Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Αυτές τις ανακρίβειες να μην έγραφες, και τι καλά.

    Ανοσία αγέλης
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2021
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Χωρίς να είμαι σίγουρος τι είδους ισχυρισμοί γίνονται εδώ, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:
    -δεν υπάρχει ακόμα θέμα για εμβολιασμό κατά της κόβιντ σε βρέφη.
    -τα εμβόλια δεν είναι δοκιμαστικού σταδίου και έχουν ολοκληρώσει το τρίτο κλινικό στάδιο ήδη από τα τέλη του 2020. Έχει τεκμηριωθεί οτι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Οι σχετικές μελέτες είναι αναρτημένες, δημόσια και έχουν υποστεί peer review και εξονυχιστικούς ελέγχους, χωρίς να συζητάμε τον όγκο δεδομένων που έχει συσσωρευθεί από τότε.
    Εδώ ο ΕΜΑ εξηγεί τα στάδια.
    -κάθε εμβόλιο παρέχει προστασία και στον ξάδερφο και, ιδίως, στον ξάδερφο που για διάφορους λόγους δεν μπορεί να εμβολιαστεί.
     
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    "ωφελιμες" ή "βλαπτικές" παρενέργειες και δευτερογενή αποτελέσματα έχει κάθε πράξη ή παράλειψη, μάλλον χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση. η προβλεψιμοτητα είναι ακόμη πιο περίπλοκη και η παράνοια είναι κι αυτή ένα φαινόμενο.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    τα συγκεκριμένα εμβόλια εξακολουθούν να είναι μη εγκεκριμένα. κυκλοφορούν με επείγουσες άδειες χρήσης.
    κάθε φάρμακο (πειραματικό ή εγκεκριμένο) απευθύνεται σε αυτόν που το χρειάζεται, όχι στον εξάδελφό του.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Όπως συζητήσαμε ήδη, από το "επείγουσα άδεια χρήσης" δεν τεκμηριώνεται το "πειραματικό" ή "δοκιμαστικό". Το αντιλαμβάνομαι οτι τηγανίζω που πετάγομαι κάθε τρεις και λίγο, αλλά είναι λέξεις που έχουν σημασία, μιας και μπορεί να προκαλέσουν εντυπώσεις, παρερμηνείες, παραπληροφόρηση και να απομακρύνουν από μια νηφάλια, βάσει στοιχείων θεώρηση του πολύ ευαίσθητου αυτού θέματοsch.

    Οι φορείς που γνωμοδοτούν σχετικά βρίσκουν τα εμβόλια αυτά ασφαλή και αποτελεσματικά, [τα εμβόλια αυτά] έχουν αποφοιτήσει από το πειραματικό στάδιο ήδη πριν από την κυκλοφορία τους, όπως δείχνει η παραπάνω εικόνα στο ποστ #181. Αυτό περιλαμβάνει και τις κλινικές δοκιμές σε όλα τα στάδια και την επιστημονική αξιολόγησή τους, πριν την κυκλοφορία.

    Επαναλαμβάνω οτι οι έρευνες αυτές είναι δημόσια αναρτημένες για να ασκήσει κάποιος ελεύθερα την όποια κριτική. Μιας και έχει περάσει πολύς καιρός από το 2020 που δημοσιεύτηκαν αυτές και έχουμε πλέον πολλά περισσότερα δεδομένα, ξαναποστάρω εδώ μια πρόσφατη μετα-ανάλυση:
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8228087/
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Πώς ακριβώς ορίζουμε "αυτόν που χρειάζεται το εμβόλιο" σε συνθήκες πανδημίας;
     
  7. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    H τεχνολογια mRNA ξεκινησε πειραματικα στις αρχες της δεκαετιας του 1990. Ηταν γνωστη η δραση των RNA ιων και ηταν απαιτητεα η προκληση ανοσοποιησης δινοντας ενα "ερεθισμα" στον οργανισμο, αντιστοιχα ωστε να φτιαχτουν αντισωματα εναντι του ιου.

    Το μεγαλο προβλημα της "πειραματικης" τοτε τεχνολογιας ηταν οτι με το που εμπαινε το RNA στο ανθρωπινο σωμα, καταστρεφοταν απο διαφορα καταλυτικα ενζυμα των κυτταρων, πριν φτασουν στο οργανο στοχος, τα κυτταρα

    Οι επιστημονες για πολλα χρονια δοκιμασαν απειρες τεχνικες προσπαθωντας να ξεπερασουν το προβλημα, μεχρι τις αρχες της δεκαετιας του 2000 (2003 με την πρωτη εξαρση των SARS ιων στην απω Ανατολη). Οποτε για πρωτη φορα καταφεραν να "στειλουν" το RNA μεσα στο στοχο, τα κυτταρα. Μονο, που δεν προλαβαινε να φτασει στο οργανιλιο στοχο, τα ριβοσωματα. Καταστρεφοταν στο κυτταροπλασμα απο καταλασες

    Για πρωτη φορα μερα το 2013 μετα απο συνεργασια με την νανοτεχνολογια καταφεραν να φτιαξουν εναν μεταφορεα για το mRNA μεχρι τα ριβοσωματαμονο που τα νανοσωματια καταστρεφονταν νωρις πριν προλαβει ο ργανισμος να αντιγραψει επαρκως το RNA.
    Το 2018 ξεκινησαν οι πρωτες μελετες με την ιδια τεχνολογια των εμβολιων για καποιους καρκινους και καποιες νευρολογικες παθησεις

    Μεσα στην πανδημια 1. Βρεθηκαν γιαπ φορα εκατονταδες χιλιαδες ατομα που συμμετειχαν στις μελετες που ηταν αδθενεις, οταν συνηθως κυνηγουμε εναν εναν με το ντουφεκι. 2. Επεσαν απειρα χρηματα οταν οτανξ συνηθως κανουμε αιτηση για 5.000 ευρω και εγκρινεται σε ενα χρονο και τα παιρνουμε τον επομενο. 3. Οι θανατοι ηταν τοσο πολυ γεωμετρικα αυξανομενοι που δεν υπηρχε περιθωριο καθυστερησης

    Ουτε πειραματικα, ουτε πρωτογνωρα, ουτε τιποτα για οσους τα μελετουν. Για τους γιατρους του γκουγκλ ισως. Για τους κανονικους επιστημονες ομως, οχι.

    Επισης, πριστατευοντας τον ξαδεφο, πριστατευω και τη μανα μου και εμενα και το παιδι μου. Ετσι κανουν οι κοινωνιες

    Τελος, θα αναρτησω σε λιγο τον.πινακα του εοδυ με τους θανατους ανα ηλικια (για οσους πιστευουν οτι "δεν κινδυνευουν" οι νεοι, η τα παιδια
     
  8. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Μια και δεν μπορω μεσω κινητου, με ημερομηνια αρχες Ιουλιου/2021 (απο την αρχη της πανδημιας) αντιγραφω

    Ηλικιες - θανατοι απο covid

    0-17 = 3
    18-39 = 89
    40-64= 2020
    65-__= 10.778

    Αν τωρα σας φαινονται "λιγα" τα νουμερα αυτα....παω πασο
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Από ή με κόβιντ; Έχει μεγάλη διαφορά και μεγάλη σημασία η διαφοροποίηση. To είχα επισημαίνει πέρυσι, καλή η επανάληψη προς αποφυγή ανακριβειών.
    Δείτε το να το λέει ο Τσιόδρας.

     
  10. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Δεν υπαρχει για την επιστημη αυτο το διλημμα. Οταν καποιος πεθαινει με ολα τα συμπτωματα που προκαλει η νοσος. Ειναι σαν το ερωτημα "ο καρκινοπαθης πεθανε απο ανακοπη καρδιας. Πεθανε απο καρδιοπαθεια η απο καρκινο?"
    Η απαντηση ειναι απο καρδια εξ αιτιας του καρκινου.
    ""Ο φυματικος εκανε γαστρορραγια και πεθανε. Η φυματιωση του προκαλεσε γαστρορραγια που αλλιως δεν θα εκανε"
    Και παρα πολλα σλλα παρομοια.
    Ο Τσιοδρας αυτο ακριβως εννοουσε. Χυθηκαν τονοι μελανιου απο περυσι και πλεον θεωρειται ληξαν.
    Για τους περισσοτερους...

    Edit. Η πορεια απεδειξε στη συνεχεια οτι παραα πολλοι ασθενεις κοβιντβπεθαναν απο θρομβωσεις, εγκεφαλικα και αναπνευστικη ανεπαρκεια που προκαλεσε η λοιμωξη. Που δεν θα παθαιναν αλλιως
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2021
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Αν θέλουμε να είμαστε πραγματικά ακριβείς, ας παραθέσουμε αρχικά τη δήλωση in context και όχι αποκεκομμένη από αυτό:


    Συμφωνώ οτι επιφανειακά μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό. Αν θελήσουμε, όμως, ψύχραιμα να κατανοήσουμε τη δήλωση αυτή, θα πρέπει να κατανοήσουμε πώς γίνονται οι καταγραφές των θανάτων.
    Κουοτάρω τον παθολόγο - λοιμωξιολόγο, Αντώνη Βασιλογιαννακόπουλο:
    "Η ερμηνεία ότι ο κορονοϊός δεν υπήρξε και δεν σκότωσε τους πάσχοντες κατά τα άλλα συμπατριώτες μας είναι παιδαριώδης. Σε όλες τις λοιμώδεις νόσους έτσι εκτιμάται η θνητότητα και νοσηρότητα. Και αυτοί που έχουν γρίπη, πεθαίνουν πολλοί από την γρίπη, μπορεί να πάθουν ένα έμφραγμα και να πεθάνουν από γρίπη, δεν τους εξαιρούμε αυτούς του εμφράγματος επειδή έπαθαν γρίπη ή οτιδήποτε. Αυτός είναι ο κοινός τρόπος μέτρησης των θυμάτων σε όλον τον κόσμο, σε όλες τις εποχές. Δεν υπάρχει άλλος, αυτός είναι ο τρόπος.
    Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από καρκίνο ας πούμε, δεν πεθαίνουν από τον καρκίνο, πεθαίνουν από μια ανακοπή στο τέλος της νόσου. Η αιτία όμως είναι ο καρκίνος. Εν προκειμένω είναι ο κορονοϊός, ο οποίος βεβαίως προσβάλει περισσότερο τις ευπαθείς ομάδες από την πρώτη στιγμή το ξέραμε αυτό. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για την επιστημονική κοινότητα".

    Πέρα από αυτό, έριξα ένα μίνι ψαξίδι και η πρόσφατη βιβλιογραφία μας λέει οτι, όπως δείχνουν τα δεδομένα από διάφορες χώρες, υποκαταγράφουμε τους θανάτους από κόβιντ, σε ποσοστό που μπορεί να υπερβαίνει το 35%. Υποκαταγραφή φαίνεται οτι σημειώνουμε και στην Ελλάδα, αν και τα πάμε καλλίτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες. Οπότε φαίνεται οτι οι επίσημοι κόβιντ θάνατοι του ΕΟΔΥ στην πραγματικότητα είναι λιγότεροι από τους συνολικούς κόβιντ θανάτους στην χώρα μας.
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2021
  12. Dumi777

    Dumi777 Regular Member

    Και αυτος που εχει HIV δεν πεθαινε απο HIV, πεθαινε απο κατι αλλο επειδη δεν ειχε ανοσοεπαρκεια.

    Αλλα και αυτος που χανεται απο καρκινο, δεν χανεται απο καρκινο, σταματα να λειτουργει η καρδια, οι ονευμονες, παθαινει ισχαιμια η ολα μαζι.

    Αλλα και απο γεραματα αν χαθει καποιος, δεν χανεται απο το γηρας, αλλα σταματα η καρδια του

    Μπορω να συνεχιζω για ωρες