Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Δεν εξαναγκάσαμε κανένα αγαπητή μου, ούτε εμβολιαστηκε κανείς με το ζόρι. Δεν χρειάζονται κεφαλαία. Μπορούμε να διαβάσουμε και χωρίς αυτά.

    Το τι κάνει η κυβέρνηση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και θα σας παρακαλούσα να μην με ανακατεύετε με αυτές.

    Αν θεωρείτε πως όσοι υποστηρίζουν την ανάγκη του εμβολιασμού, συμφωνούν με οποιονδήποτε εξαναγκασμό, γαυγιζετε στο λάθος δέντρο.

    Αυτό που πασχίζουμε είναι η απόφαση του καθενός να μην εμβολιαστεί να μην βασιζεται σε άγνοια, λανθασμένη πληροφόρηση ή απλή έπαρση και ωχαδερφισμό.

    Ο στιγματισμός της ηλιθιότητας αφορά μόνο "επιχειρήματα" τύπου "κολλάνε τα ψαλίδια στα μπράτσα", "είναι πειραματικά τα εμβόλια" και "στις άλλες πανδημίες δεν έκαναν εμβόλια".

    Ακόμα περιμένω κάποιον που δεν θέλει να κάνει εμβόλιο να μου φέρει ένα επιχείρημα για το γιατί δεν θέλει πέρα από το "επειδή είναι δικαίωμα μου".


    Edit:

    Aει καλά, και εγώ ο ανόητος κάθομαι και κανω σοβαρή συζήτηση περιμένοντας επιχειρήματα. Πέστο από την αρχή να καταλάβουμε.
     
    Last edited: 21 Ιουλίου 2021
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Το πως πρεπει να λειτουργει μια δημοκρατικη κοινωνια εφοσον θελει να λεγεται και ειναι τετοια ειναι τελειως διαφορετικο με την οποια προσωπικη διαμαχη του ποιος εχει δικιο η οχι. Ειτε αυτο βασιζεται σε κατι που λεγεται εμβολιασμος ειτε σε οτιδηποτε αλλο.
     
  3. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Πιστεύεις ότι ζούμε σε δημοκρατική κοινωνία; γτ εγώ το βλέπω για δημοκρατική παρωδία
    Τα χρόνια που περιγράφει ο Οργουελ έρχονται και ίσως η ψευδαίσθηση ότι ζούμε σε δημοκρατίες τους ανοίγει την πόρτα διάπλατα (εμβολιασμενος)
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    γενικά, ένας παρτάκιας, αυτό κάνει.
    θέτει ερωτήσεις στους άλλους οι οποίοι οφείλουν να απαντούν όπως αρέσει στον παρτάκια, αλλιώς δεν ακούει τις απαντήσεις. ένας παρτάκιας που τυχαίνει να είναι και διαβητικός ή υπερβαρος, ή 80χρονος, ή που και χωρίς λόγο έχει φοβηθεί υπέρμετρα μια ίωση, έχει την απαίτηση απ τους άλλους να κλειδώνονται στα σπίτια τους για να καταλαγιασουν τον φόβο της παρτάρας του, έχει την απαίτηση απ τους άλλους να παίρνουν φάρμακα που δεν χρειάζονται, γιατί η παρτάρα του κρίνει συνολικά και συλλογικά.

    δεν πεθαίνεις από παρτακισμό, πάντως.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ναι, νομίζω ότι όντως δεν βοήθησαν τα κεφαλαία, έπρεπε να έχω βάλει bold στο ΕΜΜΕΣΟΣ μπροστά από το "εξαναγκασμός" και να έχω εξηγήσει ότι εκείνη η λεξούλα μπροστά από το ουσιαστικό που προσδιορίζει / εξειδικεύει / περιορίζει κλπ. το ουσιαστικό λέγεται επιθετικός προσδιορισμός. Καλύτερα έτσι; Πιο έλλογα; Το κείμενο πάντως το διαβάσατε; Για να μην μας λέτε μετά σαν τους ανεμβολίαστους ότι δεν είχατε ενημερωθεί.


    Ελπίζω το ακριβές αυτό να ισχύει και για όσους αποφασίσαμε να εμβολιαστούμε. Σε κάποια ποσοστά φαντάζομαι δεν θα ισχύει για αρκετούς και από τις δύο κατηγορίες, αλλά τί να κάνουμε τώρα, να ανοίξουμε καιάδες εκατέρωθεν; Ή όσοι κάνουν το δικό μας "σωστό" για λάθος λόγους είναι ΟΚ;

    Εσείς όταν εξασκείτε ένα δικαίωμά σας, συνήθως τί είδους επιχειρήματα χρησιμοποιείτε; Και ενώπιον ποίου; Από περιέργεια ρωτάω.

    Δεν ξέρω τι καταλάβατε εσείς, αλλά εγώ σε αυτή την παράγραφο προσπάθησα να δείξω πόσο μεταβλήθηκαν τα "έλλογα" επιχειρήματα τους τελευταίους 16 μήνες. Καλό είναι οι "φωταδιστές" να παρακολουθούν στενά την τηλεόραση και τα μίντια εν γένει, μην τυχόν βρεθούν με ληγμένα "επιχειρήματα".
     
  6. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Τι έγραψες τώρα!!!!

    Έχεις βασική άγνοια σε θεμελιώδη θέματα.
    Άλλο πράγμα η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έναντι ενός απρόβλεπτου κινδύνου και άλλο πράγμα η κοινωνική ασφάλιση εκ μερους του κράτους έναντι όλων των κινδύνων προβλεπόμενων και απροβλεπτων.

    Χρειάζεσαι διάβασμα, σε παραπέμπω στις εκδόσεις Σάκουλα, πλησιον της Νομικής, έχει πληθώρα σχετικών και καλογραμμένων βιβλιων.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    @ilias1 φαντάζομαι έχετε δικάσει πολλές υποθέσεις με ασφαλιστικές εταιρείες που αναζητούν συσχετίσεις μετά από 20ετές ασφαλιστήριο συμβόλαιο για να μην πληρώσουν, οπότε περιμένω με αγωνία το δικό σας σύγγραμμα.
     
  8. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Αν νομίζεις πως όλα αυτά τα λέω γιατί ανησυχώ για τον εαυτό μου, γελιέσαι. Εγώ έκανα τα εμβόλια μου, έφτιαξα και το ποπκορν μου και όλα καλά.

    Αν το ότι ανησυχώ για ευάλωτα άτομα του κύκλου μου που δεν μπορούν να εμβολιαστούν και δεν θέλω να τα χάσω επειδή κάτι άλλοι αποφάσισαν πως το μόνο που έχει σημασία είναι οι ίδιοι και τα δικαιώματα τους, χωρίς να έχουν κάποιο σοβαρό λόγο να μην εμβολιαστούν, σημαίνει πως είμαι παρτακιας, τότε δέχομαι ευχαρίστως την προσβολή σου.
     
  9. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ματαίως θα περιμένετε.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Καλώς, νόμισα προς στιγμή ότι είχατε γνώμη για κάτι που είχατε γνώση. Mea culpa.
     
  11. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ειπα: Ματαίως θα περιμένετε (να δείτε δικό μου σύγγραμμα. Δε βιοποριζομαι συγγράφοντας).

    Μη συναγετε ομως άλλα, παντελως λανθασμένα συμπερασματα.
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Α, δεν ενδιαφέρεστε να μοιράζετε την γνώση σας στην κοινωνία. Πάει και το κοινωνικό προφίλ, φερετζές ήταν.