Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    Ως πότε θα επιτρέπουμε στους αντιεμβολιαστές να εξυφαίνουν τον Κοινωνικό ιστό;

      11
     
  2. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Η υψηλή τέχνη του διαλεγεσθαι....
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Έχει στα προηγούμενα ποστ χαρακτηρισμούς για όσους κάνουν μεν διάλογο, αλλά όχι με τις ίδιες απόψεις. Υποκριτές και παχύδερμα της λάσπης ήταν τα ελαφρότερα. Οπότε μην πιάνετε μεμονωμένα ποστ, το κλίμα επιτρέπει πολλά  
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    https://www.dikastiko.gr/eidhsh/org...os-kapoioy-na-apodeixei-oti-einai-athoos-quo/

    Αναλυτικά η επιστολή των πληγέντων

    ΘΕΜΑ: Αίτημα αποπομπής του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος

    Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

    Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο υπόδικος, νυν Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και Διοικητής της ΕΜΑΚ την 23η Ιουλίου 2018, Στέφανος Κολοκούρης, υπέβαλε, νέο, συμπληρωματικό υπόμνημα, στον Ανακριτή, που ερευνά την υπόθεση. Στην υπερασπιστική του τακτική, επιλέγει να στηρίζει το απίστευτο υποθετικό σενάριο, ότι ακόμη και αν είχε μεταβεί στην περιοχή έγκαιρα, δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τον ασύλληπτο αριθμό νεκρών και τον τραυματισμό ανθρώπων, επειδή δεν αναφέρονται οι ώρες, που τα θύματα έχασαν τη ζωή τους, ή, προκλήθηκαν οι τραυματισμοί.

    Ακόμη κι αν κανείς αγνοήσει την επίορκη επιχειρηματολογία του κ. Κολοκούρη, ως προς την υποχρέωση δια της θέσεως του να επεμβαίνει και αντιμετωπίζει καταστροφές, σώζοντας ανθρώπινες ζωές, πουθενά, δεν αναφέρει στο πολυσέλιδο συμπληρωματικό του υπόμνημα, τον ουσιαστικό ρόλο, που θα επιτελούσε στη διαχείριση της κρίσης με την έγκαιρη παρουσία του. Δηλώνει, δηλαδή, ο τότε διοικητής της ΕΜΑΚ και ΝΥΝ αρχηγός του ΠΣ, ως παντελώς αμέτοχος, και ανεύθυνος για το χάος που δημιουργήθηκε και την ανικανότητα της Υπηρεσίας του, να προλάβει τις αναφερθείσες απώλειες και τους τραυματισμούς των ανθρώπων.

    Ο κ. Κολοκούρης διατηρώντας μια από τις σημαντικότερες θέσεις που αφορούν στη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, με την παντελή απουσία του, μας άφησε να καιγόμαστε, κυριολεκτικά, αβοήθητους. Από μια φωτιά, η οποία έκαιγε, επί μία ώρα και, σε χαμηλή βλάστηση, προτού φτάσει στον πρώτο Οικισμό, από τους 5 συνολικά όμορους, που έπληξε.

    Μόνο κάποιος δίχως ίχνος συνείδησης δεν αντιλαμβάνεται ότι ο ρόλος του – εφόσον ήταν εδώ- θα ήταν εξαιρετικά σημαντικός στη βοήθεια που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι διασώστες της ΕΜΑΚ στους ανθρώπους που αφέθηκαν να πεθαίνουν στους δρόμους. Όπως και των λέμβων της ΕΜΑΚ, που θα μπορούσαν να έχουν διατεθεί για τον εντοπισμό και τη διάσωση των ανθρώπων που βρίσκονταν στη θάλασσα, επί ώρες. Ούτε αυτές ο κ Κολοκούρης δεν έδωσε εντολή να επέμβουν. Ίσως γιατί δεν γνώριζε τι ώρα κατέληξαν οι κυνηγημένοι από την φωτιά άνθρωποι στη θάλασσα! Ο διοικητής της ΕΜΑΚ όφειλε να φτάσει άμεσα, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση, σε ένα πραγματικό πεδίο πολέμου και όχι απλώς πεδίο μάχης, με δεκάδες εγκαυματίες και τους 100 και πλέον νεκρούς.

    Καθίσταται σαφές, λοιπόν, ότι η υπερασπιστική τακτική του κ. Κολοκούρη, υπερβαίνει τα εσκαμμένα ενός υπόδικου, και συνιστά προσβολή στους νεκρούς μας και κατάχρηση του δικαιώματος κάποιου να αποδείξει ότι είναι αθώος.

    Με το δεδομένο, όπως προβλέπεται και από το Σύνταγμα, της διάκρισης εξουσιών και ότι η πολιτική ηγεσία δεν δύναται να επέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ για ΑΝΗΘΙΚΗ και ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ των νεκρών μας, των εγκαυματιών, των συγγενών, και όλων όσων εκείνη την μέρα εγκαταλειφθήκαμε να αγωνιζόμαστε ολομόναχοι να σώσουμε τη ζωή των παιδιών μας και τη δική μας.

    Εμείς, δεν ζητάμε παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, απαιτούμε όμως να μας απαλλάξετε από το αίσθημα οργής, απογοήτευσης και θλίψης που προκαλεί η παραμονή του κ. Κολοκούρη σε μία τόσο κρίσιμη και σοβαρή θέση. Πώς άλλωστε μπορεί να αντιμετωπίσει ως Αρχηγός του ΠΣ, μία άλλη, ανάλογη, αλλά ακόμη και μικρότερη κρίση, όταν «κρύβεται», για την ανικανότητά του, πίσω από ισχυρισμούς, όπως η ώρα που χάθηκαν οι άνθρωποί μας;

    Με εκτίμηση,

    Εκ των Συγγενών Θυμάτων

    Εκ των Εγκαυματιών

    Εκ των Κατοίκων των Πληγεισών Περιοχών
     
  5. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Ήταν η επιβράβευση του για όσα έκανε στο Μάτι από αυτούς για τους οποίους τα έκανε
    Αλλά όταν έχεις πάθει Αδωνη αυτά είναι ψηλά γράμματα
    Και την Μαρφιν την καψαν αναρχικοί, στο λέω για μην νομίζεις ότι ήταν τίποτα παράκρατικοι το είπε και ο ΣΚΑΪ ξεκάθαρα
     
  6. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑΑΑΑΑ
     
  7. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Ενημέρωσε τώρα και τους διάφορους προλαλήσαντες που δεν συμπαθούν τις εντολές εκκένωσης, για το τι συνέβη όταν αυτές δε δόθηκαν.
     
  8. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Πιστεύεις ότι δεν το είπε;!
     
  9. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

     
  10. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Ξέρουν με τι αμνοερυφια έχουν να κάνουν
    Πατρίς θρησκεία οικογένεια
    Είπαμε γερά θεμέλια η στάνη
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Τρελό αγόρι, να διαβάζετε προσεκτικά. Θα μείνετε μεταξεταστέος λόγω αδυναμίας κατανόησης κειμένων. Α, στο καλό είστε και παιχνιδιάρης και δεν μπορεί κανείς να σας πάρει στα σοβαρά.
     
  12. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Ο έγκυρος και αμερόληπτος πάντα ΣΚΑΪ στον ρόλο του τσομπανοσκυλου
    Και τώρα πάμε κ οι δύο μαζί με μια φωνή
    *Να χα 40 γίδια 40 πρόβατα
    40 προοοοββαααταααα