Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. tithon

    tithon Contributor

    αποκλείεται να βελτιώσω την αντιληπτική ικανότητα οποιουδήποτε, εκτός κι αν είναι δουλειά μου.
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αν μπορείς να παράξεις ελλογο λόγο, καντο.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    αν υποθέσουμε ότι το κάνω, πώς θα το πληροφορηθείς;
     
  4. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αχ, πάλι μπερδεύεσαι.

    Μα το θέμα δεν είναι να το πληροφορηθώ. Κανείς δεν απασχολείται για το αν θα το πληροφορηθώ, δεν είναι το θέμα μας, οι δημοσιες σχέσεις σου.

    Απλά κάντο, αν μπορείς. Θα το πληροφορηθουν πολλοί άλλοι, περισσότερο αξιόλογοι από εσένα ή εμένα.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    είναι πληροφορημένοι, μην έχεις ανησυχία.
     
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Δεν υπάρχει τεχνητή διαμάχη.
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Οι έννοιες του "καλού" και της "φυσικής επιλογής" δεν συναντήθηκαν ουδέποτε.
    Και αυτό που συμβαίνει τώρα, αλλά και γενικότερα με τα εμβόλια και άλλα "όπλα" της ιατρικής είναι ακριβώς το να μην αφεθεί η φυσική επιλογή να λειτουργήσει.
     
  8. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Να το κοιτάξεις αυτό, δεν είναι καλό.

    Και το άλλο που απομονώνεις επιλεκτικά κομμάτια από τα γραφόμενα μου για να απαντήσεις μια εύκολη γενικόλογη φανφάρα, αγνοώντας πολύ βολικά, συγκεκριμένες ερωτήσεις που σου απευθύνονται.

    Σόρρυ αλλά προτιμώ πιο εποικοδομητικό διάλογο ακόμα και όταν διαφωνώ με κάποιον. Τουλάχιστον τότε υπάρχει πιθανότητα να προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Το να συνεχίσω να απαντάω σε σαπουνόφουσκες αντί επιχειρημάτων, δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει ή έχω το χρόνο να κάνω.
     
    Last edited: 21 Ιουλίου 2021
  9. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Ευχαριστώ που συνόψισες σε μια φράση το μείζον σημερινό κοινωνικό πρόβλημα. Όλοι ξέρουν να φωνάζουν για τα δικαιώματα τους αλλά όταν έρθει η ώρα των υποχρεώσεων βγάζουν την ουρά τους απ' έξω.

    Συνεχίζεις να αγνοείς όσους θέλουν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν. Αλλά αυτοί να μείνουν σπίτια τους και καλά να πάθουν, σαν τους άλλους με τις αναπηρίες που μας έχουν πρήξει. Τα δικά τους δικαιώματα στην ελευθερία κινήσεων δεν μας αφορούν, είναι δικό τους θέμα.

    Συνεχίζεις να αγνοείς το γεγονός πως ένας εμβολιασμένος δεν προστατεύεται 100% και πως μπορεί να νοσήσει και να μεταδώσει, ενδεχομένως σε κάποιον τρίτο που δεν μπορεί να εμβολιαστεί και να πεθάνει. Όλοι αυτοί δεν ανέλαβαν κάποιον κίνδυνο. Και όλοι αυτοί πρέπει να συνεχίσουν να ρισκάρουν παρά την θέληση τους, επειδή κάποιοι άλλοι "δεν είναι δε πεισμένοι" λες και τους ζητήθηκε τίποτα εξωφρενικό πια.
     
    Last edited: 21 Ιουλίου 2021
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Προσωπικά βρίσκω ανούσιους κι ανόητους τους διαχωρισμούς και τις διχόνοιες. Έχω φίλες που δεν έχουν εμβολιαστεί και ποτέ δεν με απασχόλησε. Εγώ έχω εμβολιαστεί, γιατί είμαι εμβολιάκιας παιδιόθεν. Δεν καταννοώ τον ντόρο γενικά, ειλικρινά.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΕΜΜΕΣΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
    http://www.legalnews24.gr/2021/07/c...5N8xFXuj8siwmIH65zeDtJl4aHB8g3QOjkQS6-HFE&m=1

    Ίσως σας λυθούν κάποιες απορίες αναφορικά με το πώς λειτουργεί η κοινωνία μας ευτυχώς ακόμη.
    Ο στιγματισμός της ηλιθιότητας, η απειλή της μη περίθαλψης σε όσους δεν συμφωνούν στον εμβολιασμό τους έρχονται σε αντίθεση με καθε εννοια αλληλεγγύης και ανθρωπισμού που δήθεν επικαλείστε εσείς, ο @Grim_Fandango και λοιποί συνομιλητές.
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    @ilias1
    Γράψατε:
    "Ο τρόπος που ένας ανεμβολιαστος βλάπτει τον εμβολιασμενο κ τον ανεμβολιαστο είναι ο εξης: μέσω της φιλοξενίας του ιού του δίνει χώρο να μεταλλαχθεί και έτσι τον κάνει περισσότερο επικίνδυνο/μεταδοτικο για τον εμβολιασμενο και για τον ανεμβολιαστο."

    Πολύ ωραία. Για τους ανεμβολίαστους τα είπαμε, ας τους θεωρήσουμε (έλλογα όντα; ) ότι μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν τους λείπει δα και η ενημέρωση 15 κανάλια σκάι έχουμε.

    Πάμε στους εμβολιασμένους.

    Δηλαδή, μετά το πρώτο σίζον της σειράς τρόμου που είχαμε "υποκείμενα νοσήματα" (επινόηση των ασφαλιστικών εταιρειών στα 80ς για να μην πληρώνουν) που κατά βάθος αυτά ήταν που σε σκότωναν, όχι ο κόβιντ, αλλά και το αλλόκοτο ανθρωποείδος "ασυμπτωματικός φορέας κατά μιλιούνια" που εξηγούσε γιατί το λοκντάουν δεν δούλευε αλλά παραδόξως δεν έχτιζε ανοσία αγέλης, τώρα στο δεύτερο σίζον θα πείσουμε τους "ανεμβολίαστους" να εμβολιαστούν, δηλαδή να γίνουν "εμβολιασμένοι" λέγοντας τους ότι αν δεν το κάνουν θα κολλήσουν τους ήδη "εμβολιασμένους", που τους κάναμε το εμβόλιο για να μην κολλούν κατά 97,25642%, και θα τους σκοτώσουν.

    Ελλογα.

    Για την ακρίβεια "πράσινα έλλογα".

    Φαντάσου, λέει, στο τέλος οι άνθρωποι να σταματήσουν να διαφωνούν έλλογα και να αρχίσουν να τσακώνονται με τυφλό φανατισμό για την πίστη τους...
     
    Last edited: 21 Ιουλίου 2021