Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Συνεπώς αυτό το δικαίωμα το έχουν και αυτοί που έχουν στη μισθοδοσία τους υγειονομικό προσωπικό.

    Από την άλλη, αυτό επίσης μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά επικίνδυνους ατραπούς και αυτός είναι και ο λόγος που αν και αρχικά υποστήριζα με θέρμη το "εμβολιασμός ή σπίτι σου" τώρα το ξανασκέφτομαι χωρίς να έχω καταλήξει.
     
  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Επιχειρησιακά πάντως αυτό δεν βγαίνει. Βαλε σε αναστολή πάνω από το 50% που δεν έχει εμβολιαστεί, προσέλαβε για τρεις μήνες σε σύμβαση έργου άλλους (που να τους βρεις, ποτε να μάθουν την δουλειά, ποτε να στρώσει, ποτε φύγουν), αν εμβολιαστεί ο «σε αναστολή» και επανέλθει, δυο άτομα στο μισθολόγιο να κάνουν την ίδια δουλειά…και μετά τρεις μήνες απόλυση, και ξανά πάρε όσους εμβολιάστηκαν, κι απέλυσε αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν και τους τρίμηνιτες…μάλλον δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο όσοι το αποφάσισαν.

    Μια καμπάνια είναι κι αυτή, απέδωσε κάποιους καρπούς, θα είναι σαν την περσινή καραντίνα, που ήταν καραντίνα χωρίς να είναι ακριβώς καραντίνα.

    ΥΓ έχω εμβολιαστεί
     
  3. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Πας καλοκαίρι στο χωριό και αντί να σε ρωτάνε όλοι αν παντρεύτηκες, σε ρωτάνε αν εμβολιάστηκες, ΤΑ ΎΣΤΕΡΑ!

    Από φατσοβιβλίο    
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    ας πούμε σωστό  

    με την αίρεση ότι μιλούντες για δημόσιο σύστημα υγείας, δεν υπάρχει περιεχόμενο στην αντωνυμία "αυτοί" στην φράση σου.  

    βέβαια, καθόλου δεν εξαντλείται στο σύστημα υγείας και τους λειτουργούς του ο αυτοματισμός που έχει ανακύψει.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν» ενώ από όσους νοσηλεύονται «το 5% με 7% είναι εμβολιασμένοι»
    Για τα πολύ μικρά ποσοστά των εμβολιασμένων νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία, μίλησαν η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, και ο καθηγητής ιατρικής του ΕΚΠΑ και πνευμονολόγος, Στυλιανός Λουκίδης, τονίζοντας παράλληλα, την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Μόνο το 5% με 7% από όσους νοσηλεύονται είναι εμβολιασμένοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, και «τα σοβαρά κρούσματα θα προκύψουν από το περίπου 25% ανεμβολίαστων» με τους νέους να είναι πιθανό να νοσήσουν και να πεθάνουν. Όσον αφορά το ενδεχόμενο της τρίτης δόσης, οι καθηγητές δηλώνουν πως το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και οι μελέτες, προς το παρόν, αντικρουόμενες.
     


    Την αναγκαιότητα εμβολιασμού εξέφρασαν η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, και ο καθηγητής ιατρικής του ΕΚΠΑ και πνευμονολόγος, Στυλιανός Λουκίδης.

    «Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν»
    Η Αθ. Λινού, σε εκπομπή του MEGA, τόνισε πως τα κρούσματα αυξάνονται, ενώ αυξάνονται και οι άνθρωποι που μπαίνουν στα νοσοκομεία, με μεγάλο μέρος του πληθυσμού να είναι ανεμβολίαστο. «Νοσούν μεν, αλλά πολύ ελαφρά» οι εμβολιασμένοι, ανέφερε η καθηγήτρια και σημείωσε πως πρέπει να «μειώσουμε τους φόβους που πλήττουν τους ανεμβολίαστους». Το 95% όσων διασωληνώνονται, είπε χαρακτηριστικά, είναι ανεμβολίαστοι.

    Παράλληλα, επεσήμανε πως τα κρούσματα ναι μεν έχουν αυξηθεί, αλλά ο δείκτης θετικότητας έχει σταθεροποιηθεί μεταξύ 3% και 4%, που είναι σοβαρό, καθώς πριν τη μετάλλαξη Δ ήταν στο 1%. Ωστόσο, τα σοβαρά κρούσματα θα προκύψουν από το περίπου 25% ανεμβολίαστων, τόνισε η ειδικός, και είναι πάρα πολλοί νέοι που θα νοσήσουν.

    Όσον αφορά τις εγκυμοσύνες και τις γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν, η καθηγήτρια έκανε σαφές, πως οι μέχρι τώρα μελέτες έχουν αποφανθεί πως οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να εμβολιαστούν είτε προσπαθούν να μείνουν έγκυες (με την διαδικασία της εξωσωματικής ή μη) είτε είναι ήδη έγκυες. «Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μάλιστα περνούν αντισώματα και στο παιδί» τόνισε και είπε πως είναι παραπληροφόρηση και λάθος το να μην εμβολιάζονται οι νέες γυναίκες. Επίσης, σημείωσε πως: «Αν μια κοπέλα νοσήσει ενώ είναι έγκυος, έχει τριπλάσια πιθανότητα να χάσει τη ζωή της, αν δεν ήταν έγκυος. Γι’αυτό πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι».

    Σχετικά με την τρίτη δόση η καθηγήτρια είπε πως οι μελέτες είναι αντικρουόμενες: «Δεν ξέρουμε αν θα απαιτηθεί η 3η δόση για το σύνολο», ενώ για την πλατφόρμα που άνοιξε για τις ηλικίες 12-15, τόνισε πως έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια παιδιά και «πάνε καλά και προστατεύονται».

    Η Αθηνά Λινού, ξεκαθάρισε επιπλέον πως είναι ένα κομμάτι του πληθυσμού που έχει αδικηθεί, γιατί είτε δεν έχει πρόσβαση στο εμβόλιο είτε δεν έχει επαρκή πληροφόρηση και ανέφερε ενδεικτικά τους φυλακισμένους, τους ρομά ή τους πρόσφυγες και μετανάστες χωρίς χαρτιά που είναι οι «τελευταίοι» που θα εμβολιαστούν, ενώ είναι αναγκαίο να γίνει εγκαίρως.


    «Το 5% με 7% των νοσηλευόμενων είναι εμβολιασμένοι»
    Από την πλευρά του, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ, Στυλιανός Λουκίδης, τόνισε πως το τέταρτο κύμα, κατά τη γνώμη του, θα συνεχιστεί και θα είναι ένα κομμάτι του καλοκαιριού, αλλά αποτελεί ζήτημα το γεγονός πως τα κέντρα υγείας των νησιών «έχουν ένα ταβάνι» καθώς και το ότι είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν τα πάρτι.

    Όσον αφορά την αύξηση των κρουσμάτων ο καθηγητής είπε πως μπορεί να υπάρχει αύξηση των εισαγωγών σε πολύ μεγάλο ποσοστό, αλλά «μέχρι τώρα οι εισαγωγές δεν είναι πιεστικές και δεν πιέζουν τις ΜΕΘ». Παράλληλα, σημείωσε πως από τους νοσηλευόμενους το 5% με 7% είναι εμβολιασμένοι, ενώ πρέπει «να αποτυπωθεί αν αυτοί οι άνθρωποι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ποιο εμβόλιο έκαναν και αν έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα», αλλά οι μέχρι τώρα αριθμοί δεν είναι αρκετοί για να γίνει μία μελέτη περί αυτών.

    https://thepressproject.gr/arketoi-...5-me-7-ton-nosilevomenon-einai-emvoliasmenoi/
     
  6. Brt

    Brt #ολαπολυ

    αυτό το θεωρούμε σοβαρή δήλωση, σοβαρού, εχέφρονα επιστήμονα;
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Χαχαχαχα.

    Drama queen, γραφική τελείως. Δεν. -.-
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αμέ! Με τη βούλα της Σίβυλλας, ορίστε:
    Ήξουσιν αφήξουσιν ου εν κοβίντι θνήξουσι.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    το πιο ενδιαφέρον της τρέχουσας περίστασης είναι η ανάδειξη στενών συγγενειών γελοιότητας που αποκρύπτονταν μισοεπιτυχώς το προηγούμενο "ηρεμότερο" διάστημα.
    η ψυχραιμία, στην αναταραχή φαίνεται.
     
  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    +1
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Έκλαψα. Ελπίζω πραγματικά να μην πεθάνει και να μην νοσήσει κανένας, ούτε εμβολιασμενος ούτε ανεμβολιαστος. Από την ανθρώπινη πλευρά, αυτή την ξεχασμένη…
     
  12. Γερακι

    Γερακι Regular Member

    Εγω παντως μεσα στην αγνοια που με δερνει, χαιρομαι γιατι εχουν εξαλειφθει ολες οι αλλες ασθενειες, κολλητικες ή μη!
    Επιτευγμα δεν ειναι κι αυτο;