Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Όταν εσύ έκανες λεκτική επίθεση στα πριβέ τόσων μελών, δεν ήσουν τραμπούκος?
    Όταν μετά την λεκτική σου επίθεση μπλόκαρες και έτρεχες να κρυφτείς για να μην σου έρθει η απάντηση που σου άξιζε, δεν ήσουν δειλή?

    Δεν ανήκω σε καμία κλίκα. Όμως μετά από όλα αυτά τα ψευτικα προφίλ, τα ψέματα και τα παραμύθια που έχεις πει και όσα έχεις κάνει, δεν σε πιστεύω. Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λες.
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Καλύτερα να χαλαρώσετε λίγο. Δεν φαντάστηκα εγώ κλίκες και τραμπουκισμούς. Ούτε και σας επιτίθεται κανείς, όσο και να σας βολεύει να το φωνάζετε.
    Μπορείτε να απέχετε, αν δεν σας παίρνει το κλίμα.  
     
  3. Θυμάμαι απο μικρή, όταν κάποιος μου φερόταν άσχημα, έψαχνα πάντα να βρω που έκανα λάθος. Νόμιζα πως εαν άλλαζα αυτό το λάθος, όλα θα γινόταν καλύτερα στην μεταξύ μας σχέση. Το ίδιο πάσχιζα για χρόνια με εκείνον, το τοξικό πάθος που είχα με τον άνθρωπο που αποτέλεσε δυστυχώς την πρώτη μου επαφή με το bdsm. Με γοήτευσε η διαφορά ηλικίας μας, η καλλιτεχνική του ματιά, η εμπειρία που έμοιαζε να έχει στον χωρο και γενικότερα.
    Όλη μου η προσπάθεια να αλλάξω, να διορθώσω τυχόν λάθη που ίσως έκανα, ωστε να ειναι πιο καλός μαζί μου, πηγε στα σκουπίδια. Το ίδιο λάθος φαίνεται συνεχίζω και κάνω με χωρους οι οποιοι σχετιζονται μ εκεινον. Πάντα προσπαθώ να παρω την ευθύνη, οχι απο αλτρουισμό, αλλα επειδη ετσι ισως υπαρξει η ευκαιρία να καλυτερεψουν τα πραγματα, να ελεγξω την πηγη του προβληματος δλδ. Δεν λειτουργει. Νιωθω οντως αφελης, και το καλοπροαιρετη δεν το ελαφρυνει.
     
  4. οκ λοιπον, το λαθος που καποτε εκανα, θα δημιουργεί εσαεί σε ο,τι και αν γραψω την αντιδραση πως οπωσδηποτε λεω ψεματα, και οπωσδηποτε καπου κρυβεται ο τραμπουκος, που δεν ενδιαφερει και κανεναν για ποιον λογο τοτε αντιδρουσε ετσι στα πριβε, και ποτέ δεν πεταχτηκε σε κανεναν στο ξεκαρφωτο.
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Για μήνες μετά το μπαν σου, κυνηγούσες τα μέλη στο φετ, μέχρι και για φβ άκουσα. Τι σου κάνανε πια?
     
  6. Οταν ατομα μιλουσαν με σιγουρια για την ψυχιατρική βοηθεια που χρειαζομαι κανοντας διαγνωση μεσω ποστ, οντας αγνωστοι μου, ενω ταυτοχρονα με βριζανε με αφορμη ενα τραγικα ανωριμο παιχνιδι που καποτε ειχα με τα λαηκ, το θεωρησα τερμα προκλητικο και αισχρο. Δεν ειχα ποτέ καποια σκοτεινη προθεση, ειχα απλως την τραγικη αναγκη για φιλικοτητα, εστω και υπο αυτη την μορφη. Ολο αυτο ηταν μια αηδια και με εμπλεξε σε αντιδρασεις, οταν αυτα τα ατομα δεν ηθελαν να ειναι φιλικα, οταν ειχαν δικες τους επιθυμιες ή και οταν απλως ηθελαν την ησυχια τους.
    Κάποτε ο Α. στον οποιο αφιερωθηκε το ποστ που αρχικα εγραψα σ αυτο το νημα, μου ειπε πως ολες αυτες οι επιθεσεις που δεχομουν απο χρονια στο φορουμ, ηταν απλως προφασεις και πως η πραγματικη αιτια ηταν οι διασταση αποψεων που ειχα με τα μελη.
    Ακομη και σημερα, δεν μπορω να το πιστεψω πως καποιος σκηνοθετει να χτυπησει "απο αλλη πορτα", ενω ο πραγματικος στοχος ειναι αλλου. Γι αυτο και επεμενα.
    Οσον αφορα το φβ, ηταν μονο επειδη ειχα την αναγκη να μιλησω σε ενα ατομο, που στο παρελθον με ειχε κατηγορησει πως υποστηριζω τους παιδοφιλους, επειδη ταυτιζομουν με την Λολιτα σε μια ταινια.
    Καποια στιγμη, της εγραψα "αηδια μανουλα" επειδη, ειχε παντα την ταση να παιζει κατι σαν μαμα, λογω ηλικιας. Αυτο ειτε παρερμηνευτηκε εκ μερους της, ειτε πραγματικα κατασκευασε μια ψευδη απειλη μου, και πως ταχα με κυνηγαει η διωξη, πραγμα που ουδεποτε εγινε. Εφτασε στο σημειο να μιλαει απειλητικα μεχρι και για την μητερα μου, και να απειλει πως θα ερθει να με βρει στο σπιτι μου και πως θα ξερασω το γαλα της.
    Εγω ειχα ζητησει ηδη διαγραφη, μαζι με τον συντροφο μου, που βασικα εκεινος μου ειπε πως "ειναι πλεον ωρα", οποτε δεν μπορουσα να απαντησω στην συκοφαντια.

    Ποτέ δεν επιτέθηκα σε κανένα άτομο χωρίς να έχω πρώτα προκληθεί σε βαθμό που ο καθένας θα έσκαγε. Δεν εχω καμια επιθετικοτητα, ουτε εχω καποια ταση να ανεχομαι, ιδιως μετα το bullying που βιωνα και που με ειχε κανει μεταξυ αλλων να εχω αναγκη και το γελοιο παιχνιδι των λαηκ.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σε εμένα επιτέθηκες στο *** χωρίς κανένα λόγο και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι αυτό έγινε μόλις μερικές μέρες μετά τον "πλακωμό μου" με κάμποσα μέλη του φόρουμ με αφορμή ένα ποστ που είχα γράψει "Εμένα η εν λόγω δε μου έχει δώσει τέτοια εικόνα. Μπορεί να διαφωνούσε μαζί μου αλλά ήταν πάντα μετρημένη και με επιχειρήματα και ποτέ με υστερίες."

    Αν είχες ζητήσει μια γαμημένη συγνώμη αντί να τα ρίχνεις σε δίκαιους και άδικους κανείς δε θα ασχολούνταν περισσότερο.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αναμένω να δικαιολόγησετε τα ακόλουθα με καποια δακρύβρεχτη αλλά αμόλυντη αφήγηση :
       
     
  9. Σ εσενα ποτέ δεν επιτέθηκα. Εσύ εξέλαβες ως επίθεση το "οπως εσυ γραφεις πως θα εφτανες μεχρι και μπινελικια για να προστατεψεις τον "κηπο" σου, ετσι κι εγω θα εκανα το ιδιο για να υπερασπιστω τον εαυτο μου"
    επισης, καποτε σε πριβε συνομιλια μου ειχες πει πως εχω υβρη επειδη τολμω να ποσταρω στο αντιφετιχ τα λυσσασμενα για σεξ παππουδια. Το εγραψα χιουμοριστικα, ομως το να μου λες πως διαπραττω υβρη που κατι μου φαινεται αντιφετιχ ειναι προκληση, και η αντιδραση μου σ αυτο ειναι υγιης. επισης αμαν πια με τα παππουδια σ αυτο το φορουμ. δλδ οποιος δεν γουσταρει στην τελικη, πρεπει να κανει μπουλινγκ; δικαιωμα εχουμε ολοι στην επιλογη, και αυτο δεν ειναι υβρις.

    Καλα, εδω παρεθεσα μια φορα συνομιλια που ειχα με καποια, και ενω ηταν αυτουσια, μου ελεγε πως ισως κατι εχω παραλειψει, επειδη δεν υπηρχαν οι βρισιες που εξαπελυε στα δημοσια ποστ της, στα οποια υπερασπιζονταν την αντιδραση μου προς τον φιλο της, που σε καθε ποστ μου που του φαινοταν ξερωγω κουλτουρε, κοροιδευε με εικονες και τζιφ.

    επισης, μιας και περασε πανω απο χρονος
    τοτε, μετα τον πλακωμο σου με τα μελη, ειχες πει σ εκεινη που απειλουσε εμενα και την μητερα μου με συκοφαντιες, πως καλα εκανε και κατηγγειλε το θεμα,
    χωρις να γνωριζεις πως επροκειτο για ψεμα
     

  10. Ειπα κι εγω να αποφυγω στο να λεω παλι για λαηκ, για συκοφαντιες, να απολογουμαι για τις αντιδρασεις μου και να αναμοχλευω πραγματα πριν απο 1, 2, 5, 7 χρονια, αλλα φευ.
    Δεν πειραζει ομως. καλυτερα στο φως παρα ερποντα.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έχω screenshots που σε διαψεύδουν.

    Σου είχα γράψει ότι η έπαρσή σου είναι ύβρις. Ορίστε το πλήρες μήνυμα.
    Και τι περίμενες να της πω; Πάρε την κουμπούρα και μπουμπούνισέ της μια στη μούρη; Στο δυτικό κόσμο έτσι λύνονται οι διαφορές, με προσφυγή στις αρχές.

    Btw, ένας μέρος του χαμού είχε γίνει γιατί σε είχα αναφέρει ως "η φερόμενη" και πως δεν δέχομαι αυτόματα ενοχή κανενός μέχρι να υπάρξει απόφαση δικαστηρίου.
     
  12. εμενα προσωπικα, το να λεει καποιος πολυ καλα εκανες και πηγες στην διωξη, ισοδυναμει με την αποδοχη των σοβαροτατων συκοφαντιων της. θα μπορουσες να κρατησεις εστω μια ουδετερη σταση, ωστε να μην υπαρχει και η αναλογη αντιδραση απο μερους μου.

    και επιπλεον, οταν σου ειπα ποιο το θεμα με το ποστ μου στα αντιφετιχ, απαντησες πως "τα 18χρονα δεν ξερουν να πηδιουνται"
    τοτε σου ειπα για την φυση που δεν διδασκει το σεξ, και μου μιλησες για επαρση;

    δεν εχει επαρση οποιος, εχει μια γνωμη, και μαλιστα στηριζομενη στο βιωμα.