Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεξιπλασία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος astarti, στις 20 Ιουνίου 2015.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    χαχαχαχαχαχα
    Υπάρχει και το συνώνυμο : Εξαγαμάω - εξαγαμώ

    Το θύμα εξαγάμησης : για νομικές ορολογίες, όταν ποινικοποιηθεί το ανειλικρινές γαμήσι.

    Ο εξαγαμημένος : το άτομο που υπέστη ανειλικρινές γαμήσι.

    Η εξαπέτα : Η ανειλικρινής ξεπέτα.
     
    Last edited: 3 Μαρτίου 2021
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

       
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    εξαπ'οδώ: διακινητής κακοποιητικών μήλων, με τα φλούδια, και trust issues, που απειλεί και αλλοιώνει τα άγνα statuses ανύποπτων καλοπροαίρετων ηθικολάγνων bdsmers. δεν έχει θέση στον χώρο κι εξ αυτού εξορκίζεται από ειδικό σώμα πολύ συνειδητοποιημένων και έμπειρων επιφανών ανώτερων ενδοσκόπων με αγνή κοφτερή ματιά. το τηλέφωνό του παραμένει στην διάθεση κάθε επίδοξου φύσει και θέσει εξαπατημένου. προσφέρεται με συγκεκριμένη μουσική υπόκρουση.
     
  4. rea..

    rea.. Contributor

       
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μπαμιστήρι, το: η ενθουσιασμένη μοιρασμένη αναμονή ανάμεσα σε παιδιά, συνήθως πίσω από γωνία ή ανάχωμα, μέχρι να σκάσει το τόσο προσεκτικά κρυμμένο βαρελότο.
    Συνοδεύεται από μισοπνιγμένα χάχανα, αμοιβαίες αγκωνιές και γενικά χαροπό ψιθυριστό αναβρασμό, με λαχτάρα που αυξάνεται εκθετικά όσο πιο κοντά στην κροτίδα βρίσκονται ανυποψίαστοι ενήλικοι, και δη κυρίες οι οποίες αναμένεται να αντιδράσουν με υψηλές νότες αντάξιες σοπράνου λυρικής κολορατούρας - η λιποθυμία είναι επιθυμητή αλλά σπάνια.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    ...       
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    1. Κακοτρέχεια, η: είδος κατάρας, επίκληση υπερφυσικών δυνάμεων με την οποία εκφραζόταν παλιότερα η επιθυμία κάτι να μην εξελιχθεί ομαλά και να παρουσιαστούν αναπάντεχα εμπόδια.

    "Εκεί που είχε μπονάτσα κάλμα, η φελούκα του Καπετάν Κωσταντή ήρχισε να κλυδωνίζεται, σφοδρότατος άνεμος έπνεε ξαφνικά. Εμαϊνάρισε στη μέση το πανί, έπιασε τα κουπιά, τίποτε. Εκινδύνευε πολύ. Τότε ενθυμήθηκε την γριά-Μαριάνθη, τότε που εκείνη επέμενε να την υπανδρευθή και αυτός δεν ηθέλησε, και εμόρφαξε. «Λες να μου έρριξε μια κακοτρέχεια; Αχ, η στρίγλα!» (Α. Παπασμαράδγη, "Η φελούκα και η περούκα", 1908, "Κλεμμένα διηγήματα")

    2. Κακοτρέχεια, τα: αγώνας ανώμαλου ορεινού μονοπατιού των χωριών της βόρειας Πίνδου. Παραδοσιακά, διεξάγεται νύχτα καλοκαιριού με γυμνά πόδια και ελαφριά ενδυμασία, με φεγγάρι στη χάση, και προβλέπει ορειβασία/σκαρφάλωμα στις βραχώδεις ορθοπλαγιές και φαράγγια του όρου Τσούργιακα.
    Μνημονεύει τον άθλο ενός νεαρού, του Ντουβαρογιώργη, που θρυλείται ότι κάποτε ξύπνησε μες στη νύχτα με κόψιμο, και λόγω έλλειψης φεγγαριού περιπλανήθηκε για ώρα τρέχοντας στις πλαγιές και ψάχνοντας στα τυφλά το αποχωρητήριο.
    Σπόνσορ της εκδήλωσης η εταιρία Χαφταπλάστ, "τσιρότα για όλους και όλοι για τσιρότα".
     
  8. RAIN

    RAIN nefelibata

    Χαχχαχαχχααχαχαχχαχαχα
    Απλά δεν υπάρχεις.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    πλαταγιάζω: κάνω μαζικό αγιασμό, ευλογώ μεγάλο πλήθος κόσμου μονομιάς. Λέγεται επίσης για τον παπά που στον αγιασμό του σπιτιού, αντί να ραντίσει με το βασιλικό έναν έναν τους χώρους του σπιτιού, στέκεται στην εξώπορτα και από κει πλαταγιάζει όλο το σπίτι με μια κίνηση, να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα ο δύσμοιρος.


    Καλούλιδες στον πλαταγιασμό οι ορθόδοξοι:

     

    αλλά σαν τους καθολικούς δεν έχει:

     
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    πολτισμός: το συνονθύλευμα κουτσογνώσεων ενίοτε συγκρουομένων μεταξύ τους που προκύπτουν από επιφανειακό διάβασμα, και συχνότερα από ενημέρωση μέσω τιβί - κοινωνικών μυδιών, για τα πιο ετερόκλητα θέματα, τα οποία στη συνέχεια πλασάρονται ως καθολικές αλήθειες που επιπλέον καθιστούν ανώτερο τον εκφέροντα.
     
  11. Dumi777

    Dumi777 Regular Member

    <3 <3
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    +1