Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία.
    Εάν εσάς σας ικανοποίησε το κείμενο για τους δικούς σας λόγους δεν το κατακρίνω , έχω όμως το δικαίωμα να αμφισβητώ τους λόγους που γράφτηκε (πόσο μάλλον εάν υπάρχει σαφής πολιτική τοποθέτηση του συγγραφέα)
    Δεν έχω σχολιάσει κανένα κείμενο που έχει μια άποψη χωρίς να υπάρχει η πολιτική τοποθέτηση από πίσω.
    Εάν δηλαδή βάλει κάποιο μέλος ένα κείμενο από το indymedia πόσο αμερόληπτο θα είναι και πόσο "ουδέτερα" θα μπορεί να το δει κανείς;;;;
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άποψη για κοινωνικό θέμα που να μην έχει πολιτική οπτική παρά μόνο αν είναι άποψη δίχρονου "αγκου, βαβά και ούγκου κάκα".
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Τότε όταν η οποία άποψη αμφισβητείται για αυτούς τους λόγους γιατί ενοχλεί μερικούς;;;
    Επίσης όταν η άποψη εμπλουτίζεται με κομματικές "σάλτσες" παύει να είναι άποψη και μετατρέπονται σε κομματικές δηλώσεις.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    η πολιτική τοποθέτηση οποιουδήποτε συγγραφέα, ή ακριβέστερα οποιουδήποτε διατυπώνει πολιτική γνώμη, είναι η ουσία του πολιτικού διαλόγου.
    η καινοφανής στάση "μην κρίνετε τον ολόγυμνο βασιλιά μας" αφού ήδη έχετε καταλάβει πόσο ελλειποβαρής είναι, είναι ακριβώς η απολιτικοποίηση που αποτελεί καταφύγιο των ελλειποβαρών. ακόμη και για τον ανυποψίαστο, που προτιμούν οι οπαδοί ως αντιπολίτευση, η ολοκληρωτική αποτυχία είναι ολοφάνερη. το οτι υπάρχουν και στο indymedia παρόμοιας κενότητας βασιλίσκοι δεν αλλάζει στο ελάχιστο το γεγονός οτι ο ...επιτελικός βασιλιάς είναι απόλυτα ξεγυμνωμένος και ...περιμένει, τουλάχιστον.  

    υγ: ανεξάρτητα απ το συγκεκριμένο κείμενο, μάλιστα.
     
  5. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

     



     



     



     


     


     



     
     
  6. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Εν είπας οτι ουδέν είπας
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Για ποιούς λόγους μιλάτε; Τί είναι αυτά που γράφετε; Από πού σας ήρθε η ιδέα, ότι μια άποψη αμφισβητείται για το λόγο ότι είναι πολιτική . Σε κοινωνία δίχρονων πιστεύετε ότι διάγετε τον βίο σας;

    Περαιτέρω, όταν ξεπεράσετε το σοκ, αυτού που σας γράφω ακριβώς από πάνω, από πού σας ήρθε πάλι η ιδέα ότι μια κομμτική άποψη δεν έιναι κατ' εξοχήν πολιτική;

    Και αν ακόμη έχετε κουράγιο, δείξετε μου μέσα σαφήνεια και ακρίβεια μέσα στο κείμενο πού σας παράθεσα από πού προκύπτει ότι είναι κομματική δήλωση. Και ποιού κόμματος;
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Είπαμε ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία στο ίδιο θέμα .
    Εάν εσείς δεν βλέπετε αυτό που σας λέω το σέβομαι .
    Δεν θα κάτσω όμως να παίζω με τις λέξεις.
    Σας ικανοποιεί να πω ότι με αφήσατε άναυδο και σε κατάσταση σοκ;;;; Ε ναι λοιπόν το πετύχατε.
     
  9. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Κόσμος καίγεται, κόσμος πονάει, κόσμος θρηνεί, κόσμος φοβάται, κόσμος θυμώνει, κόσμος οργιζεται....

    Ακόμα επιλέγουμε να βάζουμε χρώμα, να χωριζομαστε σε παρατάξεις, σε φατριες, σε ομάδες σε οτιδήποτε, σε χίλια δυο. Φτάνει να είμαστε "εμείς" και οι "άλλοι".

    Ένα αφήγημα, κάτι κάπου, από κάτι να πιαστουμε...

    "Σ’ αυτόν τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν’ αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου κι αν βρίσκεται. "
    Γ. Σεφέρης
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Μας χωρίζουν κόσμοι ολόκληροι με κάποιους ανθρώπους. Δεν έχει να κάνει με χρώματα, είναι πιο βαθύ το χάσμα.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Οι συγνώμες δεν έχουν θέση, σε αυτό το πλαίσιο αναφοράς. Οπότε περισσεύει το αν είναι φτηνές ή ακριβές, διότι έτσι και αλλιώς αυτοί που τις ζητούν   θεωρούν το αίτημά τους μέγα πολιτικό εύρημα.

    Η πολιτική ευθύνη, η στρατηγική διαχείρισης κρίσης, οι τακτικές, οι ενέργειες, ο έλεγχος είναι πολλά, μεγάλα και διαφορετικά πράγματα. Κάπου εκεί μέσα, σε κάποια από αυτά είμαστε και εμείς. Ως μέρος του προβλήματος και ως μέρος της λύσης του προβλήματος. Γιατί δεν μπορούμε απλά να παρακολουθούμε φωνάζοντας υπέρ της ομάδας μας και βρίζοντας την άλλη ομάδα. Αν θέλουμε να έχουμε άποψη καλό είναι και εμείς κάτι να κάνουμε, όχι παρλαπίπες ή έστω όχι μόνο παρλαπίπες.

    Είναι ευθύνη όλων μας και οι βάρδιες είναι πλασματικές.

    Για να κλείσω όσον αφορά εμένα, το "Μητσοτάκη γαμιέσαι" μου βγάζει ομοφοβικότητα και φαλλοκρατία της πλειστόκαινου πασοκικής περιόδου (που κάτι τέτοια τα έβλεπαν ως "απελευθέρωση") συν μια δόση αυταρέσκειας ότι θα πει κάποιος την μαλακία του και καλά σίγουρος ότι θα βγουν άλλοι χίλιοι να τον καλύψουν και θα φτιαχτεί κλίμα ενώ οι αντίθετοι θα σωπάσουν, για να το ξαναθυμηθούν σε καμία καλύτερη ευκαιρία. Έτσι όμως το επίπεδο κοινωνικού διαλόγου συνεχίζει να κατρακυλάει και να φέρνει στα πράγματα όλο και πιο άπραγους, αδύναμους ή απρόθυμους να επικοινωνήσουν με πολιτικά επιχειρήματα. Αυτό το σπιράλ καλά δεν καταλήγει, εξυπηρετεί μόνον αυθαίρετες και προβληματικές επιλογές προσώπων και φυσικά, μπορεί να αποβεί μοιραίο σε στιγμές κρίσης.
     
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Χιλιάδες likes...