Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Foot Fetish Κοινότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος FeetKing, στις 21 Αυγούστου 2021.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μάλλον να αλλάξετε παρέες.
     
  2. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Η διαφορά με τον γνήσιο ποδολάγνο..είναι πως δεν θα αισθανθεί ποτέ άσχημα με το φετίχ του.
    Που να δείτε και οι παπούτσο-φετιχιστές γλέντια!
     
  3. FeetKing

    FeetKing New Member

    Σε αυτό το forum προφανώς και δεν θα υπάρξει κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Το θέμα είναι η κοινή αντίληψη στον υπόλοιπο κόσμο. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που μου λέτε. Αλλά κατά την γνώμη μου ως BDSM κοινότητα θα πρέπει να νοιαζόμαστε για τα δικαιώματα όλων των ατόμων που θέλουν να έχουν τα φετίχ τους ελεύθερα. Όταν μπαίνεις στα media και βλέπεις όλο τον κόσμο να υποβαθμίζει το φετίχ σου και σένα νομίζω πρέπει να δράσεις κάπως. Να ενημερώσεις τον κόσμο.
     
  4. Γλάρος

    Γλάρος New Member

    Συγγνώμη, ξέχασα πως πριν πούμε οτιδήποτε πρέπει να ζητήσουμε την άδεια των μπάτσων της πολιτικής ορθότητας που θεωρούν τις γυναίκες υπεράνω κριτικής.
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί σας αφορά τόσο πολύ η άποψη του υπολοίπου κόσμου.

    Ως bdsm κοινότητα κατά κύριο λόγο ασχολούμαστε με το bdsm και όχι με τα φετίχ. Κάποιος που είναι ποδολαγνος δεν είναι και απαραίτητα bdsmer, αλλά και να είναι, όπως αναφέρετε και ο ίδιος,όλοι οι υπόλοιποι έχουν το ίδιο δικαίωμα με εσάς που σας αρέσει το συγκεκριμένο φετίχ, να μην τους αρέσει, να μην το αποδέχονται και να το υποβιβαζουν

    Το φετίχ σας είναι ελεύθερο και δεν σας απαγορεύει κανείς να το απολαμβάνετε,αυτο όντως κανείς δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Απολαύστε το και μην δίνετε σημασία στο τι λέει ο κόσμος, πάντα θα βρίσκει κάτι να λέει

    Ειμαι αυτό που είμαι και δεν με ενδιαφέρει η άποψη των πολλών, αλλά των λίγων και καλών

    Εάν διαβάσετε τα νήματα ακόμα και εδώ μέσα που θεωρουμαστε όλοι "ανώμαλοι" έχουμε τις διαφορές μας.Βρειτε το νήμα με τον Αφέντη που του αρέσει το strap on και θα καταλάβετε. Όλα καλά
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Εξαιρετική κατανόηση κειμένου    
     
  7. FeetKing

    FeetKing New Member

    Συμφωνώ σε ότι λέτε μέχρι το ότι έχουν δικαίωμα να μην το αποδέχονται και να το χλευάζουν. Να μη το κάνουν στους εαυτούς τους και να μην τους αρέσει έχουν κάθε δικαίωμα. Αλλά όχι να μειώνουν άλλα άτομα, ειδικά τόσο απροκάλυπτα όσο γίνεται αυτή τη στιγμή. Είναι σαν να πας να ταπεινώσεις, να χλευάσεις η ακόμα και να επιτεθείς σε κάποιον επειδή τυχαίνει να είναι ομοφυλόφιλος. Επίσης ναι οπωσδήποτε θα αναζητήσω αυτό το νήμα πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον, νομίζω θα χει την πλάκα του   Αλλά άλλο πλάκα άλλο να πάω σε αυτόν τον άνθρωπο και να του επιτεθώ για αυτό τον λόγο. Είναι δικαίωμα του άλλου να γελάει με την ποδολαγνεία αλλά όχι να ταπεινώνει και να υποβαθμίζει άτομα επειδή έχουν ποδολαγνεία. Δηλαδή και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την ουρολαγνεία, αλλά αν έρθει κάποιος και μου πείτε εμένα μαρέσει δεν θα πάω να τον βρίσω, απειλήσω ούτε θα ανεβάζω post λέγοντας πόσο χάλια είναι η ουρολαγνεία και κυρίως δεν θα του δημιουργήσω προβλήματα στην προσωπική του ζωή.
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Με ποιον τρόπο προκαλούν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή; δέχεστε απειλές;
     
  9. FeetKing

    FeetKing New Member

    Πάντα προσπαθώ να μιλάω γενικά. Αλλά προσωπικά ναι προφανώς και φοβάμαι να μην μάθουν οι φίλοι μου και από τη δουλεία μου ότι έχω αυτό το φετίχ. Επίσης χρησιμοποιώντας τα Social Media ενεργά και βλέποντας σχεδόν καθημερινά πολλά post να κατακρίνουν την ποδολαγνεία στο άκυρο όπως, "Κάθε kink είναι νορμάλ αλλά η ποδολανεία όχι", "Γιατί να ζείς αν είσαι ποδολάγνος", "Αν ο γιος μου ήταν ποδολάγνος θα τον πυροβολούσα", "Κορίτσια μακρία από πατουσάκηδες", "Αν ο άλλος είναι πατουσάκιας είναι red flag" νομίζω δεν είναι το καλύτερο ούτε για μένα αλλά ούτε και για τον καθένα σαν εμένα. Και ναι αυτά τα post είναι πολύ πιο συχνά από όσο πιστεύετε και δεν είναι καν από τα ακραία που έχω διαβάσει, αλλά αυτά που μου έρχονται και είδα τις τελευταίες μέρες.

    Η ψυχολογία είναι κάτι πολύ σημαντικό και πόσο μάλλον στη σεξουαλική ζωή. Όταν γνωρίζω ένα νέο άτομο και φοβάμαι να της πω ότι έχω φετίχ με πόδια, πόσο μάλλον όταν είμαι ο dominant, και η ποδολαγνεία συνήθως είναι υποτακτικό φετίχ, είναι ένα πρόβλημα στη προσωπική μου ζωή. Και ας μπορώ να το ξεπεράσω. Γιατί να χρειαστεί να περάσω από αυτό το σημείο ενώ θα μπορούσε ήδη η κοπέλα να ξέρει για αυτό το φετίχ και να το θεωρεί ήδη αποδεκτό; Να υπάρχει η περίπτωση να το υποδεχθεί με ενθουσιασμό κιόλας.

    Κατά τη γνώμη μου η δημιουργία μιας κοινότητας θα βοηθούσε και στο να υπάρχουν συμβουλές για το πως κάποιος που είναι ποδολάγνος θα μπορεί να προσεγγίσει μια κοπέλα. Γιατί εγώ πχ ποτέ δεν της λέω στα ίσια ότι το έχω στην αρχή. Απλά πηγαίνει μόνο του προς τα εκεί. Αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος που έχει αυτό το φετίχ και να είναι ενημερωμένος γιατί αλλιώς μπορεί τελικά να γίνει και προσβλητικός, προσβάλλοντας την κοπέλα, τον εαυτό του και κατ' επέκταση το φετίχ μας.

    Επίσης αν σας είναι εύκολο, όποτε βρείτε χρόνο προωθήστε μου το νήμα που αναφέρατε πιο πάνω γιατί όσο και να έψαξα δεν το έχω βρει μέχρι τώρα δυστυχώς  
     
  10. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Ως κοινότητα όλοι είναι ελεύθεροι να ζούν και να εκδηλώσουν τα φετίχ τούς ..κατά όπως αρέσκονται.
    Δεν έχω συναντήσει ποτέ μου ποδολάγνο που να ντρέπεται για αυτό που είναι,ανάμεσα μας ζούν άνθρωποι που έχουν φετίχ το omorashi το scat fetish κτλ....τι σας κάνει να πιστέψετε πως οι ποδολάγνοι είναι κάτι το διαφορετικό από αυτούς;
    Γιατί; Για ποιον λόγο θα πρέπει να αποδεχθεί ο βανιλα άσχετος κόσμος το φετίχ κάποιου;
    Να ενημερώσεις τον κόσμο ως προς τι;Θες να γλύψεις πόδια....οκ γούστο σου και καμάρι σου!
    Τον κόσμο τι τον νοιάζει;
    Τι σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος αν εσύ περνάς καλά με αυτο που κάνεις;!
     
  11. Γλάρος

    Γλάρος New Member

    Προφανώς εσείς δεν κατανοήσατε τα γραφόμενά μου. Έγραψα ότι κάποιες γυναίκες εκμεταλλεύονται το πάθος κάποιων αντρών για να μοσχοπουλήσουν άχρηστα πράγματα. Αν μπείτε σε κάποιο forum ποδολάγνων θα δείτε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών θηλυκού γένους έχουν γραφτεί μόνο για να πουλήσουν. Αναφέρθηκα στις συγκεκριμένες γυναίκες και όχι συλλήβδην στις γυναίκες. Αν πίσω από κάποια γυναικεία προφίλ κρύβονται άντρες δεν μπορώ να το ξέρω. Προς τι λοιπόν η ειρωνεία δεν μπορώ να καταλάβω.
     
  12. FeetKing

    FeetKing New Member

    Ότι ο κόσμος θα αποκτήσει προκαταλήψεις αν βλέπει ότι όλοι γύρω του κράζουν την ποδολαγνεία. Ότι μια κοπέλα η οποία ακούει από παντού πόσο αισχρή είναι η ποδολαγνεία και πόσο αισχρά τα άτομα που έχουν, θα αποκτήσει αμέσως αρνητική εντύπωση και δεν θα θέλει να δοκιμάσει, η θα είναι διστακτική. Ο κόσμος επηρεάζεται πιο εύκολα από ποτέ πλέον. Η ποδολαγνεία και όλα τα φετίχ όπως αυτά που αναφέρατε, είναι το εξιλαστήριο θύμα καθώς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κανείς να πει, σταματήστε να χλευάζετε αυτά τα άτομα. Επίσης δεν μαρέσει να θεωρείται παραφιλία, όπως παλαιότερα θεωρούταν διαταραχή, καθώς δεν έχει ερευνηθεί απολύτως το πως αποκτάμε ποδολαγνεία και αν γεννιόμαστε με αυτή.