Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκείνη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος darknight, στις 26 Μαϊου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Όμορφε βάλε ένα κόμα μετά το αγωνιούν και θα δεις σε ποιους λέει , "get a life".
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest


    Δες Λιάκο:

    δεν θα ειχε αγωνια αν δεν την ποσταρα λιγη λιγη για αυτους που αγωνιούν get a life, για αυτούς που αμφισβητούν την εγκυρότητα της δεν έχω να αποδείξω τίποτα.

    δεν θα ειχε αγωνια αν δεν την ποσταρα λιγη λιγη, για αυτους που αγωνιούν get a life, για αυτούς που αμφισβητούν την εγκυρότητα της δεν έχω να αποδείξω τίποτα.

    δεν θα ειχε αγωνια αν δεν την ποσταρα λιγη λιγη για αυτους που αγωνιούν, get a life για αυτούς που αμφισβητούν την εγκυρότητα της, δεν έχω να αποδείξω τίποτα.


    Καλό δεν το είχα προσέξει...
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ένα "," μπορεί να σε ζορίσει  
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    @ Χάινριχ, Ηλίας: Δε ντρέπεστε;   Εδώ ο άνθρωπος γράφει τη φαντασίωσή του... συγγνώμη, προσωπική εμπειρία (στα όνειρά του) ήθελα να πω κι εσείς τον κοροϊδεύετε; Περιμένω με ανυπομονησία να δω τι συνέχεια. Μπορεί να τη δει κάποια άλλη νύχτα στον ύπνο του    
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν κοροιδεύω καθόλου Durcet , ξεδιαλύνω απλώς την παρεξήγηση. Σέβομαι τις όποιες εικόνες του καθενός...
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Ντρέπομαι ναι. Το ομολογώ. Και φυσικά δεν γνωρίζω αν είναι φαντασίωση ή εμπειρία. Την γράφει ωραία και με πάθος με αποτέλεσμα ......να με νευριάζει.
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ξέχασες το σημαντικότερο: τη γράφει και σε δόσεις    
     
  8. commcosmos

    commcosmos Regular Member

    Άτοκες???
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ως άτοκες ξεκίνησαν αλλά τόσο που καθυστερεί η συνέχεια θα πάρουν τόκο υπερημερείας  
     
  10. αυτο που εκανες ηταν οτι χειροτερο προχωρα στο σπιτι γονατισε και περιμενε με μου ειπε. κατεβηκα απο το αυτοκινητο της και πηγα στο σπιτι ανοιξα με το κλειδι που μου εδωσε και μπηκα, ημουν ετοιμος να παρω τη θεση που μου ειχε δωσει εντολη και μου ειχε περιγραψει αναλυτικα στο μηνυμα της στο νετ. γονατισα το κεφαλι μου ενωθηκε με το πατωμα στο σημειο του μετωπου και τα χερια μου διπλα στο κεφαλι να ακουμπουν μεχρι τα μπρατσα το πατωμα. την περιμενα.

    πρεπει να περασαν πεντε λεπτα εμενα μου ειχε φανει αιωνας το σπιτι δεν το ειχα παρατηρησει καθολου φοβομουν να σηκωσω το κεφαλι μου να δω, δεν ηθελα να την παρακουσω παλι.

    μπηκε μεσα στο σπιτι , δεν μου εδωσε καμια σημασια.. ανεβηκε τις σκαλες και χαθηκε αφηνοντασ με μονο στη θεση που μου ειχε ορισει. ισως να την ειχα νευριασει αρκετα.....


    to be continued as you know...... 
     
  11. Feng

    Feng Regular Member

    ρε φιλε, αμαν πια, αντε!  
     
  12. κατεβηκε μετα απο λιγη ωρα εγω τη περιμενα γυμνος στη θεση που μου ειχε πει... ηρθε διπλα μου μου ειπε οτι σε αυτη τη τιμωρια θα επρεπε να ειμαστε και οι δυο γυμνοι. εγω εβλεπα τα ποδια της αλλα δεν επρεπε να τη κοιταξω πουθενα αλλου. μου εδεσε τα ματια με ενα μαυρο μαντηλι. δεν ηθελε να τη κοιταξω καθολου. με οδηγησε στο κρεβατι τησ με εβαλε να ξαπλωσω μπρουμυτα τα χερια μου και τα ποδια τα εδεσε στα ακροκαγκελα του κρεββατιου, τα εδεσε πολυ σφιχτα με τιε χειροπεδες τις ενιωθα στη παραμικρη κινηση τις ενιωθα να με κοβουν. το σωμα μου ειχε παρει τη μορφη χ. ήξερα οτι στο προσκεφαλι του κρεββατιου υπηρχε καθρεφτης αν τα ματια μου δεν ηταν δεμενα θα την εβλεπα ομως τωρα τιποτα. μου ειπε οτι θα μαστιγωθω πολυ. θα αρχισει με μαστιγιο ιππασιας στο κωλο μου. 70 χτυπηματα. αρχισε να μου τα ριχνει και ο πονος μετα τα 10 χτυπηματα σταματησε να ειναι ευχαριστως ποναγα πολυ και αρχισα να βογγαω. στα 40 χτυπηματα σταματησε σκεφτηκα οτι το μαρτυριο τελειωσε. ομως ποσο λαθος εκανα. πηρε ενα φιμωτρο μπολ γκανγκ και μου το φορεσε. το φιμωτρο επνιξε τις κραυγες πονου μου εριξε τα υπολοιπα 30 και σταματησε. μου εβγαλε το φιμωτρο και αρχισε να με φιλαει με γλωσσα η γλωσσα της ειχε μπει σε ολο το στομα. ενα φιλι και τοσος πονος μου αξιζε. μου ειπε οτι παει να βαλει ενα ποτο και να φερει τον βουρδουλα. βουρδουλα εννοουσε το μπουλ γουιπ. πριν προλαβω να ικετεψω για να μη γινει αυτο το φιμωτρο μπηκε παλι στη θεση του. υστερα απο μιση ωρα ξαναηρθε απο οτι ακουγα καποια φιλη της την ειχε παρει τηλεφωνο κι εκεινη της ελεγε ακριβως τη ειχε συμβει. δεν αισθανομουν καλα που μαθαινε καποιος αγνωστος σε εμενα για εμενα, ομως δεν ημουν σε θεση ουτε καν να αναπνευσω απο το στομα οχι να μιλησω. γυρισε. το αγαπημενο της ποτο. παγωμενη βοντκα χωρις παγο απο το ψυγείο. αρχισε να με χτυπαει στη πλατη ο ηχος αυτου του μαστιγιου ηταν πολυ δυνατος ο πονος αφανταστοσ ενιωθα οτι μου εσκιζε το κορμι. γρηγορα αρχισα να κλαιω. οπως ανακαλυψα μετα δεν με ματωσε αλλα το μαστιγιο αυτο με ζωγραφισε. ζωγραφισε ολη τη πλατη μου μετα με γυρισε ανασκελα και με χτυπαγε μπροστα εκλαιγα και ο πονος μου χαριζε απιστευτη ηδονη μου ειχε δωσει την αδεια της να καυλωσω ευτυχως γιατι δε μπορουσα να το ελεγξω. υστερα αποτομα σταματησε. κι εφυγε απο το δωματιο. ξαναμιλησε στο τηλεφωνο στην ιδια φιλη της οπως μου ειπε αργοτερα. ηταν ο μεντορας της. καποτε τη γνςωρισα και αυτη. ξαναηρθε στο δωματιο και μου εβγαλε το μαντηλι την αντικρυσα ηταν γυμνη. εγω μπρουμυτα στο κρεββατι, οπως τη κοιταξα πιο κατω φορουσε ενα τεραστιο μαυρο στραπ ον. συνεχιζεται.................