Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Το πρόβλημα δεν είναι η διαφορετική οπτική γωνία. Αλλά το ότι χρησιμοποιείτε λέξεις εξορκιστικά και αναφέρεστε σε έννοιες με τις οποίες δεν φαίνεται να γνωρίζεστε.
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Έτσι, με αφορμή την φράση αυτή, η... μεταμοντέρνα ισοπέδωση κάθε επιχειρήματος με ένα "συγκεκριμένη πολιτική απόχρωση" είναι η πηγή πολλών δεινών (ας το πω έτσι).
    Το πρόβλημα δεν είναι η πολιτική απόχρωση, ούτε καν η κομματική. Το πρόβλημα είναι να αρνείται κανείς να δει ή να παραδεχτεί κάτι ορθό που θα πει ο οποιοσδήποτε εξαιτίας των πολιτικών/κομματικών του παρωπίδων.

    Αν οριζαμε την πολιτική περίπου ως η εικόνα/επιθυμία που έχω για το αύριο και η κίνηση προς αυτή, θα έλεγα πως κάθε δήλωση ενός δίχρονου, όπως και αν μπορεί να την εκφράσει, είναι βαθύτερα πιο πολιτική από ο,τι έχει ακουστεί στον "πολιτικό" λόγο εδώ και δεκαετίες, με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις βέβαια...
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2021
  3. tithon

    tithon Contributor

    κατά την ανάλυση του @Δίας δεν μπορεί να έχει καμμιά βαρύτητα οποιαδήποτε γνώμη σου για το συζητούμενο μιας και είσαι το ζωντανό παράδειγμα του φαινομένου στο οποίο αναφέρεται. η τσίγκινη φασαρία της υστερόβουλης αντιπαλότητας.
    στην πράξη όμως η κριτική που γίνεται στους καταστροφικούς και αδιέξοδους χειρισμούς των αρμοδίων(!) δεν γίνεται με κραυγές σαν τις δικές σου, αλλά στη βάση συγκεκριμένων ενεργειών και παραλείψεων που καταδεικνύουν την εκτεταμένη ανεπάρκεια των ολόγυμνων καταστροφέων. η αστοχία του @Δίας είναι οτι μπερδεύει τους κουφιοκέφαλους φανατισμένους που επιβεβαιώνεις πως υπάρχουν, με όσους κάνουν κριτική σε πραγματική βάση.
     
  4. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Αμ δε το βλέπω;

    Παρ οτι δεν γράφω με την γλώσσα, τουλάχιστον έχω κάποιο μυαλό όχι καμμένο.
     
  5. John44

    John44 Regular Member

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και.... (τη γνωρίζουμε όλοι τη συνέχεια...)
     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Δεν υπάρχει σωτηρία...
     
  7. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω που οφείλεται το "χάσμα" στο οποίο αναφέρεστε. Τι είναι αυτό το αγεφυρωτο που εμποδίζει να δούμε ότι ο απέναντι είναι άνθρωπος.

    Τι ή ποιος είναι ικανό(ς) να μας κάνει να σβήσουμε το πρώτο που μας ενώνει? Τι είναι αυτό που μας οδηγεί σε αυτή τη διχόνοια, σε αυτό το δίπολο "εμείς - άλλοι"?


    Πραγματικά φοβάμαι ότι μέσα σε τόσες ταμπέλες, εξειδικευσεις, προσδιορισμους κτλ κτλ ξεχάσαμε τον Άνθρωπο.
     
  8. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Χρυσέ μου άσε το Μητσικώστα να μιμηθεί το Ζουράρη, στα έχω ξαναπεί, όσο και να προσπαθείς δεν τα καταφέρνεις. Σα ζάσταβα στην ανηφόρα είσαι...
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Δηλαδή να υποθέσω δεν θα ένιωθες ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε εσένα και έναν χρυσαυγιτη για παράδειγμα; Δεν θα ένιωθες ότι σας χωρίζουν πλανήτες;
     
  10. mpaxari

    mpaxari Regular Member


    Σωστά υποθέτεις, όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος, πεθαίνει ένας άνθρωπος. Αυτό βλέπω, αυτό βιωνω. Όταν χάνει το σπίτι του ένας άνθρωπος, πάλι αυτό βλέπω και θλιβομαι.


    Δεν εστιάζω, αφού με ρωτάς, σε τίποτα άλλο. Διαφωνίες και αντιθέσεις έχω, πολλές με πολλούς, γενικά.

    Όσο αφορά το φόρουμ, δεν είδα πουθενά χρυσαυγιτες ή άλλου είδους εγκληματίες και αδυνατώ να κατανοήσω πώς μπλεχτηκαν στη συζήτηση.

    Με το "χάσμα" στο οποίο αναφερθήκατε ότι σας χωρίζει εδώ μέσα, στο φόρουμ, υπονοείτε τέτοιου είδους άτομα?
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Όχι δεν είναι από εκείνη τη μεριά το χάσμα εδώ μέσα. Υπάρχουν πολλά που μας κάνουν να διαφέρουμε ριζικά με κάποιους ανθρώπους, έφερα ένα παράδειγμα.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    αν έχετε σχόλιο ή ακόμη και γνώμη γιά μητσικώστα, ενδεχομένως να μπορεί να διαβαστεί με κάποιο ελάχιστο ενδιαφέρον αν την αναρτήσετε.