Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. tithon

    tithon Contributor

    "επείγουσα άδεια χρήσης μη εγκεκριμένου ιατρικού υλικού"
     


    δεν έχουν δώσει εγκρίσεις, αλλά επείγουσες άδειες χρήσης.
     
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    @thanasis

    επαναλαμβάνω οτι ακόμη και εγκεκριμένα πλήρως να ήταν τα υπό συζήτηση φάρμακα, πάλι δεν προκύπτει υποχρέωση χρήσης τους, ούτε καν απ αυτούς που τα χρειάζονται, που τους ωφελούν παρά τους βλάπτουν.
     
  3. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Τα εμβολια δεν ειναι φαρμακα
    Αλλα φυσικα, τιποτε δεν ειναι υποχρεωτικο
    Ουτε καν τα φαρμακα
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Κατανοώ με ποιους τρόπους μπορεί να προκύψει κάποιο μπέρδεμα με τον συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας των δεδομένων. Αλλά η δυσκολία προκύπτει μόνο αν εστιάσει κανείς αποσπασματικά και χάσει τη συνολική εικόνα. Δεν έχω πρόβλημα να παραθέσω και τις υπόλοιπες λέξεις που συμπληρώνουν την εικόνα, όσες φορές χρειαστεί. Πάμε πάλι. Ο FDA λέει:
    FDA evaluated and analyzed the safety and effectiveness data from clinical trials conducted in tens of thousands of study participants and manufacturing information submitted by Pfizer-BioNTech. FDA has determined that the totality of the available data provides clear evidence that Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine may be effective in preventing COVID-19 and support that the known and potential benefits outweigh the known and potential risks of the vaccine’s use in millions of people 16 years of age and older, including healthy individuals.
    The FDA evaluated and analyzed the safety and effectiveness data from clinical trials conducted in tens of thousands of study participants and manufacturing information submitted by ModernaTX, Inc. The FDA has determined that the totality of the available data provides clear evidence that Moderna COVID-19 Vaccine may be effective in preventing COVID-19. The data also show that that the known and potential benefits outweigh the known and potential risks of the vaccine’s use in millions of people 18 years of age and older, including healthy individuals.

    Από αυτό τι μπορεί κανείς να συμπεράνει:
    Ή οτι ο FDA δεν ξέρει τι του γίνεται και αδειοδοτεί μη εγκεκριμένα αλλά αποδεδειγμένως ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια
    ή οτι ο FDA θέλει να τρελλάνει τους Αμερικάνους
    ή οτι υπάρχει κάποια σκοτεινή συνωμοσία που ο FDA παλεύει να αποκρύψει
    ή οτι υπάρχει μια διαδικασία μέχρι την τελική άδεια, που απαιτεί χρόνο.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    οτι ο fda ακόμη δεν έχει εγκρίνει τα συγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, ίσως γιατί η έγκριση φαρμάκων είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. που δεν είναι βιαστική ή επείγουσα. που χρειάζεται να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες αξιολογήσεις, την ολοκλήρωση των οποίων η εε την ονομάζει "όρους". ή και γιά άλλους λόγους.
    οι λέξεις known and potential, καθώς και available data έχουν την σημασία τους. μιά χαρά είναι τα σκευάσματα, ιδιαίτερα γιά όσους τα χρειάζονται. οι διαψευδόμενοι ισχυρισμοί οτ είναι απολύτως αβλαβή, κι εξ αυτού οφείλουν να πάρουν όλοι από δυο τρία γιά τον εαυτό τους κι άλλα δυό τρία γιά τον ξάδελφό τους, είναι αβάσιμοι και παραπειστικοί. οποιοσδήποτε θα κρίνει αν θα πάρει «ρίσκο» και ποιό.
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Δεν νομίζω οτι έγινε κάπου ο ισχυρισμός οτι είναι απολύτως αβλαβή. Κανένα σκεύασμα δεν είναι απολύτως αβλαβές, ούτε καν το ντεπονάκι ή η ασπιρίνη.

    Ως προς τις πανικοβεβλημένες σύριγγες κατά ριπάς και κατά (ή υπέρ) των πάντων, συμφωνώ. Ομοίωsch συμφωνώ και για το θέμα της προσωπικής κρίσης και επιλογής, αλλά με ερωτηματικό για όσους έρχονται σε επαφή με ευπαθείς συνανθρώπους, εκεί δεν έχω καταλήξει και είναι πολύ λεπτό το θέματον.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    αληθές και βάσιμον. σε μεγάλο βαθμό επιλύεται με τον εμβολιασμό των «ευπαθών», που το χρειάζονται.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Με τη διαφορά ότι αρκετοί από τους ευπαθείς δεν μπορούν να εμβολιαστούν.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    γιατί, μάνα μου, τόση δυστυχία;
    προφανώς θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν ή και δεν θέλουν. αυτό δεν δημιουργεί υποχρέωση σε κανέναν. ούτε στους ίδιους ούτε σε άλλους.
     
  10. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Το μόνο που χρειάζεται να επισημανεις είναι το εξης, το οποίο το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ΘΕΛΕΙ να το καταλαβει:

    Θάνατοι στην ΕΕ προ covid σε σχέση με το έτος 2020:

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέγραψε το 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αριθμό-ρεκόρ θανάτων για τα τελευταία 60 χρόνια βάσει των πρώτων διαθέσιμων στατιστικών στοιχείων, γεγονός που οδήγησε σε ελαφρά μείωση του πληθυσμού, ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat.
    Οι χώρες της ΕΕ κατέγραψαν 534.000 θανάτους περισσότερους από το 2019 (+11%): οι θάνατοι από 4,7 εκατομμύρια αυξήθηκαν σε 5,2 εκατομμύρια. Αριθμός που «αντανακλά τον αντίκτυπο της πανδημίας Covid-19», σύμφωνα με τη Eurostat.

    Εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι πρόκειται για τον «μεγαλύτερο αριθμό ετήσιων θανάτων από το 1961», πρώτη χρονιά για την οποία είναι διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία για το σύνολο των χωρών αυτών.

    Πηγη:
    https://www.google.com/amp/s/www.ka...-eton-oi-thanatoi-to-2020-logo-koronoioy/amp/
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Έως τώρα θεωρούσα πως η νόσος covid-19 έχει χαρακτηριστεί από τον ΠΟΥ ως πανδημία.

    Έως τώρα πίστευα πως για να σταματήσει η μετάδοση του ιού χρειάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο να χτίσουμε τείχος ανοσίας.

    Έως και πρόσφατα τα μέτρα που πάρθηκαν για να εμποδίσουν τη μετάδοση του ιού ήταν εκείνα της κοινωνικής αποστασιοποίησης (lockdown).

    Επίσης γνωρίζω πως η επιστημονική κοινότητα εργάστηκε προς τη λύση δημιουργίας εμβολίων.

    Έως τώρα γνωρίζω πως έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

    Αλλού με γοργούς ρυθμούς, αλλού με αργούς ρυθμούς.

    Μέχρι που μπήκα στο Greekbdsmcommunity και έμαθα την αλήθεια.

    Δεν υπάρχει πανδημία.
    Δεν απαιτείται τείχος ανοσίας.
    Αρκεί να εμβολιαστούν οι ευπαθείς, και όσοι από τους ευπαθείς θέλουν και μπορούν βέβαια, και το πρόβλημα λύθηκε.

    Βζιιιιινννν
    Πάει η πανδημία.

    Σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα το να συζητάμε σοβαρά με τον μαστρο-Μήτσο το φαναρτζή της γειτονιάς δεν το λες και επίπεδο διαλόγου.

    Έχει κανείς να προτείνει σοβαρά κάποια άλλη λύση, εκτός του εμβολιασμού, έτσι ώστε να βγει η ανθρωπότητα από αυτή την περιπέτεια;
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2021
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η φροντίδα των ανθρώπων που είναι σε ανοσοκαταστολή ή έχουν αλλεργία στο εμβόλιο ή είναι θρομβοφιλικοί δημιουργεί υποχρέωση στο υγειονομικό σύστημα. Αυτό με ένα τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί, με εμβολιασμένους τους υγειονομικούς που έχουν στη φροντίδα τους τέτοιους ασθενείς.