Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Σας παρακαλώ Κύριε μου. Δεν σας επιτρέπω να λέτε δημόσια πως κοροϊδεύω. Αυτό μας έλειπε τώρα.
     
  2. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Ναι και μεγαλουργήσαμε, βέβαια οι φιλόσοφοι και οι επιστήμονες πολλές φορές δεχθήκανε διωγμούς απο τον παγανισμό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
     
  3. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Εξακολουθείς να μη μου αφήνεις άντερο από τα γέλια! Ήμουν βέβαιος ότι ως γνήσιος Αριστερός είχες support από το σύστημα  
    Τον Πανούλη τελευταία φορά που τον είδα ήταν ανεβασμένος σε μια εξέδρα και αγκαλιαζε τον Αλέκση. Έκτοτε από ότι έμαθα τον κάνατε συνέταιρο και μετά τα ίχνη του χάθηκαν μέχρι τη στιγμή που εμβολιαζότανε κάπου στη Σερβία γιατί εδώ τον πείραζαν οι αδιάθετες....παρτίδες που κατήγγειλε πάλι ο πατερουλης Αλεκσης! Αν τον δεις να του πεις όταν βουτάει για ψαροντούφεκο να μη φοράει μπουκάλες... θα καταλάβει αυτός.
     
  4. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Το γνωρίζω Κύριε μου, δεν το επιτρέπει και η θέση σας εξάλλου  
     
  5. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Εσυ τελικά αποφάσισε συμφωνείς η διαφωνείς μαζί μου; Τη μια μου τα χαλάς την άλλη υποστηρίζεις την Παναθα και τα εξομαλύνεις τα πράγματα. Πάρε θέση επιτέλους
     
  6. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Κοίτα, χριστιανός πολύ δεν είμαι, αλλά όταν έβλεπα τον νικ να βαράει τρίποντο.. μία προσευχή την έκανα η αλήθεια είναι
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έτσι, για την αλητεία:
    1. Η κουλτούρα δεν μεταδίδεται γενετικά. Το γεγονός ότι οι κάτοικοι αυτού τού τόπου διατηρούν μεγάλη γενετική συγγένεια με τους κατοίκους πριν 5000 χρόνια σημαίνει ότι οι δεύτεροι είναι απόγονοι των πρώτων χωρίς πολλές προσμείξεις. Δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ωστόσο ότι μοιράζονται έστω και κατ' ελάχιστον τα ίδια "μυαλά"
    2. Έλληνες, κατά τον Ισοκράτη, ήταν αυτοί που μετέχουν ελληνικής παιδείας. Η παιδεία εκείνη μας έχει χαιρετήσει από το 146 πΧ.
    3. Ο δυτικός πολιτισμός βασίζεται στην Ελληνορωμαϊκό ο οποίος αν και διατήρησε πολλά κοινά στοιχεία με αυτόν του καιρού του Ισοκράτη σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο ίδιος.
    4. Ο Βυζαντινός πολιτισμός αν και καθόλα αξιόλογος (πχ Codex Justinianus, υπέροχη τεχνοτροπία, αρχιτεκτονική κλπ) δεν έχει και πολλά κοινά με το σύγχρονο δυτικό και πέραν της γλώσσας ούτε με τον Ελληνικό, που είναι μπαμπάς του Ελληνορωμαϊκού και παππούς του Δυτικού.
     
  8. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Κοιτα ούτε εγώ είμαι πολύ χριστιανός. Αλλά κι εγώ όταν έβλεπα τον νικ να βαράει τρίποντο μαι προσευχή την έκανα και για να το πετύχει και για άλλο λόγο ( το εξαντλήσαμε το θέμα της ομοφυλοφιλίας οποτε δεν επανέρχομαι   ) οποτε εντάξει στο ίδιο πλευρό είμαστε
     
  9. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Λοιπόν θέτω προς ψηφοφορία το εξής ζήτημα. Να καλέσουμε την Ελένη Γλυκατζη Αρβελερ να γίνει επίτιμο μέλος του greekbdsmcommunity και να μας λύνει κάθε σχετική απορία. Οποίος συμφωνεί ας κάνει σπανκινγκ στο διπλανό του, οποίος διαφωνεί ας φορέσει gag στο στόμα γιατί είναι ώρα κοινής ησυχίας και δεν τις μπορώ τις φωνές
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Εσύ μίλησες για κράτη και σύνορα, πριν τον 18ο αιώνα δεν μίλησα εγώ.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Ένα DNA είχαμε καθαρό το μπασταρδέψαμε κι αυτό με τα εμβόλια.
    Όλο και κάποιος καθαρός θα έχει μείνει στην κοίλη γη.
    Ίσως και στην κάτω πλευρά της επίπεδης.
    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
     
  12. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    1 Η κουλτούρα δεν μεταδίδεται γενετικά αλλά απο στόμα σε στόμα, δεν έχει εξαφανιστεί, έχει εμπλουτιστεί, Πάρε παράδειγμα τα μουσικά όργανα και την εξέλιξη τους, επίσης πολλά έθιμα έχουν μείνει αυτούσια για πολλούς αιώνες όπως η γιορτή του Φαλλού στον Τύρναβο.

    2 Η Παιδεία δηλαδή το σχολείο ή τι διδασκόντουσαν; Γιατί Όμηρο έκαναν και αυτοί Όμηρο κάνουμε και εμείς, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον όρο παιδεία.

    3 Όχι δεν ήταν ίδιος γιατί εμπλουτίστηκε, επίσης είναι Ελληνικός κατά 99% αν και οι Λατίνοι Ρωμαίοι θεωρούνται ξαδέρφια μας και συνοδοιπόροι μας πρίν την Ρωμαική Αυτοκρατορία.

    4 Είσαι εντελώς λάθος, οι Βυζαντινοί ήταν επηρεασμένοι απο την Ελληνιστική εποχή και πίστευαν ότι θα την Αναγεννήσουν Πολιτιστικά, τα κτήριά τους είχαν πολλές Ελληνιστικές επιρροές και διέφεραν απο την Ρωμαική Αρχιτεκτονική, και στα νομίσματά τους βρίσκουμε αρκετές φορές τον Μέγα Αλέξανδρο, επίσης στην αρχή ήταν να μετακινήσουν την πρωτεύουσα στην Θεσσαλονίκη και όχι στην Κωνσταντινούπολη. Τώρα τι μαθήματα έκαναν, τα γνωρίζουμε, έκαναν όμηρο, μάθαιναν για την αρχαία Ιστορία και φιλοσοφία.

    Αν σκεφτείς ότι ο Χριστιανισμός είναι κάτι ξένο στον Ελληνισμό σκέψου ότι το ιερότερο μυστήριο, η βάφτιση, είναι αρχαίο Ελληνικό μυστήριο και όχι ιουδαικό.