιματα , πατήματα και διάφορα τέτοια.. πολλά χρόνια το νοιώθω για τον συγκεκριμένο απλώς δεν έχω βρει το θάρρος να του το πω και δεν ξέρω πώς θα το πάρει... να διευκρινίσω ότι έχουμε πολύ καλές επαφές σχεδόν άριστες
     
  9. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Αυτα συνηθως ξεκινουν μεσα απο αδιαφορες συζητησεις....
    - υπαρχουν ανθρωποι που νοιωθουν οτι θελουν να .....
    Ισως αργοτερα, αν ειναι δεκτικος στη γενικη συζητηση να πεις...
    - εσενα πως θα σου φαινοταν αν καποιος σου ζητουσε να ....
    Ενδεχομενως πιο μετα
    - εχω μια φαντασιωση οτι....

    Ολα εξαρτωνται απο τη ροη της κουβεντας
     
    Last edited: 28 Μαϊου 2021