Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Rotoras

    Rotoras Regular Member

    Όταν περπατήσεις μαζί μου ή θα γαμηθείς ή θα χουφτωθείς. Έχεις ήδη συναινέσει αν με πιάνεις.
    Απλά το φέρνω με τρόπο...

     
     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Επειδή είμαστε ανώτερα όντα εμείς με μυαλό και κριτική σκέψη (τρομάρα μας), δεν είμαστε ζώα. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτή η ΄΄ανωτερότητά΄΄ μας πάει περίπατο ξαφνικά όταν συναντήσουμε τον αδύναμο, τον διαφορετικό, τον ομοφυλόφιλο, τον άσχημο, τον κοντό, τον χοντρό, τον έξυπνο, τον κουτό, τον δημιουργικό, τον δουλευταρά. Μήπως αυτό που μας χαρακτηρίζει πάνω από την ανωτερότητά μας είναι ο φθόνος και ο εγωισμός;

    Ασφαλώς και ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό και οι ίδιοι. Βλέπετε, ανθρώπινα όντα και αυτά και όταν κάτι ξεκινάει στραβά τότε και η αποκατάσταση του λάθους γίνεται πιθανότατα με λάθος τρόπο. Ανώριμοι άνθρωποι, ανώριμες αντιδράσεις.

    Δεν ισχύει αυτό. Η αξιοπρέπεια και η ειλικρίνεια θα πρέπει να αφορά όλους για να μπορούμε να μιλάμε για σεβασμό. Μέχρι τότε η ΄΄ανθρωποφαγία΄΄ θα έχει τον πρώτο λόγο. Δυστυχώς.
     
  3. Rotoras

    Rotoras Regular Member

    Γυναικών(ε). Καμιά φορά θα μου επιτρέψει η βαρωνία σας (πληθυντικός λόγω μελών) να πω ότι συμβαίνουν διάφορα.

    Να μην αποκλείουμε τίποτα, ε; για μένα κι ότι κι αν λέτε, ότι γούστο και να έχει κάποιος όπου τα δέχομαι-σέβομαι
    έχω παρατηρήσει ότι αυτό που έχει κάθε "ιδιαίτερος" άνθρωπος ανάμεσα στα πόδια έχει ώρες ώρες δική του αυτονομία και...μνήμη θα έλεγα!
    Ως στρέιτ μπετό (μέχρι τώρα) μου έχει τύχει να πάω με εγγυημένη λεσβία. Και είναι καύλα για έναν άνδρα να πάει με γυναίκα
    που δεν θέλει να πάει με άνδρες. Όχι για να χαρεί που του έκατσε αλλά γιατί απλώς έχει μια ομορφιά. Ναι, για εμάς, έχει.
    Ας έχει λοιπόν, έστω μία στο (πολύ) τόσο,

     
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Κουβάλα του λόγου σου και όλο και κάποια σακούλα θα βρούμε να μπεις κι εσύ στη θάλασσα  
     
  5. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Εχει πραγματι μια ομορφια. Θυμαμαι ενα μαλακα μια φορα παλια, που μας κολουσε στο δρομο με μια φιλη μου και του γυρισα μετα απο ωρα ενα αστραποφουσκο που ειδε τα αστρα μισελεν. Νομιζω βαθια του το ευχαριστηθηκε. Κι εγω το ευχαριστηθηκα. Οχι γιατι δεν ηθελε, αλλα εκεινη η μνημη.....ειχε μα ομορφια. Δικιο εχεις.....
     
  6. Rotoras

    Rotoras Regular Member

    Ο αστραπόφουσκος δεν πτοεί την ορμή. Σαν της γαρδένιας τον ανθό που ζει μια νύχτα μόνο.

    Πάμε παρακάτω...

     
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    δερβέναγα στο τι κάνουμε στο κρεβάτι δεν θέλουμε.
    δερβέναγα στο τι φαντασιωνόμαστε, έχουμε.
    ειδικά οι πλέμπες.

     
     
  8. nellh__

    nellh__ New Member

    Συγνώμη κιόλας αλλά αντί να ειρωνευτεις με υπαινιγμούς τόσο παιδιαστικους,( Η ειρωνεία σαν αντίδραση Εκτός του ότι είναι φανερά αναξιοπρεπεστατη, διότι δείχνει πως αντί να κάνεις πολιτισμένο διάλογο με ανταλλαγή απόψεων προτιμάς απλώς να μην σεβαστείς τον συνομιλητή σου και έπομενως δεν σέβεσαι ούτε εσένα τον ίδιο, δεν σε καθιστά εξυπνότερο. το αντίθετο.)
    μηπως θα προτιμούσες να δώσεις καποιο επιχείρημα επάνω σε αυτά που συζητάμε?

    Η συσχέτιση της πολιτικής δεν βασίζεται στις σεξουαλικες προτιμήσεις του καθενός, αλλα στον τρόπο που η ίδια η κοινωνία στιγματίζει ανθρώπους με βάση αυτών, και οταν μετα εκεινοι διαμαρτύρονται τους βαφτίζει '' υπερβολικούς ''.
     
    Last edited: 4 Ιουνίου 2021
  9. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    @nellh__
    πριν κουνήσεις το δάχτυλο και προβείς σε χαρακτηρισμούς, θα συνιστούσα αφενός να διαβάζεις πιο προσεκτικά και αφετέρου να ψάξεις τη λέξη ειρωνεία αλλά και τη μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη

    να είσαι καλά
     
  10. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Πηγη
    NEWS247 05 ΙΟΥΝ 2021

    ILGA-Europe. Ο χάρτης αποτυπώνει το πού βρίσκεται κάθε χώρα της Ευρώπης σε σχέση με τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα, με βάση συνολικά 48 κριτήρια που αφορούν, μεταξύ άλλων, στα εγκλήματα μίσους, στην αναγνώριση των τρανς, ίντερσεξ ατόμων κλπ.

    Ο χώρες της Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας που συμμετέχουν κατατάσσονται και σε μια λίστα σύμφωνα και με το σκορ που συγκεντρώνουν. Από αυτές, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, μόνο οι 17 κατέγραψαν ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.

    Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται για ακόμη μία φορά η Μάλτα, η οποία σύμφωνα με το avmag αυξάνει το ποσοστό της από 89,10% που ήταν πέρσι σε 98,78%, ενώ την τελευταία θέση είναι σταθερά το Αζερμπαϊτζάν με 2,33%, το οποίο μετέχει στο Συμβούλιο της Ευρώπης, αλλά γεωγραφικά ανήκει στην Ασία.

    Η Κύπρος βρίσκεται και πάλι στην 29η θέση με το ποσοστό 30,97%, ενώ η Ελλάδα συναντάται και πάλι στην 18η θέση με ποσοστό 47,2%.


    Οι δέκα κορυφαίες χώρες
    Οι πέντε χώρες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία είναι η Μάλτα 93,78%, το Βέλγιο με 74,24%, το Λουξεμβούργο με 71,95% (σημείωσε μείωση), η Πορτογαλία με 68,35% (σημείωσε σημαντική αύξηση) και η Νορβηγία με 67,49% (σημείωσε μείωση). Ακολουθούν η Φινλανδία, Σουηδία, η Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

     
    RAINBOW-EUROPE.ORG
    Οι δέκα χώρες με το χαμηλότερο ποσοστό
    Οι πέντε χώρες με τις χειρότερες βαθμολογίες στην κατάταξη είναι το Αζερμπαϊτζάν με 2,33%, η Τουρκία με 3,83% (μείωση από το 3,89% του 2020), η Αρμενία σταθερά με 7,49%, η Ρωσία με 9,7% (μείωση από το 10,20% του 2020) και το Μονακό σταθερά με 11,29%. Ακολουθούν η Λευκορωσία, η Πολωνία (σημείωσε πτώση από το 2020), ο Άγιος Μαρίνος, και η Λετονία
     
  11. finglock

    finglock Regular Member

    Πωπω, η Ιταλία μεγάλο χάλι
     
  12. de7

    de7 s

    Μετά από τη διατύπωση των αναρτήσεων που παρέθεσα, διερωτώμαι πώς είναι δυνατόν σε ένα forum που υποτίθεται πως σέβεται το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και στον σεξουαλικό προσανατολισμό, να υπάρχουν ακόμη αναρτημένες τέτοιες απόψεις οι οποίες προωθούν τη σεξουαλική παρενόχληση και την κουλτούρα του βιασμού χωρίς κανέναν σεβασμό απέναντι στο δικαίωμα της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης του άλλου, διαστρεβλώνοντας και καταπατώντας την έννοια της συναίνεσης.

    Το ότι κάποιες γυναίκες συναναστρέφονται σεξουαλικά με άλλες γυναίκες δεν σημαίνει πως ο κάθε "ορμητικός" σταρχιδιστής μπορεί να τις παρενοχλεί, θεωρώντας δεδομένο πως αν περπατήσει δίπλα τους το αποτέλεσμα θα είναι να τις χουφτώσει ή να τις γαμήσει.

    Θα μπορούσε, παρακαλώ, η διαχείριση, να τοποθετηθεί; @χάντρα @Θρυαλλίς;
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2021