Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Οπως ελεγε και μια φιλη... ετσι και αλλιως μονο δυο επιλογες εχουμε (αντρες-γυναικες) αμα χασουμε τους μισους χαθηκαμε
     
  2. brenda

    brenda FU very much

  3. anima0

    anima0 Regular Member

    "έλεγε" ; Τι απέγινε;
     
  4. pel_a

    pel_a New Member

    το γύρισε, εγινε φιλος  
     
  5. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Στους περισσοτερους φαντασίωση... απο τοτε!
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Το να είσαι ομοφυλόφιλος στο Ιράν των Μουλάδων, σημαίνει να σε αρπάζουν ο αδερφός σου μαζί με τους συγγενείς σου, ντάλα μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο, να σε σέρνουν με τη βια σε έρημη τοποθεσία, να σε βασανίζουν, και στο τέλος να σου κόβουν το κεφάλι.

    Το να είσαι ομοφυλόφιλος στην "πολιτισμένη" Ελλάδα σημαίνει να σε αποτελειώνουν σε εμπορικό δρόμο, να σκουπίζουν μετά ανενόχλητοι τα σπασμένα τζάμια, μαζί με τα αίματά σου και να χαίρονται με το παραπάνω όταν μαθαίνουν πως εκτός από "κλέφτης", ήσουν και ομοφυλόφιλος.
    Και να νιώθουν "κάποιοι" επειδή καθάρισαν για όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν τον ομοφυλόφιλο, στην "πολιτισμένη" Ελλάδα, ως πλεονάζουσα, ενοχλητική κοινωνική συναναστροφή.

    Με τιμή στον νεκρό Alireza Fazeli Monfared απο το Ιράν και τον Ζακ Κωστόπουλο απο την Ελλάδα.

    Νέοι άνθρωποι που κατασπαράχθηκαν απο κανίβαλους.

    Το να ανοιχτούμε για την ομοφυλοφιλία επιτέλους σημαίνει πως καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα βουνό απο σκατά που στέκονται στο άνοιγμά μας ως εμπόδιο.

    https://www.bovary.gr/faces/oramatistes/alireza-fazeli-monfared-omofylofilos-iranos-dolofonia
     
    Last edited: 27 Μαϊου 2021
  7. Rotoras

    Rotoras Regular Member

    Προσωπική μου άποψη (κι αυτό κάνω) είναι μόλις συναντώ καυγάδες η διαξιφισμούς τέτοιων θεμάτων στην ζωή, να είμαι αδιάφορος
    και να τους γράφω όλους στ'αρχίδια μου. Αποτελεί δικαίωμά μου. Δεν κατάλαβα, πρέπει να υποστηρίξω κάποια πλευρά;
    Μάλιστα είμαι τόσο σταρχιδιστής που αν υπάρχει γυναίκα εκεί γύρω που να μου αρέσει και παρακολουθεί τον καυγά ή τον διαξιφισμό
    πάω και της τη πέφτω μήπως γαμήσω. Είναι κακό αυτό; ποιον ενοχλώ; κανέναν.

     
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2021
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Η δολοφονία είναι πάντα καταδικαστέα από όπου και να γίνεται και εάν προέρχεται.
    Το να γίνεται όμως λαϊκό δικαστήριο πόσο μάλιστα με υποθετικές κατηγορίες ( την στιγμή του φόνου δεν γνώριζαν τις σεξουαλικές προτιμήσεις του θύματος ) μας κάνει ίδιους με τους κατηγορουμένους!!!


    Τέλος , εγκλήματα "τιμής" και σεξουαλικών προτιμήσεων έχουμε πολύ συχνά ( και μάλιστα από φανατικούς κάποιας θρησκείας ) αλλά επειδή δεν "πουλάνε" δεν υπάρχει καμία αναφορά ή εκδήλωση - διαδήλωση. Ίσως εάν ήταν και αυτά τα θύματα μέλη κάπου να ακούγαμε και γι αυτά.
     
  9. nellh__

    nellh__ New Member

    '' μηπως και οι ομοφυλόφιλοι ευθύνονται για την αντιμετώπιση που λαμβάνουν? '' ναι βρε. Το ίδιο ισχύει και για τους μετανάστες, τα τρανς άτομα, τους χοντρούς και πάει λέγοντας. Όλοι '' τα θέλουν και τα παθαίνουν ''. Στην πραγματικότητα τέτοιες απόψεις το μόνο που έχουν σκοπό είναι να εκτροχιασουν την πηγή του προβλήματος. Αν οι ομοφυλόφιλοι δεν είχαν να αντιμετωπίσουν καθημερινά τον κοινωνικό αποκλεισμό από δουλειές, φιλίες, οικογένεια, και γενικότερα από την ίδια την κοινωνία, δεν θα υπήρχε λόγος να συμβαίνει το pride που τόσο πολύ χαλάει την αισθητική του μέσου ελληναρα. Εφόσον όμως η κοινωνία επιμένει στην ομοφοβία, τότε και οι ομοφυλοφυλοι επιβάλλεται να παραμείνουν '' υπερβολικοί. ''
     
  10. Rotoras

    Rotoras Regular Member


    Μην σκας συνοδοιπόρε για αυτά που δεν λύνονται και ασχολήσου με όσα λύνονται.
    Το τελευταίο γάλα στο ράφι του σούπερ μάρκετ θα κοιτάξω να το πάρω εγώ και μου είναι αδιάφορο αν δίπλα μου
    είναι γκέι, στρέιτ, τραβεστί, λευκός, μαύρος η ινδιάνος.

    Απλό.

     
     
  11. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Τώρα εγώ ας πούμε ως ομοφυλόφιλος τι να πρωτοσχολιάσω...

    Να σχολιάσω την εντελώς και τελείως άστοχη συγκριση ενός εγκλήματος στο Ιράν με ένα έγκλημα στην Ελλάδα. Ότι τι ;;;; Ότι ταυτίζονται ;;; Δεν ταυτίζονται για κανένα λόγο και είναι ηλίου φαεινότερον. Ως εκ τούτου η προσέγγιση αυτή είναι λαϊκίστικη διότι διαστρέφει την πραγματικότητα, παίζοντας με τον ανθρώπινο πόνο.

    Να σχολιάσω το Δια. Σωστος!

    Να σχολιάσω τον οπαδό του σταρχιδισμου. Keep walking.

    Να σχολιάσω τη Νέλη. Ναι είναι δυστυχώς αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί ομοφυφιλοφιλοι που τους απαρνείται η οικογένεια τους. Ναι υπάρχουν πολλοί που τους απαρνούνται οι φίλοι τους. Εκεί πρέπει όλοι μας να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να τους προσφέρουμε αποδοχή και αγάπη! ΑΛΛΑ!!!! Ομοφυλόφιλος με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό ουδέποτε αποκλείεται από την αγορά εργασίας. Κι αν συνέβη τότε πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα περιστατικά.

    Αντίθετα γνωρίζω πάρα πολλούς ομοφυλοφιλους που χωρίς αξιοπρέπεια και χωρίς αυτοσεβασμό αντιμετώπισαν το χώρο εργασίας τους ως χώρο εξάσκησης της δικής τους ( και δικής μου προφανώς) σεξουαλικης ταυτότητας και τοποθέτησης. Και για να μην προλάβουν και λυσσάξουνε κάποιοι, ναι είναι το ίδιο αναξιοπρεπές και γελοίο όταν αυτό συμβαίνει από την πλευρά ενός/μιας ετεροφυλόφιλου. Ο χώρος εργασίας είναι χώρος εργασίας και όχι πεδίο σεξουαλισμου.

    Αντίθετα γνωρίζω πλείστες όσες περιπτώσεις ομοφυλοφίλων που χωρίς ποτέ να κρύψουν τη σεξουαλικη τους ταυτότητα διεκδίκησαν το δικαίωμα τους στην εργασία, στην παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα, διέπρεψαν, εξελίχθηκαν. Όπως και περιπτώσεις ομοφυλοφίλων που επέλεξαν να ασχολούνται με πολύ συγκεκριμένους τομείς κατ αποκλειστικότητα, περιορίζοντας τον εαυτό τους με τον τρόπο αυτό και οι οποίοι μετά παραπονιούνταν ότι υφίστανται αποκλεισμό.

    θέτω δυο ζητήματα προς προβληματισμό έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δηλαδής...
    1) πόσοι από όσους τοποθετούνται δημόσια για το ζήτημα του pride, είτε εδώ μέσα είτε εκεί έξω, το κάνουν γνήσια και όχι επειδή θέλουν να το εκμετελλευτουν πολιτικά ή ακομα επειδή τους έχει γίνει συνήθεια να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις;;;;
    2) πότε ένα pride έχει πραγματική αξία και νόημα ; Όταν συμμετέχουν άνθρωποι που διεκδικούν με αξιοπρέπεια και θάρρος κάτι, όταν γιορτάζουν την αγάπη, ή όταν διοργανώνουν δημόσια πηδήματα βανδαλιζοντας σπουδαία μνημεία και προσβάλλοντας χυδαία τα ιερά και τα όσια του πολιτισμού μιας χώρας;

    Ναι στην αγάπη ναι στην αξιοπρέπεια ναι στα δικαιώματα !Όχι στη στοχοποίηση Όχι στην αυτοθυματοποίηση Όχι στο λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία (είτε στην στρειτ είτε στη γκει της εκδοχή) !

    τα φιλιά μου