Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm σχέση και διαφορά ηλικίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος periandros_, στις 16 Ιανουαρίου 2018.

  1. Οτάν ξεκινησαμε την επικοινωνία ήμουν σχεδόν 17 και είχα ενδοιασμούς να τον συνάντησω ενω εκείνος με ενθάρρυνε, οποτε συναντηθήκαμε όταν ήμουν 19.
     
  2. Ε ναι. Μέσα στην όλη αρρώστια που ειχε αυτος ο ανθρωπος να βρίζει και παράλληλα να καβλωνει, είχε και την βλακεία να πιστεψει μετα απο 4 χρονια καθημερινής επαφής, πως ήμουν 15 χρονια μεγαλύτερη απ οτι γνωρισε.
     
  3. Εννοείται και ηταν παντα πολύ ευγενικός. Κι εγώ για τον συνδυασμό βρισιδι-κοροιδια-καβλα τον αγάπησα.
     
  4. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που πέρα απ την θολή φωτο, δέχθηκε πρόθυμα και το τελείως άσχετο ονοματεπώνυμο που του "αποκαλυψα" πως έχω - άσχετο με το ονοματεπώνυμο με το οποίο εξαρχής του συστήθηκα.-
    Εβγαλα το συμπέρασμα, πως ουσιαστικά, η εμμονή του με την ηλικία, ηταν ενα έρεισμα για να κανει bullying. Δηλαδή, και 20, και 60 να ήμουν, κάτι θα έβρισκε ως αφορμή.
    Το ίδιο και το όνομα μου. Τι σημασία έχει πως λέγεται κάποια, οταν εξαρχής το μονο που δέχεται είναι συστηματικό λεκτικο κωλοχερο και ξύλο.
    Τώρα όσον αφορα την οικογένεια, είπα αρχικα πως έχω και δυο παιδιά στο Δημοτικό, για να φανώ αληθοφανής, επειδή σκέφτηκα πως έτσι είναι οι περισσότερες 35χρονες.
    Μετα όμως, το αναιρεσα επειδή θα δημιουργούσε προβλήματα μιας και δεν θα μπορουσα να μιλώ για κάτι που δεν έχω βιώσει.
    Γι αυτον τον λογο, δεν θα μπορουσα να είμαι 35 χρονων και να μιλάω μαζί του για πολλές ώρες, καθημερινά, για 4 χρονια.
    Καμια εντύπωση δεν του έκανε, που όλες μου οι αφηγήσεις, τα νέα μου, μιλούσαν για το σχολείο και την σχολή μου, για φιλους κι εμπειρίες που μέχρι τοτε είχα.
    Καταληγω πως τελικά, δεν τον ενδιέφερε ο,τι έλεγα, μιας και η "σχέση" μας, ηταν ουσιαστικά ενα διαστροφικό bullying.

    Οσον αφορα τα quote απενεργοποιημενων account που ανεφερετε, χρησιμο θα ηταν να επικοινωνήσετε μαζι τους.
    Ισως θα ήθελαν να επιστρέψουν, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια πραγματα που δεν είχαν καποτε την δυναμη να αντιμετωπίσουν.
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2021
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Οι χλαπάτσες είναι μέρος του παιχνιδιού. Βγήκες σοφότερη; Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κρατήσεις και να πας παρακάτω.
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

     
  7. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

     
  8. Ω ναι. Και για το όλο θέμα την ευθύνη την αναλαμβάνω πρωτίστως εγώ που επέλεξα να εμπλακώ και μάλιστα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
     
  9. Να συμπληρώσω κάτι που στο προηγούμενο ποστ δεν έκανα αρκετά σαφές.
    Η "σχέση" μας, στα πρώτα χρόνια ήταν ονλινε, οι s/m πρακτικές σε live μορφή και οχι cyber, ήρθαν μετά την συνάντησή μας. Γι αυτόν τον λόγο μίλησα για "ας πούμε σχέση" και οχι μια κανονική σχέση στην οποία τα μέλη της έστω και εξ αποστάσεως συναντώνται συχνά.
    Θυμάμαι κάποτε που με πίεζε να συναντηθούμε και του είπα πως στα πρώτα χρόνια της επικοινωνίας μας ήμουν ανήλικη και δίσταζα και γι αυτό-μεταξύ άλλων παραγόντων- να τον συναντήσω, μου είπε πως πρώτον αυτό δεν θα είχε καμία σημασία για εκείνον, και δεύτερον πως οι σχέσεις εξ αποστάσεως λειτουργούν ακόμη και αν τα μέλη τους συναντώνται πχ δυο φορές το χρόνο. Έφερε και ένα παράδειγμα στο οποίο εγώ, υποθετικά θα μπορούσα να βρισκόμουν μέχρι και στο εξωτερικό με την οικογένειά μου, να έχω κάποια παράλληλη σχέση με κάποιον άλλον στο σχολείο μου, και ο δικός μας δεσμός θα λειτουργούσε ανεξαρτήτως συνθηκών πχ συναντήσεις κλπ.

    Εκείνος την μια έλεγε πως έχουμε σχέση, ίσως εννοώντας την καθημερινή μας επικοινωνία, την άλλη έλεγε πως απλά μου έκανε παρέα, την αλλή ρωτούσε πως και δεν φεύγω με τόσο κωλόχερο και ξύλο και πως μάλλον έχω αντοχές και πάλι λόγω ηλικίας, την άλλη πως είμαστε σαν friends with benefits, την άλλη πως μετά την συνάντησή μας, είχαμε σχέση εξ αποστάσεως και μετά την πρώτη μας συνάντηση, μου ζητούσε να ορίσω ημερομηνία της επόμενης.

    Το όνομά μου του το είχα πει εξαρχής, δεν του μίλησα όμως για όλους μου τους συγγενείς -ήταν και σπάνιο να μ αφήνει να μιλήσω χωρίς φωνές για λεκτική βία για το παραμικρό- και δεν ήταν καθόλου συνώνυμή μου η δεύτερη μου ξαδέρφη. Απλώς εκείνος δεν έδωσε κάποια σημασία στο "καινούριο" όνομα που του παρουσίασα, επειδή όπως είπα, ελάχιστη σημασία είχε για εκείνον.

    Σχετικά με αυτό που ρωτάτε για το πως πήρα πίσω την ύπαρξη οικογένειας κλπ, αναφέρεστε σε κάτι που στιγμιαία είπα, τις τελευταίες μέρες της ας πούμε επικοινωνίας μας.
    Και το αναίρεσα σχεδόν αμέσως επειδή επρόκειτο για μια προσπάθειά μου να φανώ αληθοφανής ως 35χρονη, ειδικά σε κάποιον που με είχε συναντήσει και του μιλούσα επι 4 χρόνια, καθημερινά και για ώωωρες για την μαθητική και φοιτητική μου ζωή.
    Δεν θα μπορούσα να το υποστηρίξω, και επειδή το ψέμα δεν κρατάει πολύ, το αναίρεσα σχεδόν αμέσως, όπως αναίρεσα και την αυτοκαταστροφική μου συμπεριφορά που είχα εξαρχής με το να ανέχομαι λεκτική βία και όπως το είχε χαρακτηρίσει εκείνος εξαρχής, κωλόχερο και ξύλο.
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2021
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

     
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    @nocternia_obscura
    Η εμπειρία που τόσο γλαφυρά έχεις περιγράψει θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί και χωρίς μεγάλη διαφορά ηλικίας... Είναι γνωστό πως η βιολογική ηλικία δε συνάδει απαραίτητα με τη συναισθηματική/ψυχολογική ωριμότητα... Έχω την αίσθηση πως τα posts σου ταιριάζουν καλύτερα στο "bdsm εμπειρίες" παρά στο συγκεκριμένο νήμα
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Συκοφαντική και άδικη επιθετική συμπεριφορά σας αποδόθηκε, όχι δειλία.
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2021