Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Πολυ ευχαριστως! Θα ζητήσω να δημοσιευτεί στο Ντουκου-μέντο για να βεβαιωθώ ότι θα το διαβάσετε ευλαβικά!
     
  2. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Μόλις είδα ότι έρχεται το νέο «bachelor», το νέο «big brother» και ακόμα αγωνιώ αν θα έχουμε και νέο «survivor».

    Ελλάδα, αποχαυνώσου στα αποκαΐδια σου.
    Έχεις κι άλλο δρόμο μέχρι τον πάτο.
    Ως διαφαίνεται, ο απόπατος ίσως είναι «μια κάποια λύσις»…

    «Φαίνεται ότι η ανοχή θα φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε ο ευφυής θα απαγορεύεται να σκέφτεται, επειδή ταπεινώνει τα αισθήματα του βλακός.»
    Mikhail Bulgakov.

    Έρρωσθε.
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Για ποιο χάσμα μιλάς? Παθιάζεσαι τόσο όταν θες να στηρίξεις μια θέση και τα ισοπεδώνεις όλα.

    Ούτε καν γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά ξέρω πως στις παράλληλες διαδρομές αναζήτησης μας εδώ, έχει χαρεί η μία με την χαρά της άλλης και έχει λυπηθεί με την λύπη της και τα ζόρια της, αμοιβαία και ειλικρινά.
    Δεν έχει βλάψει ούτε έχει ασχοληθεί με οποιοδήποτε τρόπο ποτέ η μία με την άλλη στην προσωπική μας ζωή. Και «εδώ» δημόσια έχουμε μοιραστεί και επικοινωνήσει πολύ προσωπικά θέματα, ακόμα και διαφωνώντας.

    Ούτε ξέρεις και ούτε θα βρεις καμία χρωματισμένα πολιτική θέση μου, αλλά επειδή διαφωνώ με τον φανατισμό, αυθαίρετα συμπέρανες και με έβαλες σε χάσμα.. ή μάλλον σε «φωλιά» για τα το θέσω όπως εσύ ( μου θυμίζει τόσο χούντα εκείνη η φράση σου, αλλά το καταλογίζω στο πάθος σου που προανέφερα).
    Αν θέλεις να αισθάνεσαι ότι έχεις κοινά μόνο με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις με σένα καρμπόν, είναι δικαίωμα σου. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση το χάσμα είναι δική σου απόφαση και επιλογή, όχι δική μου.

    Από τότε που μπήκα και μέχρι τώρα το λέω, ο διχασμός και ο διαχωρισμός είναι κατασκευάσματα συγκεκριμένων ανθρώπων με συγκεκριμένες προθέσεις και τίποτα περισσότερο.
    Τόσο σε μυαλά όσο και σε χώρους γενικότερα που πραγματικά καλοδέχεται την διαφορετικότητα ακόμα και όταν υπάρχουν διαφωνίες και τριβές, δεν υπάρχουν χάσματα και διχασμοί.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    δεν επιχειρήθηκε η στήριξη καμμιάς θέσης, εν προκειμένω. επιχειρήθηκε η προστασία ενός προσώπου και ενός κύκλου προσώπων, συμβολιστικά. απ την αρχή διχαστικά.

    υγ: δεν είναι ασυνήθιστο
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Θυμάμαι κάτι μηνύματα, άλλοτε για σάπιες μασέλες και άλλοτε για το πλέον τοξικό άτομο του φόρουμ.
    Πολλές άθλιες ατάκες εκεί που, δεδηλωμένα, δεν επρόκειτο να υπάρξει απάντηση.
    Τα πλέον μισοσταγή like που υπήρξαν ποτέ και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

    Αγάπη συνάνθρωποι.      
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Οι πυρόπληκτοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε μεταξύ τους. Αριστεροί και δεξιοί στο ίδιο καζάνι βράζουν. Τους ενώνει η θλίψη, η οργή, το κλάμα. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Μας ενώνει μαζί με τους πυρόπληκτους, η θλίψη, η οργή και το κλάμα για τον τόπο μας που κάηκε, καταστράφηκε. Το χάσμα εν προκειμένω είναι μεταξύ των συντριπτικά πολλών και των ολίγων που είναι ανίκανοι να συνταχθούν με τον άνθρωπο. Μόνο τα συναισθηματικά και ψυχικά παχύδερμα οδύρονται βουτηγμένα μέσα στη λάσπη της υποκρισίας για το 'Μητσοτάκη γαμιέσαι", παριστάνοντας δήθεν τους πολτισμένους, αγνοώντας ότι έχουν ήδη βρεθεί εκτός ανθρώπινου πολιτισμού. Το 2018 είχαμε το Μάτι και θρηνήσαμε εκατόμβη. Το 2021 έχουμε την Βαρυμπομπη και την Εύβοια και είδαμε το κράτος να εγκαταλείπει τους πολίτες του στην μοίρα τους, ανίκανο να διαχειριστεί οτιδήποτε. Και στη μέση όλοι αυτοί που χάθηκαν ,όλοι αυτοί που καταστράφηκαν και ένας τόπος χαντακωμένος, που δεν μπορεί να ορθοποδήσει. Το "γαμιέσαι Μητσοτάκη" μας μάρανε....

    To σχόλιο του ΦΒ που ανέβασα, εξέταζε το αν είναι θεμιτή μια τέτοια "χυδαιότητα" - επ΄αυτού ήταν η συζήτηση στο νήμα εκείνη τη στιγμή.

    Αν παραβλέψουμε τις κυράτσες της αυλής δεκαετίας 50 (παντός φύλου) που "σκανδαλίστηκαν" με τους υβριστές των ιερών και των οσίων, υπάρχει σαφέστατα ένα (-) το να μην εξαντληθεί η οργή στη συνθηματολογία. Αλλά υπάρχει κι ένα μεγάλο (+) το να σταματήσει να μας στραβώνει αυτή η γελοία καθώς-πρέπει στιλπνότητα των "αρίστων" που τάχα μου μονδέρνα, ορθολογικά και επιστημονικά ήρθαν να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά για να ζήσουμε σαν άνθρωποι, στιλπνότητα που συντηρούν και μας πουσάρουν εδώ και ενάμιση χρόνο από παντού και κόντρα στην πραγματικότητα που ζούμε, εντεταλμένοι και εθελοντές κωλογλείφτες που δικαίως διαμαρτύρονται.

    Να ραγίσει έστω και λίγο, έστω κι έτσι, αυτή η κατοπτρική τζαμαρία που πάνω της καθρεφτίζεται ο/η κάθε Κακομοίρογλου και φαντασιώνεται ότι μετέχει δια του Ατσαλάκωτου σε μια ελίτ (πνευματική φυσικά, τα φράγκα πάνε αλλού) που θα τον κάνει τον σύγχρονο άνθρωπο που αξίζει να είναι. Κι αν ραγίσει και φανεί η σαπίλα, μπορεί και να αλλάξουν οι γνώμες. Οχι οι πίστεις, φυσικά, δεν τρέφω ελπίδα.
     
    Last edited: 9 Αυγούστου 2021
  7. tithon

    tithon Contributor

    είχα παλιά κάτι άκρες (πολιτικό μέσον) στη σουπερ κατερίνα. αν καίγεσαι να δημοσιεύσεις πες μήπως μπορέσω να βοηθήσω.
     
  8. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Εσυ να μπορέσεις;;;; Είπαμε χρυσέ μου... ζασταβα στην ανηφόρα
     
  9. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αν, σε μια από τις δυσκολότερες δοκιμασίες για τον τόπο μας, σε ώρες συντριβής, αγωνίας και κλάματος, κάποιοι επιλέγουν να ταυτίζονται με τους “Μητσοτάκη γαμιέσαι”, με τη δικηγόρο-κτήνος που ευχόταν να καούν η Εκάλη και το Καστρί, αλλά και με διάφορα απίθανα τρολ (διότι και οι ίδιοι τρόλ περί διά γραμμάτου ήταν ανέκαθεν), με άθλια fake news και με εξόφθαλμες εκλεκτικές συγγένειες, ασφαλώς είναι δικαίωμά τους. Αλλά μην ισχυρίζονται κιόλας ότι προσπαθούν και καλά να ανοίξουν τα μάτια όλων των άλλων ή ότι καταλαβαίνουν πώς σκέφτονται και πώς αισθάνονται κάποιοι που τους έχουν κάτσει στραβά, τάχα μου και δήθεν για "την χαμηλή ηθική τους".

    Μια μικρή λεπτομέρεια ακόμη, μαζί με Βαρυμπόπη, Εύβοια, Ηλεία, Λακωνία καίγεται και ο μισός πλανήτης ενώ έχουν ήδη κατακαεί Αυστραλία, Σιβηρία, Καναδάς, Καλιφόρνια και εκεί δεν ακούσαμε να σφάζονται - στα λόγια - φαίνεται εκεί δεν έχουν απόγνωση, οργή, θλίψη, δεν τους έχει βαρέσει η αγωνία κατακέφαλα, δεν είδαν τους κόπους μιας ζωής να τους καταπίνουν οι φλόγες.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    το άλμα της σύνδεσης της διαπίστωσης των εμπλεκόμενων, και των παρατηρητών, με την "προσδοκία" της ..δικηγόρου που ανακαλύψατε, είναι δικό σας. πολύ προσωπικό.

    ο πλανήτης καίγεται και φέτος, κάποιοι πολίτες ανησυχούν γιά την αστοχία και την ανεπάρκεια των λογής ..σωτήρων, κι άλλοι θίγονται προσωπικά ( ηθικά(!) ) που ξεβρακώνονται οι «σωτήρες» τους. χαρακτηριστικές επιλογές ενός εκάστου.
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Οι πολίτες που ανησυχούν είναι στις κατασβέσεις τώρα, αυτοί που λέτε είναι "πολίτες που ανησυχούν" και είναι τελείως άλλο πράγμα. Και από άλλες εποχές.