Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Η "χαζομαρα" είναι επιεικής όρος.....
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ακριβώς. Γι αυτό δεν τον χρησιμοποίησα. Θα αθώωνε χωρίς λόγο.
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    @ilias1

    Φυσικά, έχεις απόλυτο δίκιο, όταν αναφέρεις το αντιεμβολιαστικό κίνημα ως επικίνδυνο. Η επιλογή του αντιεμβολιαστή δεν επηρεάζει μόνο τον ίδιο, δυστυχώς. Τα μη εμβολιασμένα άτομα λειτουργούν ως b'n'b του ιού στην κοινότητα, όπου βρίσκει πρόσφορο έδαφος να δημιουργήσει νέες εστίες, αλλά και να μεταλλαχθεί, μπλαμπλαταέχετεακουσειαυταχιλιεσφορεσαλλααυτηειναιηπραγματικοτητα. Υπάρχει σαφές επιστημονικό consensus για αυτό ήδη προκοβιντοειδώς και δεν είναι τυχαίο οτι επισήμως ο ΠΟΥ το 2019 περιέλαβε τη διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια ως μια από τις 10 μεγαλυτερες απειλές για την παγκόσμια υγεία.

    Από κει και πέρα, όμως, προσωπικά μου είναι αδιανόητο το να απαντάει κανείς σε μια επικίνδυνη επιλογή με την άρση της πρόσβαΞης σε δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Οκ, ο αντιεμβολιαστής κάνει την επιλογή του αυτή συχνα με καλές προθέσεις και για διάφορους λόγους, πολλοί από τους οποίους μπορεί να είναι και γόνιμοι, πχ σκεπτικισμός. Το να απαντήσει κανείς τιμωρητικά και εκδικητικά σε αυτό και ειδικά με τέτοιον τρόπο, για μένα τον καθιστά γραφικότερο και επικινδυνότερο του ψεκοφίλου μας.
     
  4. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Συμφωνώ απολύτως!

    Όμως ο προβληματισμούς θα υπάρχει για,αρκετό διάστημα.

    Δε θα υπάρχει ομως τιμωρητικα ή εκδικητικα. Αυτή η διατύπωση είναι λαϊκιστικη και δεν επιδέχεται κριτικής, ως εντελώς ατοπη.

    Για να μιλησουμε σοβαρά, θα υπάρχει για τον εξής λογο:
    Οι κλίνες στο συστημα υγείας είναι περιορισμένες. Που σημαίνει ότι ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αν πρεπει να πας να κάνεις bypass, δεν μπορείς. Δεν μπορείς γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη κλίνη.

    Το παραπλευρο λοιπόν αποτέλεσμα του μη εμβολιασμενου είναι η στέρηση κλινών από τις υπόλοιπες κατηγορίες ασθενών.

    Προκειμένου ένα σύστημα υγείας να επιβιώσει, και να μπορεί να συνεχισει προσφέρει το προϊόν της υγείας οριζόντια,σε όλους, θα αρχίσει να κάνει, επιλογές.

    Για να μην κοροιδευομαστε, οι επιλογές αυτες ήδη γίνονται. Πχ σήμερα εγχειριζεται αυτός που ήταν να εγχειριστεί τον Απρίλιο. Αν στο μεταξύ έτυχε να πεθάνει, απλά εχασε. Με μια μικρή έρευνα στον κύκλο σου, σίγουρα θα βρεις κάποια περίπτωση "που απλά πέθανε ενώ περίμενε να κάνει την επεμβαση".

    Ποια είναι η λύση σε αυτό το προβλημα;

    ΥΓ. Φυσικα μια απάντηση που έχει ήδη γραφεί εδώ μέσα, ελέω της καταρας του βλακωδους 'δικαιωματισμου' είναι ότι 'δεν έχω ηθική υποχρέωση να συμπονω ή να βοηθώ τον διπλανό μου'. Δηλαδή, χεστικα, αστον να πεθάνει. Αυτή είναι μια προτεινόμενη λύση, από κάποιους ανεγκέφαλους που το παίζουν ψευτοπροοδευτικοι κουλτουριαριδες.. Όταν όμως φτάσει σε αυτους το πρόβλημα, τότε ο φιλοτομαρισμος τους ορθώνεται αμειλικτος: εγω; εγω; τι φταίω εγω; πρέπει να με σώσετε εμένα, πρέπει να σωθω εγω.
     
    Last edited: 22 Ιουλίου 2021
  5. tithon

    tithon Contributor

    αυτές οι κρίσεις ειλικρινούς αυτοπεριγραφής, κάνουν κατανοητό και το αρχικό δήθεν ερώτημα.
     
  6. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

    Κλασική περίπτωση μηδενικών επιχειρηματων, όπου ο μόνος τρόπος αντιπαραθεσης είναι οι επί προσωπικού επιθέσεις, η προσπάθεια γελειοποιησεως που καταλήγει σε αυτογελειοποιηση, η συνεχής κοροϊδία και οι ανερυθριαστες περικοπές ξένων κειμένων προς διαστρεβλωση του νοήματος τους.

    Οι πρακτικες αυτες είναι γνωστές. Σταδιακά όμως 'πουλάνε' όλο και λιγότερο. Διότι αντιπαραθετεις το απόλυτο μηδέν.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    για να δοκιμάσουμε και τα "επιχειρήματα", σαν να ήμασταν παντελώς βλάκες και να μην τα ξέραμε. στην ελλάδα, όπως ανάλογα και στον υπόλοιπο κόσμο, έχουμε σε δεκάξι μήνες, πάνω από 11000 νεκρούς με τον νέο ιό, άνω των 70 ετων, με αντίστοιχη νοσηλεία και επιβάρυνση του συστήματος. λιγότερους από 2 χιλιάδες κάτω των 67, με αντίστοιχη επιβάρυνση του συστήματος, και λιγότερους από 100 κάτω των 46, με αντίστοιχη επιβάρυνση του συστήματος, σε διάρκεια και φόρτο.
    οι απολύτως ανεγκέφαλοι επιμένουν φανατικά και φανατισμένα, ότι φάρμακα πρέπει να δίνουμε σε όσους δεν τα χρειάζονται, λες και η ιατρική ανακαλύφθηκε την περασμένη τρίτη. επιμένουν, για την ακρίβεια, ότι δικαιούνται προνόμια και προτεραιότητα στο σύστημα, μόνον και μόνον γιατί σκέφτονται πανικόβλητα και περιορισμένα. κρίνοντας εξ ιδίων.
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Δεν βγαίνει άκρη από αυτά που γράφεις. Παραθέτεις νούμερα αλλά επιχειρήματα δε βλέπω.

    Εκτός αν εννοείς ότι οι άνω των 70 που πέθαναν, δεν πειράζει και τόσο, γέροι ήτανε, από κάτι θα πηγαίνανε στην τελική. Μην ξοδευομαστε να τους κρατάμε στη ζωή. Αυτό εννοεις;
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    απ την αρχή ήταν φανερό ότι η τσιρίδα για "έλλογα" "επιχειρήματα" ήταν προσχηματική. δεν είναι τα επιχειρήματα που σε εμποδίζουν, ο πανικοβλητος φανατισμός είναι.
     
  10. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πες κάτι μωρέ. Όλο τις ίδιες ατάκες λες.

    Τέλος πάντων, αφου δεν έχεις να πεις κάτι, να μη σε πιέζω να βρεις να πεις. Δεν εχει και νόημα, στην τελική. Χάνουμε το χρόνο μας.

    ΥΓ. Για να μην έχεις ψευδαίσθηση, οτιδήποτε έχεις πει σχολιάζοντας αυτά που εχω γράψει, καμία σχέση δεν έχει με το τι έχω γράψει και το τι εννοώ. Απλά στο λέω.... είσαι εντελώς off στην κρίση σου.
     
    Last edited: 22 Ιουλίου 2021
  11. tithon

    tithon Contributor

    τι να πω ρε φίλε; ότι η γη είναι σφαίρα και να το συζητήσουμε;
    ότι ακόμη κι ο ογδοντάχρονος που δεν έχει να φοβηθεί ένα πειραματικό εμβόλιο αλλά το χρειάζεται, αν δεν το κάνει δικαιούται πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας με την αναλογία που δικαιούμαι κι εγώ;
    ότι όποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας δικαιούται γιατρό;
    ότι η ηλιθιότητα είναι διασκεδαστικη;
    ότι ο ουρανός έχει ήλιο;
    ότι από μια κωλοτρυπιδα έχει ο καθένας;
    ότι αναζητάς προνόμια απ το πουθενά;
     
  12. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ωραια τα λες  

    Κολλητοί θα γίνουμε μου φαίνεται