Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

     
  2. tithon

    tithon Contributor

    @Iagos
    οι τελευταίες τελευταίες δηλώσεις σας είναι κι αυτές αντιγραμμένες, από δηλώσεις του αντιπρόεδρου του εδεσσαϊκού, με παραπομπή, αυτήν τη φορά.
     
  3. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    Βρε ποιός άλλος έχει δημοσιεύσει στο κορυφαίο Ιατρικό περιοδικό του πλανήτη (N Engl J Med 2003; 349:2283-2285).
    Ο κορυφαίος συνωμοσιολόγος στα θέματα κοβιντ  




    Αναρωτιέμαι τι γνώμη έχει για τις ενέσ-  
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Την πηγή, εννοώ. Πού ακριβώς τον βρήκατε; Για να προέρχεται από επίσημη πηγή, κάπου θα μπορεί να τον βρει κάποιος, έστω ένα report, κάτι. Μόνο σε ποστ σε φβ, τουίτερ το βρήκα και σε αφυπνισμένα ιστολόγια (πχ peopleforthetruth). Έστω τον αντίστοιχο πίνακα για την τρέχουσα εβδομάδα, μπορώ να τον βρω κάπου;

    Σας εξήγησα γιατί επιμένω και θεωρώ οτι τεκμηρίωσα τους λόγους.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    @Koproskylo

    Στην επιστημονική σκέψη (προσπαθούμε να) ακολουθούμε τα δεδομένα, αντί να επικαλούμαστε αυθεντίες και να θεωρούμε οτι έχουν το αλάθητο.

    Αλλά ας πούμε οτι ένας νομπελίστας δεν κάνει ποτέ λάθος και οτι έχει βάση ο ισχυρισμός σας, αφού "το είπε αυτός, θα είναι σωστό". Το είπε, όμως; Έχει διαψευστεί αυτό παντού στα ίντερνετς, μια αρκετά τεκμηριωμένη διάψευση έχουμε κι εδώ.
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2021
  6. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    @Koproskylo

    Ο θανάσσις φταίει, που προσπάθησε να σας βρει τίποτα γκρικ, με την ελπίδα μήπως και το διαβάσετε. Δεν σας αρέσει και δικαίωμά σας, αν και είμαι σίγουρος οτι -και εδώ- δεν είδατε τα δεδομένα και βρήκατε κάτι επιφανειακό για να πιαστείτε. Μη μένετε στο όνομα, δείτε τι γράφεται και, το σημαντικότερο, πώς τεκμηριώνεται.

    Ας δοκιμάσουμε το Reuters, ξέρω γω μπορεί να μη σας αρέσει ούτε αυτό, ίσως επειδή ημικάνει ρίμα με τον Σρόιτερ και αυτό σας δημιουργεί συστημική εντύπωση.
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2021
  8. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ναι, μιλησε για τον HIV!
    Και? Τι σχεση εχει αυτο με την τωρινη πανδημια?


    Επισης, αν διαβαζατε το κειμενο που εβαλε ο Θανασης θα διαβαζατε και το :
    <<Πολλά ελληνικά δημοσιεύματα επικαλέστηκαν ως πηγή του ισχυρισμού το naturalnews.com, ωστόσο πρόκειται για ιστοσελίδα με εκτενές ιστορικό παραπληροφόρησης.
    Στις 25-5-2021, η οργάνωση RAIR, η οποία είχε υποτιτλίσει το εν λόγω βίντεο, ανήρτησε νέο δημοσίευμα με τίτλο «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ο Luc Montagnier ΔΕΝ είπε ότι το εμβόλιο θα σκοτώσει σε δύο χρόνια – Να τι ΟΝΤΩΣ είπε»: >>
    και απο κατω το μεταφρασμενο βιντεο.

    Και τελος, πουθενα στην επιστημη δεν υπαρχει καθολικη ομοφωνια σε τιποτα!! Ποτε!! Γιατι σας κανει εντυπωση? Ετσι ειναι η επιστημη! Οσοι ειμαστε υποτακτικοι της, το γνωριζουμε καλα!   
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2021
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αλήθεια τώρα; Μετά που ξεσκέπασα την λογοκλοπή σας, αντί να μιλήσετε σταράτα, να "αναλάβετε τις ευθύνες σας", χαχα, πάτε και προσθέτετε στα μουλωχτά ("Last edited: Today at 13:56") όσα έλειπαν, κόβετε κενές γραμμές, βάζετε πηγή; Μα αλήθεια;

    Σας έχω έκπληξη:


     
    Γιατί, όπως λέει ο Σαίξπηρ, ο Βρούτος είναι ανήρ τίμιος, σωστά;  
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Από τον λογαριασμό στο Facebook του καθηγητή αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή της Σορβόννης Γρηγόρη Γεροτζιάφα

    «Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο». Κάπως έτσι εξελίσσεται η συζήτηση σχετικά με το εμβόλιο. Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως ο ηλίθιος, σε συνθήκες κρίσης, ρέπει προς τον φασισμό.

    Ενώ λοιπόν ο ηλίθιος κοιτά το δάχτυλο και μαίνεται – σε Γαλλία και Ελλάδα – μαζί με τον ακροδεξιό συρφετό κατά του εμβολιαστικού προγράμματος, ας δούμε πού δείχνει το δάχτυλο και πού είναι το επίκεντρο μιας μαρξιστικής και ταξικής ανάλυσης της πανδημίας (ως φαινόμενο δημόσιας υγείας και όχι ως προς τις κοινωνικές, υγειονομικές και οικονομικές επιπτώσεις που είναι άλλο σοβαρό κεφάλαιο).

    Συνοπτικά με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουμε σήμερα:
    1. Η εργατική τάξη των βιομηχανικών χωρών έχει τα περισσότερα θύματα από την COVID-19 σε σχέση με τις άλλες τάξεις
    2. Οι άνεργοι, οι μετανάστες, οι άνθρωποι που ζουν σε εργασιακό ή ρατσιστικό stress είναι περισσότερο εκτεθειμένοι στη λοίμωξη και σε κίνδυνο να πάθουν βαρύ COVID-19
    3. Η μόλυνση του περιβάλλοντος και η βιομηχανική ρύπανση είναι συνθήκες που ευνοούν τη μετάδοση του SARS-CoC-2 και είναι ανεξάρτητοι παράγοντες κινδύνου επιδείνωσης της νόσου και θανάτου
    4. Το εμβολιαστικό πρόγραμμα ξεδιπλώνεται κατά προτεραιότητα στις εύπορες τάξεις.
    5. Η πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι προνόμιο των εύπορων. Τα φτωχά λαϊκά στρώματα και οι μετανάστες είναι συνήθως αποκλεισμένοι από αυτή (στην Ελλάδα 10 φορές περισσότερο από την Γαλλία)

    Ποιοι έχουν βγάλει από το πρώτο δίμηνο της πανδημίας αυτά τα δεδομένα; Επιστήμονες από την Αμερική, την Ευρώπη, την Κίνα το Ιράν. Ποιοι έχουν διαδώσει αυτά τα δεδομένα; Επιστήμονες και γιατροί που έχουν σχέση με τις λαϊκές τάξεις και που δεν διαστάζουν να συγκρουστούν και να μην δεχθούν τις ομογενοποιήσεις και τους μέσους όρους.

    Τι μας λένε σήμερα οι Αμερικάνοι επιστήμονες με δεδομένα; Επιβεβαιώνουν αυτό που λέμε με σθένος εδώ και 6 μήνες: να γίνει ο μαζικός εμβολιασμός με κριτήρια κοινωνικά και οικονομικά (σημείωση η περιβόητη θεωρία των «ευπαθών ομάδων» είναι κοινωνικός δαρβινισμός που βολεύει τους φασίστες).

    Για όσους έχουν ελάχιστη σχέση με τη μαρξιστική παιδεία, αυτά είναι μέρος του μαρξιστικού αλφαβηταρίου αρκεί να μην «χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου». Για την ακρίβεια τα περιέγραψε ο Virchow από το 1870 και τα εκάναν πράξη οι σοβιετικοί από το 1918.

    Όπως είναι γνωστό, αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου θα βρεθείς:
    1. Να διαδηλώνεις μαζί με τους φασίστες κατά των εμβολίων,
    2. Να προμοτάρεις μεθοδολογιστές Αμερικάνους επιδημιολόγους που στην αρχή της πανδημίας λάνσαραν τη θεωρία του ισοδύναμου της γρίπης (για να μην αλλάξουν τα ασφαλιστικά συμβόλαια στις ΗΠΑ που προέβλεπαν συγκεκριμένες αποζημιώσεις για υγειονομική κρίση οφειλόμενη στην γρίπη),
    3. Να προμοτάρεις στην αριστερά neocons, data manipulators, σκοταδιστές επιστήμονες.



    Ποια είναι τα άμεσα και επείγοντα καθήκοντά μας σήμερα:
    1. Μαζικός εμβολιασμός κατά προτεραιότητα των λαϊκών τάξεων των βιομηχανικών περιοχών των πόλεων και κατοίκων των απομακρυσμένων αγροτικών και νησιώτικων περιοχών, των μεταναστών και των προσφύγων. Γιατί? Γιατί αν νοσήσουν θα νοσήσουν βαριά
    2. Οργάνωση γρήγορα δικτύου παροχής περίθαλψης στους ασθενείς με COVID-19 στην κοινότητα. Με εύκολες, απλές και αποτελεσματικές παρεμβάσεις χρηματοδοτούμενες από το κράτος και χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της τηλεϊατρικής και της artificial intelligence. Γιατί γρήγορα? Γιατί το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα είναι σκληροί και οι άνθρωποι θα αρρωσταίνουν, ενώ οι ιδιώτες γιατροί δεν θα θέλουν να τους δουν (όπως έγινε και στα προηγούμενα κύματα) γιατί θα φοβούνται μην αρρωστήσουν.
    3. Στοχευμένη επιδημιολογική επιτήρηση εκεί που ζει και εργάζεται η εργατική τάξη, εκεί που το περιβάλλον είναι μολυσμένο, εκεί που ο περιβαλλοντικός ιστός είναι κατακερματισμένος και η πυκνότητα κατοίκων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο ή ο αριθμός ατόμων ανά κατοικία είναι μεγάλος, εκεί όπου ζουν μετανάστες και πρόσφυγες.
    4. Στοχευμένη προπαγάνδα στους ανθρώπους που έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά για να ενημερωθούν για τη νόσο και τη μετάδοσή της, να εφαρμόζουν τα μέτρα ατομικής προστασίας, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους για περίθαλψη και υγεία
    5. Διεκδίκηση της βελτίωσης των όρων εργασίας, ζωής και αμοιβής των εργαζομένων, γιατί η πανδημία είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι εδώ για πολύ καιρό ακόμη.

    Αυτά είναι τα καθήκοντα των ταξικών δυνάμεων για την υπεράσπιση της υγείας του λαού, όπως προκύπτουν από τα επιστημονικά δεδομένα. Δεν έχουμε χρόνο για συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και «διαμόρφωση θέσεων για μια άλλη…».

    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

    https://info-war.gr/emvoliasmos-na-min-chasoyme-ta-taxika-g/
     
  11. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Οι μελέτες / έρευνες για το εν λόγω εμβόλιο συνεχίζονται.

    Μέχρι στιγμής αποτελεί δεδομένο ότι δύναται σε κάποιους να σώσει τη ζωή. Τυχόν επιπλοκές σε βάθος χρόνου ακόμα δεν τις γνωρίζουμε.

    Διαβάζοντας το νήμα και τους θανάτους από κοβιτ, εμβολιασμενους ή ανεμβολιαστους είναι άσχετο και αδιάφορο. Διερωτώμαι, ασθενείς που πεθαίνουν από πολυανθεκτικα μικρόβια ΜΕΘ Π.χ. Μια ανθεκτικοτητα σε καρπαπενεμασες ποιος φταίει? Ο κοβιτ ή η κακή διοίκηση /προγραμματισμός / ανύπαρκτη ουσιαστική φροντίδα υγείας κτλ κτλ
    Με τις ανθεκτικοτητες να έχουν πιάσει ταβάνι στις ΜΕΘ, όταν ο ασθενής μπει με κοβιτ και πεθάνει από πνευμονια σχετιζόμενη με αναπνευστήρα ή/και σηψαιμια σχετιζόμενη με ενδοαγγειακο καθετήρα, μετά από επιβεβαιωμενη κλεψιελα, ψευδομοναδα, ασινετομπακτερ ποίος φταίει??

    Η ανθεκτικοτητα θερίζει στον Ελληνικό χώρο όπως και σε όλο το κόσμο. Οι μελέτες και οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους και όλο αυτό σε συνθήκες μη πανδημίας, χωρίς το σύστημα να πιέζεται. Πόσο μάλλον τώρα.

    Ο ΠΟΥ αναφέρει ότι η ανθεκτικοτητα στις ΜΕΘ είναι πρόβλημα δημόσιας υγείας. Εδώ και χρόνια. Μόνο που τώρα ξεχάστηκε υπό το βάρος του κοβιτ....σαν μια "υπερδιαγνωση" που σκεπάζει όλες τις άλλες.

    Ναι, κάποιο νοσησαν και εξ αυτών κάποιοι απεβίωσαν από κοβιτ. Κάποιοι όμως νοσησαν και απεβίωσαν από επειδή το σύστημα υγείας δεν στάθηκε όχι μόνο ικανό να τους περιθαλψει αλλά τους σκότωσε το ίδιο το σύστημα υγείας.
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2021
  12. tithon

    tithon Contributor

    σοφά πράττετε να είστε επιφυλακτικός στις σημερινές συνθήκες. την ταξινόμηση σε στήλες την βρήκα σε blog που καταπιάνεται με πολιτικοκοινωνικά θέματα. σαν κι εσάς, έψαξα και βρήκα οτι έχει αναρτηθεί από 13 ιουλίου και δεν έχει διαψευστεί. δεν έχει δηλαδή κατηγορηθεί για λαθροχειρία στην αντιγραφή σαν κάποιες που είδαμε στο φορουμ, γιά παράδειγμα. δεν διαψεύστηκε επίσης ως ανακριβές, σαν το αντίστοιχο του εοδυ που διακινήθηκε κι εδώ. τα στοιχεία του ισραηλινού υπουργείου υγείας βέβαια κι αυτά προσεγγίζονται με επιφυλακτικότητα, μιας και υπάρχουν υπουργεία που απευθύνουν την οδηγία: αφού έχεις εμβολιαστεί δεν χρειάζεται να κάνεις τεστ για να δούμε αν επιμολύνθηκες. δεν έχω πληροφόρηση αν το ισραηλινό υπουργείο κάνει τέτοιες στατιστικές αλχημείες.
    κάθε πληροφορία διακινείται με επιφύλαξη, ειδικά σε συνθήκες πανικού και πόλωσης.
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2021